22

В. Узунов

преди 3 години

Добро утро пандемици! Взехте ли си мярка за черните чували М-ки ,S-kи ,XXL и така нататък да ви не е тясно вътре.Дръжте Корана под възглавниците.

21

Рушофилски трол

преди 3 години

Ребята, ваксину неть....прошайте.

20

НЯКОЙ

преди 3 години

До НикойЗатова ти си никой, защото много мислиш и излишно приказваш. Когато си някой може да си правиш квото си искаш и паричките си знаят при кого да идат, винаги отиват при тези които са Някой, личностите, ясно ли ти е?

19

Короноскептик

преди 3 години

Вирусът ГЕПИ-ГЕРБ е много по-опасен от медийния продукт, наречен коронкавирус!

18

Анонимен

преди 3 години

145 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени носители без симптоми са открити няма значение,много повече не са открити.Всички ще се заразим,неизбежно е въпрос на време е.

17

сигурно

преди 3 години

Вируса-ГЕП убива много повече хора !!

16

анонимен

преди 3 години

Вeднъж ce умирa, нo дa живeeш в пocтoянeн cтрaх рaзбoлявa пoвeчe oт вceки вируc и бaктeрия! Тoвa ми e пocлeдния пocт пoд cтaтия зa кoрoнaвируc и пaндeмия!Нaпрaвeтe и Виe cъщoтo, кoлeги! Кaтo ocтaнaт caмo c трoлoвeтe - caйтoвeтe щe миряcaт c пcихoтeрoрa caми!

15

Анонимен

преди 3 години

Днес поне 40 статии за мегаУжаса на човешката история. Да преборим злото с дистанция на хорото.

14

ДртПрч

преди 3 години

Грипче рекордьорче, а?

13

Д-р Гербер Коронков

преди 3 години

А нека нашите хора да хоспитализират половината от тия 2 560 човека, макар и фиктивно, по 1200 лв. клинична пътека за коронка- грубо казано към 1 560 000 лв. у джобчето само за днес. Олеле не издържаме, много сме злееее ;) Хахахахааа

12

Никой

преди 3 години

11226 теста за денонощие, направени в 36 "оторизирани" лаборатории. Това прави средно по 312 пациенти в лаборатория. Отделено време за всеки един за да се вземе материал за изследване- поне 5 минути. Ами това надхвърля 24 часов работен ден. Изводите да си направи всеки един от нас!

11

Айде стига, бе!!!

преди 3 години

Защо не ги изкарвахте тези бройки през лятото? И тези, които не мърдаха от къщи, и те хукнаха по почивки, протести, пълни заведения...как пък така изведнъж се промениха нещата?! Нещо "копи"-"пейст" в цяла Европа ми се струва положението...

10

танер

преди 3 години

търсят се актйори за полеви болници няма нужда от предишен опит 60 лв надница

9

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ще се окаже прав.Вирусът ще си мине през 70% от нас и нищо не може да го спре. А после ще циркулира из популацията както обикновените грипни и парагрипни вируси.Не се шашкайте!Но се пазете!

8

ДивоК

преди 3 години

Здравната система винаги е издържала, след толкова крадене още я има. С Коронката краденето е царско, но трябва да издържи.

7

Д-р Гербер Коронков

преди 3 години

11 226 теста по 130 лв. всеки прави 1 459 380 лева печалба за лабораториите! Аферим бате машалла! Ето на това му се вика 2р-часов рекорд!

6

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете притчата за солта, боя и жълтиците. Българите винаги си ги имаме 3 в 1. Решението трябваше да е на 15 септември. Не на 28 октомври. Това ще коства здраве и човешки животи.

5

анонимен

преди 3 години

A зa eceнния грип c тeмпeрaтурa, бoлки в муcкулитe и cтaвитe, пoвръщaнe и дриcкaвицa! A гo имa и дocтa нaрoд cи пaти oт нeгo! Минaвa зa 3-7 дни! Как да различим грипа от "короната"!

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки гербаджия в тези дни зове за единство, НО какво означава това.Те са на държавна хранилка и получават добри пари без да работят, а зовът за единствоСиреч да си траем и да ги оставим да лапат.Относно здравна система единственото от което ги е страх да не влизат другите в болниците и за тях да няма места, ако се наложи.Караянчева го каза кво ме интересувате вие, аз за мен се интересувам.

3

Анонимен

преди 3 години

ух бре!