202

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 265"Тодор Живков взимаше самолета за Москва и влизаше при Първия без среща секретарката веднага го пускаш. А днес българският премиер който и да е той винаги ще се унижава да козирува и да се навежда на САЩ и на Брюксел."Тодор Живков предложи да станем 16 съветска република.

201

Василев

преди 4 години

Посредствените калинки, послушните общински и държавни чиновници от ГЕРБ имат най-голяма вина за кризата и протестите!!!Защото вървеше поголовно раздаване на милиарди от ЕС и държавния бюджет само на герберасти послушни и депесари послушни!А тези хора на площада не искат да работят за 1000 лева, а някой от тях и 500 лева му е много за некадърната работа!Посредствеността срещна посредствеността на площада, и въпрос на време е както си хвърлят бомби, така да се сдушат като магаретата!Лий!ЦРУ!

200

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 261"При Тодор Живков когато бяхме със СССР България беше сред 30те най-развити икономики в света и българите живееха на средно-европейски стандарт."Пр Тодор Живков България фалира 2 пъти."Социализъма се оказа едно недоносче. Това е истината."Тодор Живков

199

Анонимен

преди 4 години

Дано никога не се върнат комунисти на власт.Тежко и на българите и на държавата.

198

Анонимен

преди 4 години

Властта на герб се крепи благодарение на единственото държавно предприятие - "ДЖЕНДЪРМЕРИЯТА", вчера се видя

197

Бойко оправи икономи

преди 4 години

икономиката, оправи пътищата и напарви бизнес средата приятна за външни инвестиции. Има за него, но има и за нас. А това че маааалка група неудачници не са се образовали и работят като шомполи в общественото ВЦ, си е само техен проблем

196

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Защо всички говореха вицове, след като е било много добре при тошо?

195

f

преди 4 години

Но то пък кои ще дойдат на власт и заслужава ли си сега до София да идвам аз Марко безсмъртният, мързи ме, но не си мислете че не мога, просто ме мързи, затова.

194

Анонимен

преди 4 години

По големи червени от герб няма, те са истински комунисти

193

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 224 Поне се обръщайте към номера на коментара, то пък чак такъв респект :)) Аз съм ***, просто си пиша, щото няма какво да правя, капиш :) Писах в настояще време, не съм бил достатъчно голям за да ме уволнят, бил съм чавдарче :)

192

Анонимен

преди 4 години

И сега да вземем да клонираме Бай Тошо ли. Бай Тошо е бил просто една държанка на СССР и е правил каквото му кажат.

191

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 203 не чакай от Борисов каквото и да е Скрил се е като мишка някъде и се чуди , какво да прави Върти телефони на господарите си да иска акъл - да стои ли , да си тръгва ли .Ако си тръгне , ще го пазят ли пак . За него това е жизненоважен въпрос

190

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е.Как се чувства тази вечер дъртият комунис и диктатор д-р Борисов? Гледа ли протестите? Успя да опорочи най големият протест срещу себе си вкарвайки в него провокатори платени.Но днес хората са там! ААА " полицията" МАЛОБРОЙНА! Разпусна ли ги да се връщат в окръзите си?!-:) Тези хора си търсят правата! Не искат повече да ги представляваш! И ще те изгонят скоро! Европа ни видя снощи! И не сама тя!-:) Залеза на " ерата Борисов" е към краят си! Историята ще те помни като ДИКТАТОР!

189

13

преди 4 години

До АнонименАРЕ МЛЪКНИ , БЕ!!!КОЛКО ПАРИ ВЗИМАШ, цял ден да ръсиш ПРОСТОТИИ - ТУК!!*** ДА РАБОТЕШ, СТИГА ПИСА, ПОВЪЩА МИ СЕ, от теб!!!

188

Стъкии

преди 4 години

МалоумнициИзпаднали, парите с които се финансира този парад на изрудиттте идват от червените олигарси. Колко сте продажни, че да съсипвате държавата. Бойко е пътя стината и живота

187

Тъпичкото

преди 4 години

Аз не разбирам бспарите! Първо крещят, че ББ бил новия Тошо, а после колко хубаво било по времето на същия тоя Тошо! Извинете, ама се обърках! Хубаво ли е било по времето на Тошо и ако е било толкова хубаво и ББ е като него, защо му искате оставката?

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 238В бананова република е нормално да има банани...

185

Българин

преди 4 години

За всички , които се облъчват от медиите на Пеевски!!! Европа съсипа от критики шайката на ГЕРБ !!! Във всички европейски медии ни представят ежедневно за НАЙ-БЕДНАТА и НАЙ-КОРУМПИРАНА страна в Европа!!! Затова и Бойо и Каскета не посмяха да отидат на срещата инициирана от ЕС. СЪРАХЛИВЦИ !!! Аз не искам да ме управляват страхливци без достойнство!!!Дон Кихот е казал: Свободата , Санчо е на върха на копието!БЪДЕТЕ СВОБОДНИ , БЪЛГАРИ !!!

184

f

преди 4 години

Да идвам ли до София пеша?И това го мога, но не искам така, при положение че и насила мога да се кача в превозно средство, а то е така, както аз си искам.

183

няма оставки

преди 4 години

оставки няма да иматова е което искат повечето хораТОВА Еще чакате изборите март месецдо тогава може да си протестирате, но после като изберем отново ГЕРБняма кой да ви позволи подобно нещо