18

пияница мистик

преди 3 години

До танерЧукча писател, 10 години е разработвана тази ваксина против коронавирусите. Ама нали обичате да четете само заглавията на статиите и не четете. Ами съдба, то затова и и любимия ви социализъм се срина, защото кадрите му бяха такива като теб :)))

17

До пияница мистик

преди 3 години

Ти по-скоро си измамник, отколкото успял човек. В нормалните държави има значение как точно си успял. Само в тиквената монархия за успял човек могат да броят такъв като теб, който е точил банкомати за да "успее".

16

dsdsadsa

преди 3 години

До Анонименкакто винаги, маИка ти още не е изпратила гостите от снощи.

15

Анонимен

преди 3 години

Що се правят на маймуни тези Гербери? Отиват си на пролет и точка!-:)

14

dsaddsa

преди 3 години

Както винаги Гай *** го интересува какво пише на буса, с който му карат ваксините, а не истински важните неща

13

пияница мистик

преди 3 години

До 12Ами защото не пишем като вас, другарите: "Ох, народа умира от глад, нямам какво да ям, взимам 500 лева заплата и Бойко Борисов извършва геноцид", а сме успели хора, дето се хвалят с успехите, парите и жените си. Ето затова, другарю неудачник :)))

12

Анонимен

преди 3 години

А някой знае ли защо всички бок луци са в ГЕРБ?

11

пияница мистик

преди 3 години

До 5Ами що ли пък целия свят купува западната ваксина, а не съветската дето е против свински шап и уж давала антитела 2 години? КОлкото ги има хиперзвуковите ракето на джудженцето, толкова има и ваксина. Да сия бие той пред ТАСС де :))) И само като каза, че вярваш на Мангърчика, нефелното детско доцентче и ми става ясно що за интелект си :)))

10

Дзъ

преди 3 години

Ваксинирайте пред тв-камерите Галена, Малена, Анелия, Николета Лозанова и други плеймейтки...по- ще имате успех в кампанията по ваксинация...еле пък след голямата коледна излагация ... заради тия бусове с кренвирши и ваксини не можах да се накефя на традиционното постване на сърми, погачи и печени прасета. Съсипахте ми Коледата!

9

БайХ

преди 3 години

Прав е министъра - кренвирши и ваксини, все едно - и в двете не знаем какво точно има... :)

8

аде де

преди 3 години

Ако "министъра" не вижда, да си смени оптиката!

7

пияница мистик

преди 3 години

Да докара тоя цървyл Moderna, за да си я сложа, ако ще в сладоледен камион да е. В това само болните комунистически мозъци, антиваксърски виждат някакъв проблем

6

Анонимен

преди 3 години

Номер 5',съгласен съм с вас

5

Анонимен

преди 3 години

Последните изследвания и предположения на Британски институт е,че имунитета ще е минимум две години,и повече.Имунитет формиран след заболяване,и имунитет от ваксина,нямат място за сръвнение.Дори руснаците в момента гарантират имунитет от тяхната ваксина 2 г.,а тази на Пфайзер само няколко месеца.Според Мангъров и Чорбанов ,на които лично аз вярвам,някой се опитва да пише нова медицина!Ковид не е от вирусите,чиито имунитет се губи.Всичко е спекулация и лъжа,а целта е ясна!

4

Анонимен

преди 3 години

Ботокса нещо с много женско телосложение.Иначе като цяло всички гербави на снимката са доста пупести.Но малко и остава да крадат и ла пат

3

Анонимен

преди 3 години

А бе защо всички от крадливата Шайка са така тлъсти и добре угоени като Вожда?

2

Saki

преди 3 години

Как не ги е срам ,как не ги е срам. Толкова са безхаберни и арогантни.

1

Анонимен

преди 3 години

Бройките заразени падат, както се предполагаше, че ще стане когато вирусът премине през всички.Но!!!!На това не се набляга. Сега е ред на пропагандата ваксинирай се.И тя е успешна: то още няма ваксини, а успяха да настроят овцете едни срещу други :)