127

Sik

преди 3 години

Ако затворят училищата .Нали родителите трябва да останат в къщи .Нали след това тия продажници трябва да плащат на тия родители. Корупция това е положението.

126

Анонимен

преди 3 години

До 121"и спазвайте елементарните мерки!"Ами да, то от елементарно правителство, състоящо се от хора с елементарно мислене, какви мерки да очакваме, освен елементарни? Ще ме карат да нося маска навън, ама в заведенията няма нужда, там вирус няма, всичко е точно, чалгата трябва да върви..

125

Да знаете

преди 3 години

От днес, където влезна в държавна институция и видя някой без маска, вадя телефона и го снимам. После давам снимките и казвам къде да го търсят и глобят. Важи за държавните служители, понеже ние всички сме жертва на държавата и на тяхната работа. Вадя снимам и отивам с полицията да видя дали ще му направят глоба за това че е без маска. Всяка сутрин по нова имат "Моята новина". И там ще им ги пращам, да си ги видят раните там министри, дето ми раздават само заповеди. Да ги глобяват там и толкова

124

Бизнесмен

преди 3 години

Важно е заведенията да работят и детето да е на училише - за да има каде да растуша сьс секретарката

123

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

това нищо не е, тая холивудска продукция, почва да издиша...

122

Ron Burgundy

преди 3 години

Какви 11 000 теста бе хаххаха, кога и къде са правени и кой ги е правил.....ние една улица не можем да направим, камо ли толкова много тестове.

121

Sik

преди 3 години

Не знам какво да пиша вече.11000 теста за денонощие.Това вече е пълна подигравка. Дупето да си дерат толкова теста не могат да направят

120

Анонимен

преди 3 години

да бе 150 000 теста.. баси с'мешниците, как очакват някой да им повярва на измишльотините .. б'оклуци продажни национални предатели ..

119

Анонимен

преди 3 години

Зтаворете училищата. Там е най-големия източник, защото в класните стаи са без маски. Банки, магазини, сега по улиците с маски. Човек изобщо трябва да му липсва мозък да не разбере.

118

Анонимен

преди 3 години

До От 113Съгласна съм с така посочените мерки, само една вметка:Да се даде право на родителите на деца под 8ми клас да избират формата на обучение

117

От 113

преди 3 години

Под адекватни мерки разбирам: 1) онлайн обучение за децата след 8 клас (така няма да има недоволни родители)2) забрана за събирания над 20 човека на едно място3) маски на вън и най-вече в затворени помещение4) Най-важното: строг контрол,високи глоби и 100% бързи вземания от нарушителите, защото в момента МАЛЦИНА си слагат маската в кварталния магазин.

116

Спеца

преди 3 години

Определено Борисов изтърва нещата !Но той каквото е пипнал до сега все се е провалял с гръм и трясък!Няма да му се размине и заразяването на България!

115

Covid-19

преди 3 години

" Тая ваксина трябва се тества....."Каскет, на Pfizer ваксината в 3 та степен се тества от 42 000 души, а в блатная "първата" уж само от 320.....най вероятно затворници.....та други опорки да имаш?

114

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, не разбрахте ли най- сетне, че и от нашето разумно поведение зависи положението!? Спрете да отричате здравния проблем и спазвайте елементарните мерки! Стига глупости и конспирации! Доверете се на лекарите и учените, не на измислени сайтове и самозвани специалисти по Ковид, които не са припарвали до такива болни, но правят политическа кариера. Визирам Мангъров и АБВ.. Подледният ви говори сладки и успокояващи приказки, такива, които искате да чуете. А истината не трябва да ви плаши!

113

до 114

преди 3 години

Споко тя и оксфордската ще е същата

112

Анонимен

преди 3 години

12 000 "теста"! Колко удобно... Точно след като обявиха идиотската заповед за маски на открито - която никой няма да спазва...Явно утре, за старта на заповедта, някак си ще измислят и 20 000 теста!!Хващам бас, че са супер коректни и прецизни... ;)

111

vodkapernik91

преди 3 години

До 110Не се прави на много умен като ползваш по сложни думи от теб самия. Кой и как ще ми обясни ,че хората в интензивно са там само заради коронавируса??? Това е въпроса.

110

Анонимен

преди 3 години

Няма да излизам вече, направо ще живия в ресторанта и бара, че навън е само с маски

109

Анонимен

преди 3 години

До 113Няма да те лекуват, а направо ще те ваксинират. Тая ваксина трябва се тества на някого все пак. Не видя ли, че след около 2 месеца го гласят това. Затова и спешно им трябват много бройки заразени.

108

Анонимен

преди 3 години

Ужасен ужас, всичко живо ще измре. Затова от днес се затварям в мазето при ракията, бидоня със зели и качето сланина. Отделно съм със каска, маска, пчеларско було, ръкавици и нахуйник. Да не ме напъпли виросъ.