48

Анонимен

преди 3 години

На времето във ВУЗ се правеха курсове по български език и литература за чуждестранните студенти първокурсници, а сега за българските студенти."Има напредък".

47

Анонимен

преди 3 години

ко стаа *** ССачева, нали беше инвестирала 2 млдр в образование??И да лъжете не можете!И за тва не ставате!За нщо не ставате, само ставате да движите на Доган , Пеевски и Гела далаверите!

46

До 42

преди 3 години

То като гледам Европа май мечтата на Живков е реализирана!!!

45

Анонимен

преди 3 години

emi оставка тогава!

44

Анонимен

преди 3 години

Начело на държавата са дваме дето не могат да четат? Вие какво очаквате?

43

1

преди 3 години

Щом толкова категорично са се изказали, поне да бяха казали откъде вземат данните. Защото моето виждане е съвсем различно. Казвам го от гледната точка на учителско семейство и сериозните предмети, които преподаваме. И ако има някаква истина в това, има две видни причини. Едната е деца на емигранти, които няколко години не са учили в БГ у-ще. Когато се върнат, са със значими пропуски.Второ, закриване на училища в ромски махали и пренасочването на децата към други училища. ЕС-не са критерий.

42

Анонимен

преди 3 години

Сега ГЕРБ-аджиите да съдят ЕС,че и те ни вкараха в списъка на инфантилните.

41

ДДРонег

преди 3 години

До Ямболски цървулО, и сега пак имаме немалко златни медали, но тия новини не са интересни, интересите са в мутрите и чалгарите !!!

40

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски ***"При "лошият" комунизъм бяхме 1- ви в света по златни медали на олимпиади."Я дай статистиката.

39

Анонимен

преди 3 години

БАТЕ УУКИ ТАКА ПРАВИ

38

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно...сега с новите увеличени двойно и тройно учителски заплати образованието ни ще цъфне и ще върже...

37

ЧУБАКА

преди 3 години

В България учениците са най-неуките защото сме управлявани от УУкита.

36

Борис Бойков

преди 3 години

На нас ни требе овчари и копанари картофаджии!

35

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ ИМ СА НАЙ-НЕУКИТЕ. НА КОГО ДА ПРИЛИЧАТ?

34

Математическа логика

преди 3 години

Да допуснем че българитя са най интелигентните. и образованите в ЕС. От тук следва че ще заемат най добрите постове в съюза и най много научноизследователска дейност ще се извършва в БГ. От тук следва че българите ще сме най добре платените. Оказва се че сме най зле платените т.е. стигаме до противоречие! От тук следва че началното допускане е грешно - т.е. вярното е че сме на тъпите и простите в целия съюз!

33

Анонимен

преди 3 години

Е значи образователната система добре се справя защото на нея това и е целта. Целия учебен процес е организиран така че да откаже ученика да учи възможно най-рано. Добра работа другари!

32

Ямболски цървул

преди 3 години

При "лошият" комунизъм бяхме 1- ви в света по златни медали на олимпиади.

31

Боко-тиквуня

преди 3 години

Аз пък съм на"торта с саХар"

30

ДДРонег

преди 3 години

30г преход, и то преход мутренски и чалгарски - ами какво да се очаква !!!Превърнахме народа, създал поговрката "Който се учи, той ще сполучи", народът , който пее "Напред, науката е слънце" в наистина инфантилен народ !!!И за това сме си виновни и ние!!!Вярно, резултат от 45 г. социализъм, че и развит социализъм, и 30 г. мутризация и чалгаризация !!!Учението отдавна не е на почит, важно е да си ***, як и богат !!!Еми ...

29

Анонимен

преди 3 години

До Защо дават примерТочно обтатна е печелившата стратегия. Децата трябва да бъдат приобщени на 100 процента, но по различни програми съобразно индивидуални възможности и интереси. Повтарянето е остаряла практика, когато системите са търсели на всяка цена уравниловка. Резултатът е отпадане от училище. Виж, да се научиш да пишеш, четеш, смяташ и говориш задоволително не би трябвало да е никакъв проблем.