29

Saki

преди 3 години

На протестите има и от двата пола, а този е извикал само мъже. Това не е ли срещу националната сигурност. Утре ще изпрати тия 5000 полуграмотни хора в някое село за един месец на палатки и те ще изгонят с тормоз всички жители ,на селото и ще го превземат.И така следващото.

28

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате какви хора са засели там ДПС - клетници, които не говорят български и общо взето имате сред и по три мозъчни клетки - една за равновесие, една За дишане и една за пускане на бюлетина за ДПС. Тъжно.

27

DPS

преди 3 години

Бедният, и гол електорат на ДПС ще пазят двореца на този който ги Направи бедни.САМО В БЪЛГАРИЯ.СРАМ И ПОЗО

26

Анонимен

преди 3 години

България на българите !

25

Кожогризец ООД

преди 3 години

Христо Иванов и той е от "умните" и "красивите" подложници на ГЕРБ, които предния път помогнаха на Т-квата да дойде на власт. Даже заедно с Радан Кънев правиха съдебна реформа. Голяма реформа са направили, щом Гешев е главен прокурор. Както и преди, под маската на справедливи искания и акции, целта на Христо Иванов е да бетонира вожда си на власт.

24

Бау

преди 3 години

Тези поне повечето са с маски ..

23

Анонимен

преди 3 години

Храбрият Пеевски няма ли го? Той кой флаг вее?

22

222

преди 3 години

Довечера всички на протеста в София!

21

Стамат

преди 3 години

Интересно, управляващите "атакуват" протестиращи с платени симпатизнти. За едните е ясно защо са недоволни и за какво са там. Интересно ми е тия от ДПС, на какво са контра протест, защитават безнаказаността на Доган ли? Или не са съгласни че публичната държавна собственост си е публична?Или като симпатизантите на Герб снощи с автобусите, са докарани на разходка и 50 лева джобни?

20

Край

преди 3 години

Христо Иванов да призове да не се ходи на Росенец.Не ни трябва конфликт с етническа и религиозна основа. Друг трябва да е подхода.

19

Az

преди 3 години

Еничари пазят ратаите и султана - сменете заглавието платени журналисти!!!

18

баба мара

преди 3 години

използват неуките хора за да влизат 30 години в нс и да си развяват конякога ще се разследва доган с папката в едно посолство защо се замита товапредателство толкова години

17

Анонимен

преди 3 години

Турското *** Христов по заповед на Евдоган иска да дискредитира Доган, но няма да се получи. Българските мюсюлмани никога няма да станат прости ислямисти, както иска Ердоган. Днес са 6000 души, а утре ще са 100000. Гешев да си изчисти ***.

16

Мернах

преди 3 години

Мернах Борисов сред тълпата привърженици.

15

Анонимен

преди 3 години

За съжаление голяма част от турското малцинство сляпо вярват все още на Доган. А всъщност той е техния палач.

14

OMG_Lucker

преди 3 години

Спонтанно са се събрали, нали? "Контрапротести", гледаме такива и от "активисти на ГЕРБ".Мафията здраво държи България в лапите си и трудно ще я пусне. Много усилия ще трябват.

13

Анонимен

преди 3 години

Не е било необходимо да се събират. Бойко Методиев Борисов и неговите апостоли в правителствата му отдавна са доказали, за тях безопасността на почетния председател на ДПС Ахмед Демир Доган е необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество..

12

x

преди 3 години

а въоръжени ли са тези 5000, защото ми намирисва на провокация. Доган се заиграва с етническия мир, но довечера в София съм почти сигурен, че ще има още по-голям протест. Доган дори не плаща данък за този замък. Как има ток като няма разрешение за ползване?!

11

History repeating

преди 3 години

Еничарите все едно не са ни клали и преди. Отивайте си в Турция! България е свещена Христова държава. Взимайте си Доган и Пеевски и се махайте от България.

10

Пияния помак

преди 3 години

От снощи в Росенец пристигат автобуси от Родопите с яки поомаци. Баш башибузук. Да внимават там на Хр. Иванов протестиращите, да не играе калъча!