16

Анонимен

преди 3 години

До 8Да абсолютно си правпроблемът е в нашите политици ,които не знам защо ви обявиха за братя,когато на всички е ясно,че вие сте ни най-големите врагове.За много българи вие сте безинтересни.

15

Бибо

преди 3 години

ПИСАХ ГО ТОВА:БЪЛГАРИЯ ЩЕ КЛЕКНЕ. А "МИН. СЪВЕТ" НАД$&&И.И ТАКА СИ СТАНА. ЩЕ ГИ ПРИЕМАТ У ЧАКАЛНЯТА. МНОГО ШУМ ЗА НИЩО.. БЛА, БЛА ПЪК БЛЯЯЯ. ПРОБА и какво какво СЪЩОТО.

14

Диана

преди 3 години

До МаамутТака ни научи БСП с нейния преход към пазарна икономика - всеки срещу всеки беше един от лозунгите! Нема как да се разбираме ако не искаме! Иначе ние можем да се разбираме и без думи, но с тази култура сме напълно и тотално блокирани - още работят тоталитарните методи у нас...Защо ли искам БСП да си ходи, значи?! Те не приемат никакво развитие!

13

Анонимен

преди 3 години

поредния резил на Баце, Джамбазки и Шкембе воеводата

12

Диана

преди 3 години

До СофияНе мисля, че обясненията са признак на омекване - ние НЕ ИСКАМЕ никакво насилие! Просто всичко трябва да е ясно и чисто...Като в едни демократични държави!

11

Анонимен

преди 3 години

На Баце и на Шкембе войвода им требва тема около която да стегнат редиците, това е истината, иначе цялото това заиграване с евроинтеграцията на западните балкани беше една голема глупост, а за договора да не говорим той си е направо национално предателство

10

София

преди 3 години

България омекна.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз съм никой, но ако някои от властимащите четат Днес, ще им дам един съвет :)) Просто затворете границата с тях, ще има боен вой от тяхна страна, после като кученца ще ни гледат, прекалено отстъпчиви бяхме, време е да разберат колко е гаден българина (татарин, фашист, окупатор), да видят какво е да останеш без единствения народ който те подкрепя :)

8

Диана

преди 3 години

А може би има някакъв проблем в този договор за добросъседство, може би нещо трябва да се доизясни в него, да се конкретизира, да се актуализира..Аз съм сигурна, че всички съзнават необходимостта от добросъседски отношения! Животът не е театър с мъртви сцени и костюмирани актьори - той е нещо много по-голямо и прекрасно и е крайно време да разчистим мъртвите листа и клишета от взаимоотношенията си с всички съседи - никой не печели от мръсотията!Нека започнем да се гледаме в очите! Лъжата е смърт

7

Анонимен

преди 3 години

още 2017 хората Ви казаха че договора е една голема измислица, ама Вие не та не, че и ги подкрепихте за НАТО, ЦИРКАДЖИИ !

6

Анонимен

преди 3 години

Абе играят един гоУем цирк, е това е истината, затова и никой в ЕС не иска вече и да чува за Баце, Баце търчеше при Меркел да натиска Гърция за компромис, март месец исказваше едно големо съжаление за позицията на Франция и изведнъж луп вето, не че незаслужават вето, ама що Баце требваше да се прави на големио балкански политичар ?В очите на останалата част от ЕС изглежда сякаш той използва темата за вътрешнополитически цели и донякъде са прави, неможе да си промениш мението на 180 градуса за ня

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Не знам лудница ли е,но ако на тия някой им развърже ръцете ще стане страшно!Дано нашите не го допуснат!Дай,Боже!

4

У бреее...

преди 3 години

Удри...удри...техната *** северномакедонска!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Иванчо, кажи синоним на комплексар Титодонец, госпожо!

2

100% Факт

преди 3 години

В България Перник има фашистки концлагер с престъпното знание на властите!

1

Анонимен

преди 3 години

СМ да се чисти от фашизъм.Ако иска да види ЕС