81

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич, според мен ако за 10 години заплатата ти се е вдигнала само с 300 лева, мисля че е време да се преквалифицираш, никога не е късно за това. За това не ти е виновен нито Станишев, нито Борисов. Иначе ако вземеш лист и химикал и почнеш да си водиш разходите, най-вероятно ще видиш защо не пестиш повече.

80

Анонимен

преди 3 години

Некъф ужас!

79

Анонимен

преди 3 години

Слушайки новините по всички телевизия бях останал с впечатлението, че едва ли не цяла България протестира масово. Само че през уикенда бях в Бургас и какво да видя - 6 реда по 4-5 човека шепнеха "Бургас събуди се" докато хората си бяха насядали по кръчмите по главната улици и изобщо не обръщаха внимание на 30-те пишман революционери...Явно съм уцелил грешния ден/час...

78

Анонимен

преди 3 години

Протеста въведе тарифа за пропускане на автомобили - 20 лв. Плащате и преминавате.С парите ще се финансират палатковите лагери на протеста срещу мафията!!

77

68

преди 3 години

Ще ви го кажа така: добре започнахте, когато бяхте наистина само граждани. После сред тълпата почервеня, позеленя и т.н от политически хиени. Когато ги разкарате, когато се преместите пред парламента, в момент когато онези прасета са вече на работа и заседават, с удоволствие ще дойда и ще помогна да влезем по един или друг начин, а и съм убеден, че няма да мине много и ще се присъединят и тези които сега не ви подкрепят. Дотогава всичко останало е просто безсмислено

76

Бау

преди 3 години

Исуската не одобрява протестите! Божието наказание ви сполетя - буря!

75

Анонимен

преди 3 години

Толкова са зле всички, че само вдигат рейтинга на герб. Има алтернатива,има алтернатива и като ни я покажат... По..мия

74

Sofia

преди 3 години

Вижте как протестъри пропускат автомобили избирателно през блокадата на румънското посолство (ВИДЕО)

73

Да бе

преди 3 години

До ХристофорНали знаеш, :"Ум царува, ум робува, ум патки пасе!"! Тези си мислят, че някои хора плетат тяхната кошница, а всъщност плетат своята! В една палатка да са спали, утре ще се правят че не ги познават! Приличат ми на салфетка, избърсват се с тях и ги изхвърлят!

72

Анонимен

преди 3 години

Палатките издухани. Протестърите сдухани. Жалка картинка.

71

истина

преди 3 години

парадокс - млади хора се водят по акъла на платеното отровно трио. Те не се усещат, че ако Радев и Божков вземат чрез тях властта, пак ще духат супата, но ще бъде ПОСТНА.

70

Анонимен

преди 3 години

Сега наистина сме цъфнали и вързали сравнено с МИЗЕРИЯТА И БЕЗПАРИЧИЕТО до 97 година! Народа помни и Луканов и Виденов и опашките за кисело млеко и ...хлеб! Глад по комунистически, гарантирано от подсъдимия Гечев!

69

Гана

преди 3 години

То и господ почна да ги наказва ама те не могат да го разберат

68

Анонимен

преди 3 години

Издуханите палатки са хубав символ, нали, колеги журналисти? Не се случва за първи път това лято. Съдържание, съдържание няма в палатките, по тази именно причина ги отнася вихъра.

67

анонимен

преди 3 години

Ром се възмущава минавайки покрай Орлов мост - тези не се ле къпят, мирише лошо.

66

Анонимен

преди 3 години

След първия сняг са аут с оставка или без. Освен ако нещо зрмлянки под моста не измислят. Загуби си инерция протеста и се оглави от продажници.

65

Протестант

преди 3 години

Докато има финансиране, ще има и протест!!Може празни палатки да разположим, но кръстовищата ще останат блокирани!!

64

Анонимен

преди 3 години

До 71Протестиращите сами са си виновни като слушат тримата отровни.И аз поддържам протеста, но не погазването на Закона, заради който се протестира.

63

hippihater

преди 3 години

дори и природата не иска вмирисаните на бира хипита.

62

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!