20

Баязид велики

преди 3 години

Хвала на Ердоган !!!

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХИТРЕЦ СИ ТИ ХИТРЕЦ ТАКА СИ ГО ВЪРТИШ НА ПРЪСТА ТОЯ НАРОД СЪЩО КАТО ХИТРЕЦА ОТ ПРАВЕЦ И НАКРАЯ КАТО УМАЛЕЙ ЕС ЩЕ ЗАЯВИШ ЧЕ ВИДИШЛИ ЕС БИЛ ЕДНО НЕДОНОСЧЕ.

18

Коментатор

преди 3 години

Тиквата му се е зашила в гърба вече..без врат!Безполезен лентяй!

17

Анонимен

преди 3 години

"Борисов напомни, че и към днешна дата България има едни от най-либералните мерки и хората имат най-голяма възможност за движение."На БорисОФФ да му напомня за Беларус - няма мерки. Да му напомня за Швеция - няма особени мерки. Да му напомня за Китай - няма особени мерки. Да му напомня за Австралия - няма особени мерки. Да му напомня за САЩ - няма особени мерки. Ние сме една от малкото страни с тежки мерки и без особен резултат. Франция и Германия даже не са затворили училища и детски градини

16

Анонимен

преди 3 години

дъщеря ми е лекар в Германия.замина да учи там още когато не бяхме в ЕС.сега вече са получили указания официално да връщат болни от Ковид в състояние което е безнадежно.тежко увредени хора.Германия вече връща безнадежно болни ..ние ще разпускаме всичко на 21.12. на коя планета сте бе?

15

Сандокан

преди 3 години

Хвала на евроган!

14

Анонимен

преди 3 години

Лъже като дърт ром.Не че не е де.Същото разправя и за икономическите показатели.Много добре и отново на дъното.Винаги лъже и се оправдава с комунистите.А той самият е комунист.Изобщо в такъв цирк ви е вкарал.Тегли кредити и ще ги плащате вие.

13

Хвала на Ердоган

преди 3 години

Хвала!!

12

Анонимен

преди 3 години

Всъщност това е едва началото. Света върви към съвсем различна реалност от това, което познавахме до момента. Вируса само ще помогне да се редуцира една ненужна част от населението, колкото и да не ни се иска. Той ще срине промишленото производство, общественото здравеопазване, общодостъпното образование, ще увеличи безработицата и ще доведе до социални вълнения. След като това стане реалност, тогава ще започне осъществяването на глобалната цел на пълна автоматизация и роботизация.

11

Селим ||

преди 3 години

Да отражават се върху парите ми , плесник за тези който не почитат Ердоган ,хвала на Ердоган!

10

Анонимен

преди 3 години

Не бе, хората нямат очи, за да видят какво става. Съвсем за толупи ни вземат тия.

9

Фил

преди 3 години

Жалък лъжец!!! Проста аритметика - първата седмица на локдауна - средно 2728 заразени на ден!!! Тази седмица - за шест дни - средно 2803 заразени!!

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ПО- ХУБАВО ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА ПО -- ЛОШО

7

Анонимен

преди 3 години

Ууууу.Корумпиран б0kлукКъм кого си поел ангажимент бе? Към себеподобни мутри жадни за бърз оборот покрай Коледа ли бе?ОСТАВКАБезпринципен "човек"

6

Анонимен

преди 3 години

Лапай торти и си трай, за да не се излагаш.

5

Георги

преди 3 години

Интересен вирус-действа под командата на управляващите !

4

Бау

преди 3 години

дано. За момента резултата е минимален, но все пак не става за 1 ден.

3

Анонимен

преди 3 години

Гласуването за герб не е страничен ефект от ваксината

2

на съд

преди 3 години

Защо изследванията не са безплатни ами няколко пъти трябва да плащаме по 125лева за ПСР, след като държават е виновна , че не е спряла заразата както Китай. Една държава от 1 милиарт и 300 милиона успя да спре заразата , а 6 милионна България не можа и има повече заразени и умрели от Китай!!!! това е абсурд. Цялото правителство веднага трябва да се съди и в затвора за смъртта на 5000 българи.

1

Анонимен

преди 3 години

УТРЕ не ми е ясно с какво ново ще ни излъжеш.През час си мениш позициите.