117

Анонимен

преди 3 години

От някои кометари излиза че всички, които не носят маски и не си стоят в къщи под леглата са от БСП, а тези с маските под юрганите са правоверн гербаджии.И в САЩ било така.

116

Анонимен

преди 3 години

До 118За кой район говориш? Име, град, държава... иначе нещо звучи като една жена, ей от оня блок...

115

><

преди 3 години

Не пийте вода от чешмата, ще ви натровят и ще ви пишат ковид. От няколко дни в цяла България водата се спира поетапно за да пуснат отровите. Ковид не съществува, няма такъв вирус, а мерките ще са ви завинаги или докато не се вдигнете. Защо ще се пускат децата на училище?

114

IQ 2.28

преди 3 години

оставете естествения отбор да работи. инжинер балкански разбира само от тояга и умирачка

113

до 100

преди 3 години

Аз живея в район, който беше с кордон ноември месец, защото случаите избухнаха. Всички се разболяхме масово. Сега пламна цялата страна, в нашия район болниците са сравнително празни, карат болните от други региони. В училищата няма проблеми - класовете са пълни. За справка ноември месец липсваха по 70-80% от децата. На картата сме в светло жълто, бяхме тъмно червено. Мислиш ли че няма такова нещо като групов имунитет?

112

Мунчо

преди 3 години

Обещавам, че дори да махнат извънредното положение, няма да сваля маската от лицето си, защото НИКОГА не съм я слагал!

111

Анонимен

преди 3 години

Не плачете за умрелите англичани. По брой починали на един милион сме почти като тях, с тази разлика, че те са с 10 пъти по- голямо население

110

Анонимен

преди 3 години

Браво бе 109, сега очаквам да даразвиеш теорията за сухите съчки и да ми обясниш накрая, че твоите комунисти са много по-добри и различни от фашисти. Чакам....

109

GOVEDO OTIVASH v BEL

преди 3 години

ТИКВАТА лично е изцерил оздравелите,обикаляйки навсякъде той разпръсва лечебна пррръдня,така наречената божия пррръдня,всеки вдишал от нея мигновено оздравява,това е новия план за спасение на населението,да бъде опрррдяна цялата държава та да се изцелим.ОтговориА БЕ БОКО КТБ КРАДЕЦО НЕДЕЙ СЕ ПРАВИ НА МИЛОСТИВ АМИ СЕ МАХАЙ((((((( П..О..М..И..А..Р

108

Анонимен

преди 3 години

Да въведат строг контрол по границите и да се влиза в страната само с отрицателен тест. Иначе при всяко покачване на заразените ще ни затварят и ще се сочим един друг с пръст Сега кръчмарите са виновни, учениците са виновни, а не забелязват, че периодично от заразени страни пристигат тумби "нашенци". Сега да видим след Банго Васил какви ще се резултатите

107

Анонимен

преди 3 години

"В Англия, която давате да пример, вчера смъртните случаи са 1610! За 24 часа! Вие сериозно ли сте готови да погребете хиляди хора за да ви работят ресторантите!? Наистина ли мислите, че хората ще ходят на ресторант, ако са погребали близък?"1 говорим за население от 70 милиона, имат 3 милиона диагностицирани за 1 година и 90 хиляди починали.2 умрелият се умрял живия жив. Всеки е губил близки и приятели, но живота продължава.

106

Анонимен

преди 3 години

Е сега кой се радваше че Тръмп си отива ще рони горчиви сълзи за него!Бай Джо и неговата камила ще го борят вируса докато *** от глад!

105

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой, който ще отиде на дискотека или ресторант ако умре майка му? Защото явно бесепарските агитки си мислят, че като погребете родителите си ще идете на купон! Питам се, какви ли хора ходят по ресторантите на тия дето мислят така?!

104

до 101

преди 3 години

И без Ковид досега никой не умираше. Седяха си 80+ годишни с векове. Статистиката не ти е в помощ. Умират хора, но повечето и без Ковид са взели-дали. Единичните случай на по-млади хора ги въртят в новините до побъркване да плашат народа. Мерките им не работят защото хората не се страхуват вече. Няма как да забраниш младостта на младите , за да пазиш старостта на старите. В един момент ще се счупи цирка, но така като гледам - стадото е плашещо търпеливо

103

Мммм

преди 3 години

Хората ще умират от глад, а не от ковид. Отваряйте всичко слуги на Сатаната.

102

Ауууу

преди 3 години

големи *** тук нащо правителство бееее. Бай дън вчера недочака и с влизането в овалния кабинет каза,че извънредното положение се удължава с още сто дни. Те ти го и Ангелов/разбирай Бойко/ веднага обяви още 3 месеца. Слушаме всички и Бай дън и фон дер Лайън и който друг кихне. Въпроса е да се е..е мамата на населението. Но.... до 4.04.

101

До 101

преди 3 години

Избора е да ум-реш или от глад или от фантастичния грипГлада е по силен

100

ХИЧО

преди 3 години

Оставка..оставка..

99

Анонимен

преди 3 години

Chestito!

98

Анонимен

преди 3 години

Хора вие наистина ли вярвате в глупостите дето пишете? Групов имунитет? В Англия, която давате да пример, вчера смъртните случаи са 1610! За 24 часа! Вие сериозно ли сте готови да погребете хиляди хора за да ви работят ресторантите!? Наистина ли мислите, че хората ще ходят на ресторант, ако са погребали близък? Или вие сте извратени, или тия дето клатят гюбеците са тотално деградирали... а може и двете заедно!