35

БОЙКО БОРИСОВ

преди 3 години

Аз съм предател!

34

Наблюдател

преди 3 години

Коментари в днес.бг: Едни инфаантили се карат с други инфаантили кои други инфаантили да ги управляват!

33

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЯХА ПРЕБИВАНИ ОТ МУТРЕНСКИТЕ БИЯЧИ НЕ ЗАЩОТО СА ИНФАНТИЛНИ А ЗАЩОТО СА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА

32

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха! Разпознаха се и подскочиха инфантилните, онези, които с мутренското си поведение убиха всички институции, превърнаха българите в посмешище пред света! В същност, професорът е смекчил позицията си."Инфантилни" е доверие във възможността за промяна, за разлика от неизлечимо болестното "де.б.ил.и".Сърдим се на професора, а на П.Р.Славейков -"не сме народ, а мър...? А на Борисовото "лош матрял", "толупи и ***"? Както и да обидиш българите, след последните 15 години, все ще е недостатъчно

31

Анонимен

преди 3 години

Инфантилен ли е Борисов или корумпиран?

30

Христо Христов

преди 3 години

Хахаха.. ако мнозинството имаха доверие и нс щеше да има доверие... но герб са прoсти сeлтаци като лидера си...

29

Анонимен

преди 3 години

КЛЕВЕТНИКЪТ БОРИСОВ СЕ ОПИТВА ДА ЗАМАЖЕ КОРУПЦИОННИЯ СКАНДАЛ.

28

1

преди 3 години

Доверието в НС е ниско защото и двете страни са "много обидени" само когато другите ползват тоя език. Иначе колгато са техните няма проблем. Инфантили, толупи все тая.Иначе всичко е вярно, не знам защо тук подскачате, че 80% са такива.

27

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова се обижда инфантилния Биков, каквито управляващите такъв и народа, не са паднали от Марс :)))

26

Караибрахим

преди 3 години

За тая паасмина не си заслужава да се прави нищо.Чаалмосване на туй племе, още 500 години под ятагана на Султана.Трябваше да ви приключа и изколя всичките до един през 17-ти век.

25

Анонимен

преди 3 години

НС принципно от много години не се радва на народно доверие, тъй като в него са събрани хора от кол и въже, често пъти без елементарно възпитание, ка-моли образовани и компетентни, особено в правната сфера.Та е тотално невярно, че само някоя от представените в него партии му била създавала този имидж. Почти всичкото вътре са елементарни фигуранти, изпълняващи частни поръчки срещу високо възнаграждение, плащано с народна парА!

24

Анонимен

преди 3 години

кабинета управлява успешно осигур по 50 лева на пенсиотер и няколко мииарда за американцитевъв вид на дълг дето ще го плащат внуците на пенсионеритесъбирането на кюлчета върви много успешно

23

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй, гледам коментарите и всички са в един стил: Ние сме много окей, ама само политиците са зле.Тоя инфаантилен народ не загря, че политиците са такива какъвто е и той - ***, необразован, инфаантилен и деебилен.

22

Анонимен

преди 3 години

Искам да ни превземат турците и да се приключва.1300 години мъки и опити за държа - не става. Лош е материала.

21

Анонимен

преди 3 години

много чувствителни бре а като ти казват че председателката на НС е тъ..па къпджалийска п..каи като тя праща пекивн във виетнам- това само повдига доверието в НС- чуствителните ин.фан.тилн.и крадливи де..били да се измитат от НС

20

Анонимен

преди 3 години

Народ, който вкара в парламента Бареков, Марешки и сега иска един чалгар да го управлява наистина е иHфантилен.

19

Браво Бойко

преди 3 години

В последните месеци вече няма "изявления" от плажовете на Дубай, протестърите оредяха, Фигуранта се покри... А кабинета управлява повече от успешно, страната е финансово стабилна в такъв труден за Света момент, даже и бонуси се изплащат.

18

Анонимен

преди 3 години

И какво, излезте кажете поемаме отговорност за думите на Иво Христов. Нека видим как Шоуто на ГЕРП ще продължи със политическата си чалга.

17

Анонимен

преди 3 години

Какво доверие в депутатите, кой я е писал тая глупост?

16

И още за българите..

преди 3 години

ЕгоистиИндивидуалисти (не ги търси за обща кауза или проекти)Високомерни простациОтличници без знанияСамообразовали се "професори" във фейсбул.