40

Анонимен

преди 3 години

Просто летният опит за държавен преврат финансиран от Москва не успя. Не случайно участниците в него бяха само червени л умпени!

39

Аз

преди 3 години

12 бона на месец , как няма да иска втори мандат , да прави нищо и когато трябва да прокарва чужди интереси (руски най вече)

38

Радев чехльото

преди 3 години

отстоявахме собствения си джеб, у нази има не шкафчета, ами направо съм напълнил стените и мазата с кинти

37

Анонимен

преди 3 години

47% подкрепа има човекасрещу 19% на чекмеджето и 7% на пп кк ппобаче троловете вече се с преведени пари за месеца, нали е 1-ви

36

Калеко Алеко

преди 3 години

Боже, боже ... светът се тресе от предизвикателствата на пандемията и икономическа криза, правителството прави и невъзможното за да отговори на потребностите на обществото, браншовите органицации и на различните съсловия, лекарите са на предела на силите си, както и хората на първа линия на борбата с Ковита, гражданите също подхождат с разбиране и дисциплина...и на този фон нищоправеца продължава да си чете листчетата, срича есетата и да ръси прокобите, написани от стратегическите му съветници..

35

Анонимен

преди 3 години

Прилича на конгрес на Горбачов, много костюмари и чантаджии и нищо.Ким поне се е заобиколил със военни и никой не смеe да го барне, тоя се e обградил със зализани гейове.

34

ГосТ

преди 3 години

Тоя демагог не зле да обясни защо отряза тотално българите в чужбина от правото на глас, при положение че се правеше на загрижен. А ? Единствено бих одобрил, ако има данни че от чужбина повечето са герберасти. Но най големия губещ са Демократична България, които са едни от малкото читави кандидати и единствата читава партия (въпреки че съм комунист с фашистки уклон и ненавиждам демокрацията), щото в БСП може и да има читави, но крушовската капиталистка опорочи всички.

33

Ами провал

преди 3 години

В същото време нацистки концлагер в Перник срещу неудобни със знанието на МВР и прокуратурата!Нали Президента има спец служба към него,поне да му бяха докладвали за терора и незаконните опити с хора в Перник!

32

Сатира

преди 3 години

Доленнн продажник, една съществена среща на международно равнище нямаше. Защитаваше интересите на Корнелия Нинова и Кремъл. Но не интересите на Българския народ. Освен да плюеш и надигаш народа да стачкуват по време на пандемия нищо не направи през 2020 година. Червена ***!Кога ще бъдеш разследван и ти?

31

Анонимен

преди 3 години

родоотстъпник

30

Анонеимен

преди 3 години

Дрън,дрън,бля,бля...1 час говорене и накрая от цялото това дрънкане едно голямо нищо - типично по комунистически.

29

Анонимен

преди 3 години

Бойко има отличен повод да го подхване още от днес.Най-голямото му постижение за четирите му години подвизаване в президентството бе наизустяването на този отчет и прочитането му. Цял час срича сценария подхвърлен от едно руско посолство.

28

гражданин

преди 3 години

Ех, тоя мерак за власт. И този го е обладала звездоманията, но този път огромната част от хората, които се излъгаха, няма да му се вържат.

27

Зозо

преди 3 години

.....Илияна Йотова е разширила политиките зад граница и посочи конкретно Уругвай, Мексико, Перу, Азия, Австралия.....Уаааахахаааааааааааа..... Рундьоооооооооооо, стига плямпа глупости, ами поне *** тури една китка на жертвите на комунизма! Занеси го с дрона поне, че там може и да те бият наследниците на жертвите :)))))))))))))))))))))

26

мунчо радефф

преди 3 години

Импийчмънт за тоя лалугер!

25

ъъъ

преди 3 години

Тая и вицето освен да плонжират пред Москва друго не могат

24

решетников

преди 3 години

Хе-хе. отстояваше интересите на Кремъл, това отстояваше.

23

Ха-ха

преди 3 години

Мунката пак изби рибата. Априлския пленум ряпа да яде. Не знам кой му пише речите. И на кого му пукя кяква е свършил, като нищо не е

22

Анонимен

преди 3 години

Отчета му повече от свършеното от него за 4 години.От цялата дръндания която изля, бе потвърждението , че ще се кандидатира за втори мандат.

21

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМЕ ФАКТИ ЗА ОТСТОЯВАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ- МОЖЕ БИ ТАКА- "УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО"- ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТЯВА С ПОДОБНИ НАПАДКИ- ТОЯ ИНВАЛИД РАБОТИ ПРОТИВ РОДИНАТА МИ, НИКОЙ НЕ СЕ Е ОТНАСЯЛ ПО ТОЯ АГРЕСИВНО УНИЩОЖИТЕЛЕН НАЧИН.