88

Анонимен

преди 3 години

Грижите за болните само облекчават,а не лекуват...Много хора не виждат истината между редовете. На късмет е до голяма степен, как всеки един човек ще се справи с тази инфекция.

87

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че вирус не се лекува с антибиотици. И това всеки истински лекар трябва да го знае и да не изписва такива на лягане и на ставане, вкл. за температура и кашлица. Крайно непрофесионално е.Това, че разни наплашени неуки пациенти искат, не е причина да се развива обща резистентност срещу тези иначе чудесни лекарства, но те лекуват други инфекции, от други причинители.

86

Анонимен

преди 3 години

До ГосТОсвен руски червени ***, вече си имаме и официален китайски червен ***: браво другарю, отивай да се кланяш на Мао.

85

Анонимен

преди 3 години

До "Толуп" МИ ТИ КАКЪВ СИ ТИ САМ СИ СЕ ПРЕЦЕНИЛ , скапаняците може да оцелеем а толупите нямате никакъв шанс, няма толупи на 80г. възраст дори и на 70г., ми толупите вируса ще ги отнесе ще останем скапаняците то толупите и толупките не сте за гледане по улиците, нямаш на престава колко сте неприятни, а освен това вредите на себе си преди всичко но това си е ваша работа. Сам си се определил като "Толуп", какъвто очевидно си и дори се гордееш с това като БГ дето викал ***, *** в басеина..

84

Анонимен

преди 3 години

Време е мангьров да покаже своята теория за стадният имунитетМоже да ходи в отделението без маска , ако се зарази и придобие имунитет ще приема , че е прав

83

Анонимен

преди 3 години

Данните досега сочат, че повечето смъртни случаи, свързани с новия коронавирус, се дължат на респираторен дистрес синдром, предизвикан от цитокинова буря в белия дроб или други органи.Не стимулирайте имунната система по никакъв начин. Тя може да реагира със свръхвъзпалителен отговор.Доц. Велизар Шиваров от Лабораторията по Клинична имунология към УМБАЛ Софиямед. 5 април 2020

82

999

преди 3 години

Я, а вие защо мислите , че Мангъров не е давал консултации по телефона на Бойко, когато беше болен??? Не се е чуло да е вземал антибиотици! Гала също НЕ вземаше антибиотици и дексаметазон, въпреки че й бяха изписани. И сега са добре!!! А други с по 2-3 до 7 антибиотика - починаха! Факт.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонименроднините на болните да се грижели за тяхЕгати и роднините, ако не искат да погледнат или да се по/грижат за собствените си близки... Навярно мнозина заради тази лъжеепидемия и под предлог за " безопасност" са оставили родители, дядовци и баби или сродници без помощ...

80

1

преди 3 години

До Анонимен 54"Лесно, ама никой не го прави."Брей, ей на това му казвам аз вътрешна информация. Радвам се, че един случаен "експерт" в интернета следи какво правят лекарите по болниците в страната и света. Такъв късмет точно ти да пишеш тук!

79

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Антибиотиците не могат да се пият безразборно или да се изписват "профилактично", както правят много от личните лекари.

78

Qwerty

преди 3 години

Абе, ясно че ви плащат да плюете Мангъров, ама как се чувствате след цял ден злобеене и гняв. Толкова ли не можете да работите нещо, което ви зарежда и има някакъв смисъл от него.

77

Анонимен

преди 3 години

Вируса може и да не се лекува с антибиотик, но пациента - да.

76

до 68 от славянин

преди 3 години

''Мангъров е луд за връзване, а престъпното правителство няма да въведе карантина докаго не пламнем като Чехия и не започнат да мpът хора по улиците. Днес са 4000 на ден, а утре ще са 10 000 на ден.''А от тези 4000 колко реално са болни, т. е. със симптоми или ти както си му е реда за всеки първосигнален и невеж д.бил не можеш да правиш разлика между заразен, болен и умрял!? Още ли не си разбрал и то след 8 месеца нонстоп промивка на мозъка, че 80 % от всички заразени са без никакви симптоми!

75

ГосТ

преди 3 години

Ама защо ги давате тези некомпетентни лаици с тройки от провинциални Университети? Мисля че в реферираните научни списания с висок импакт китайските молекулярни вирусолози и имунолози достатъчно добре обясниха нещата. И както казва бацето, резултатите са видими.

74

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ подлагат народа на геноцид чрез вируса и не въвеждат мерки. Сложиха Мангъров да обърква народонаселението, а ганьoвете и без това нямат акъл.

73

До 66

преди 3 години

Като не умират от бактерии - за къф ....им изписват по 2-3 антибиотика????!!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Мангъров трябваше да покаже на практика теорията си, но сега съчувствам на пациентите му.Дори прочетох, че искал да пуска роднините на болните да се грижели за тях в отделението.Ужас !

71

Анонимен

преди 3 години

Просто, ясно без шикалкавене,за тая все още няма лек!Приемът на антикоагуланти като,Варфарин,Хепарин,Фраксипарин могат да помогнат при едно следващо усложнение от Ковид плюс кислородният концентратор за по тежки случаи,интубирането е вече крайна мярка!И най вече да имаме късмет да не изтеглим късата клечка!

70

Анонимен

преди 3 години

Мангъра деликатно ви каза ,че няма лечение...Кой ,както иска да го разбира. Има ли много заразени, значи и жертвите ще са много. За 5 дни 330 трупа. Утре още поне 80.

69

Анонимен

преди 3 години

Мангьров е сила - предлагам всички депутати които ще имат нужда от лечение да бьдат лекувани при негоНас обикновенните хора да ни испращат вьв - вма като другарката - нинова