49

Анонимен

преди 3 години

И сигурно си мисли, че ще е на власт докато се построят тия 3 язовира?!

48

Анонимен

преди 3 години

Бааа хти мен. този човек наистина е за лечение, голяма банкянска лъжкиня излезе :))) Дори познавам хора, които съм ги мислел за много дебелокожи и нагли, но такова чудо на природата не съм виждал :))

47

ПСИХИЯТЪР

преди 3 години

Този е нагледен примерза изгубена връзка с реалността!Нарцисизмът му е блокирал важни центрове в мозъка, което му пречи да осъзнае огромния си провал. Ако не беше начело на държавата, щеше да е забавно да го наблюдаваме. Но в случая "лудия с картечницата трябва да бъде спрян"Специализиран екип трябва да се заеме с тази личност в ЦСЗ или в психиатрична болница!

46

Анонимен

преди 3 години

Ако всички министър-председатели се хвалят като днешните, нека журналистите да направят списък кой какво е построил през фашизма, социализма и неокапитализма.Ще бъде интересно.Ще бъде жалко за днешните.

45

Анонимен

преди 3 години

Ще строи живота нов гордо знаме ни е Ботев пръв учител Борисов хаха затвор твойта ммм.... а... ***

44

българин

преди 3 години

А бе ейййй...С какви "язовири" ни занимаваш ? Ти ОСТАВКА НЯМА ЛИ ДА ПОДАВАШ БЕ ДЪРТИ КОМУНИСТЕ? Площадите се пълнят в държавата с протести ПРОТИВ ТЕБ САМИЯТ! А ти ни занимнаваш с глупости? То бива нагъл човек и жаден за власт,ама твоето е извън пътя вече! ОСТАВКА БЕ МУТРО! ТИ СИ НИКОЙ ОТДАВНА! ЗАЩО НИ " управляваш" на инат?За много българи си история отдавна!Защо ни губиш времето? Спокойното ти царуване свърши! ПРОТЕСТИ ЩЕ ИМА ДОКАТО НЕ СИ ТРЪГНЕШ МУТРО ОТ СИК!Хвърляй я и да се свършва!

43

Анонимен

преди 3 години

Който строи и се грижи за бизнеса ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ НА ИЗБОРИТЕ

42

баба мара

преди 3 години

язовири построени от герб не ми се мисли за последствията...оставка и нови избори

41

Я па я..!

преди 3 години

Докато Борисов работи за държавата , Нинова обещава на народа.

40

Анонимен

преди 3 години

Защо вали само в СФ? Това свързано ли е с ръсенето на небето с кемтеръйлс по места където е суша и жега?

39

Анонимен

преди 3 години

Бокич имаше един репортаж в който ТЕЦ и други предприятия са закачени а не плащат вода от години. Това е незаконно и какво стана, нищо ... 10г безплатно точене на вода и никой нищо не знаел. Не е от язовирите бе кратуно ами ит крадене.Столюпиново кога ще започне да си плаща водата? ами тока? ами годишните такси?

38

Анонимен

преди 3 години

Радев и Нинова нещо полезно??НЯМААМоля опишете тук какво е направила, построила БСП= пример построихме магистрала,мост,язовир, газов хъб, метро,зала ,ремонт,саниранеако е повече от ГЕРБ и коалиция ще гласувам за васи много други хора щяха да го направят

37

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов, в квартал Мътница в Шумен от пет месеца нямат вода. В района има стари използвани, но занемарени каптажи, които могат да снабдяват не само квартала, но и една четвърт от целия град. Преди 6 месеца цената за обновяването беше 150 000 лева, миналата седмица обявиха 370 000. Но няма реални действия. Кметът на града е много ваш човек, бивш депутат от ГЕРБ, за втори път с клизма кмет> Неговият екип и местното ВиК направо се гаврят с хората.

36

Анонимен

преди 3 години

Ще построи още 3 пристанища на Доган.

35

Фо 34 Васил

преди 3 години

Но това си е само твое мнение ,което не е меродавно за милиони българи .

34

Анонимен

преди 3 години

Георги Димитров и Вълко Червенков построиха язовирите на България.Няма нужда прос калинк да се мъчи.

33

Ф.С.В.

преди 3 години

след 12 ГОДИНИ НА ВЛАСТ- ТОЙ СЕ СЕТИ "РАЗБИР,Ш ЛИ !! ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ПОСТРОИ "ЦЕЛИ ТРИ ЯЗОВИРА!!! ТА ГЕРБ ДОРИ НЕ УСПЯ ДА ПОДЪРЖА СТОТИЦИТЕ ЯЗОВИРИ ПОСТРОЕНИ ОТ "ЛОШИТЕ" КОМУНИСТИ!! И ВКЛЮЧВАМ И БСП НДСВ И ДПС -КОИТО УДАВИХА НЯКОЛКО СЕЛА С ХОРА ЗАРАДИ ЕДИН ГЛУПАВ ИЗПУСКАТЕЛЕН КРАН КОЙТО НЕ Е ПРОВЕРЯВАН!!! ЕМЕЛ ЕТЕМ ТАНЦУВАШЕ В БАРА -ДОКАТО ХОРАТА СЕ ДАВЕХА!!

32

Анонимен

преди 3 години

хидрологът на републиката ли ще ги проектира?

31

Без думи

преди 3 години

Те една тръба не можаха да положат, а язовири ще строят

30

Анонимен

преди 3 години

Да прав си 90 % от водопроводната мрежа е в окаяно състояния трябват милиарда за ремонт не язовири то язовири има достатъчно