11

Анонимен

преди 3 години

НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРЯТ ТЕЗИ ПРОСТИ ПЛОВДИВСКИ,КЪРДЖАЛИЙСКИ И СМОЛЯНСКИ П...И,НО ИСТИНАТА Е,ЧЕ КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАПОЧНАХА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ЗА РЕДОВНИ ИЗБОРИ МАРТ 2021 С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА,РАЗДАВАЙКИ ЩЕДРО ВАУЧЕРИ В РОМСКИТЕ МАХАЛИ ЗА 5 ЗВЕЗДНА ПОЧИВКА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО НА ХОРА,КОИТО ИМАТ 0 ЛЕВА ПРИНОС КЪМ БЮДЖЕТА.А РЕДОВИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ КУЧЕТАТА ГО ЯЛИ!ОСТАВКА!

10

Край!

преди 3 години

Караканчанката го имах за юрист, перчеше се, че е "доктор" по право. С подкрепата му на посквила измутрен от СИК-аджийските спецове по мутренско право на ББ-Т подкрепата ми Каракачанката приключи. И мисля, не само моята.

9

Кьорфишек

преди 3 години

Ще съберат 120 гласа за какво? В кое Народно събрание се внася проект за нова конституция - в обикновено или във Великото Народно събрание? Нека първо Бойко и гербаджиите с патериците им съберат 160 гласа за свикване на Велико Народно събрание, пък тогава да ги мислят проектите.Да не говорим пък за това дали изобщо има проект. Това, което ГЕРБ внесоха е кьорфишек, даже и гербът е сбъркан. Преброяване на баламите.

8

Анонимен

преди 3 години

ДПС и ВМРО застават отзад на ГЕРБ и правят "Шведска тройка на властта".

7

Анонимен

преди 3 години

Запътили са се към бунището на историята.

6

Анонимен

преди 3 години

Оставка на герб и БСП на власт!!! Дано!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Гледай българино и си опичай акъла на следващите избори.

4

Анонимен

преди 3 години

Престъпници.Това е единственото определение, което ми идва на ум, когато става въпрос за ГЕРБ/Патриоти/ДПС.БСП са ясно, Тях, изобщо не ги коментираме.

3

Анонимен

преди 3 години

"След разговора ни с ВМРО приехме тяхното намерение и предложение задължително в проекта да се впише преамбюл, в който да се очертаят основните принципи, по които функционира българската държава и да се гарантира нейното национално единство", каза тя."Настоящата Конституция гарантира националното единство на българската държава. Най-добре кажи каква мръсотия готвите на България с тези промени след като паднете от власт.

2

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПОБЕДА И ЧЕТВЪРТИ КАБИНЕТ БОРИСОВ!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЪД И ЗАТВОР ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

1

За какво се борят?

преди 3 години

"Патриотите" имали предложения, който ГЕРБ не приемат, но никой не го е грижа за това. Подкрепят и нищо друго не ги интересува. Важното е да се прокара проекта, да се топка топката и да останат на власт колкото се може по-дълго. Че това, както изглежда, ще им е и за последно