93

Соросоид

преди 4 години

Тоя как не го е срам да лъже?Тръмп затвори границите на САЩ веднага след като разбра, че КОВИД-19 е опасен. Започнаха да го критикуват, че е затворил границите.След като видя, че щата Ню Йорк става епицентър на КОВИД, Тръмп поиска специални мерки в този щат. Губернаторът на Ню Йорк отвърна, че няма да се подчини и няма да има ограничения.Не разбрах вината на Тръмп за некадърните лекари в болниците на САЩ, едва ли е издавал заповед за задължителна интубация на всички болни.Български лъжец !

92

Сатира

преди 4 години

Много поучителна статия. Тук в България, Борисов и Мутафчийски направиха всичко възможно за да защитят населението. Показваха непринудено състрадание към евентуалните заболели и жертвите който може да има я страната. Ама отново се намериха хиляди бай ***, който са недоволни.

91

Анонимен

преди 4 години

88 Верно ли имат масови стрелби, боооже божжжжкеееее, ама верно ли бе *** хахахахахаха леле колко сте зле и умопомрачени

90

Тонката

преди 4 години

Абе не знам,обаче според лично мое проучване Руснаците и това лято ше искат да "залеят"нашето Черноморие:):):)Специално Влас:):):)С този обаче там развихрил се коронавирус мисля,че не би трябвало да идват:):):):)

89

Анонимен

преди 4 години

Този доктор, напълно го разбирам. В светогледа на всеки истински Българин, усещането ще е точно такова.

88

Анонимен

преди 4 години

ЛЕЛЕ, КОЛКО НЕОРГАНИЗИРАНА СТАНАЛА ТАЯ СТРАНА СЛЕД КАТО ИЗГОНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ ХАХАХАХАХА

87

Condios

преди 4 години

Finally someone who agrees with me what morons Americans really are!

86

Помнещ

преди 4 години

До 87 Тонката! И 2 те си Тонка! Че и много повече.Но не каза до сега,пили ли сте по ракийка със Странджата с резервен Ник Позитано?-:) Ама честно!

85

Анонимен

преди 4 години

Стига се гаврете с Тонката. Момчето е болно. Не са хубави такива работи от ваша страна. Имайте разбиране към психично болни хора.

84

Анонимен

преди 4 години

Колкото до сащ, там е такъв бълвоч от етноси религии секти и култове, че не е за разправяне. То и затова имат масови стрелби на обществени места.

83

Тонката

преди 4 години

Абе те скоро ше дойдат Ф16ките и ше видите вие тогава като започнат да прелитат над Бузлуджа:):):):)

82

Handel

преди 4 години

""Много колеги в Ню Йорк в началото сбъркаха, като интубираха болните само защото сатурацията им е 80%.""Един от тях беше млад и изглеждаше напълно възстановен. Нямаше проблеми с дишането, цяла седмица тестовете му бяха отрицателни. Готвех се да го изпиша, когато изведнъж вдигна температура и го втресе."Ау! Чак го е втресло! Тръмп е безмилостен! виж ако беше Хилари нямаше да го втресе!Българина и в Щатите пак си остава ***.

81

Анонимен

преди 4 години

Тонката, приятелю не изпадай в шизофрения.Пусни си едно парче на queen 1985 wembley.

80

Анонимен

преди 4 години

Ню-Йорк не е никакво опитно зайче просто местните имат гадният навик да се събират на улиците и да седят на стълбището на входовете на кооперациите и блоковете.В гетата е ужас и без К19 некви полуголи афроамериканци по цял ден пуят,друсат се и се ръгат и бутат по улиците.Маски?Кви маски бее те са за некви ***. Общо взето обстановката наподобява разюздана ромска махала в България.Купони,чалга,секс,алкохол и много хора на едно място.Вие бихте ли им помагали на такива като се натръшкат от вирус

79

Помнещ

преди 4 години

До 77 " Тонката" Герберско ***! Точно така момчето ми! Искъра или Искара разбрал си това което трябва!,,-:) Подигравките ти са излишни !-:)

78

Тонката

преди 4 години

до 79 Ти са пак тръгна на скандал:):):):)Аз те каня на риболов ти с обидите:):):)

77

Анонимен

преди 4 години

Нфсб в германия пенсията която средно тука се взема там го смятат като разход за седмицата. Не се прави патриот като си фен на лукарски радан и подобни. Няма кой да излъжеш. Тия глупости че нямало ка да стане че ставало по друг начин и алабала хората ги слушат 30години. Едно време така казваха и за митата. Тръмп джасна митата и либерастите се охълцахте. Същото бе и за БДС че не можело, почна се да вкарват стара планина, ама не от валери или радан на който си фен.

76

НФСБ

преди 4 години

комшията 72, САЩ си е точно това, което гледаш по филмите, незнам в кое турско " кино" си гледал американски филм, в който всичко им е перфектно, точно обратното, щатските филми показват какво е в Щатите. Здравеопазването им е платено, те си го харесват така и обичат свободата на индивида от управленците. Америка е страна,която можеш да я разбереш, само ако си бил там и то дълго време. От минарето на селската джамия това няма да го схванеш. Тая китайска изцепка Америка ще я преживее и ще отговор

75

Тонката

преди 4 години

"Искъра""ИскАра"все тая,важното е да е весело:):):):)Другата седмица ше разбием Сома:):):):)Лодката ми е за 5 човека,заповядай:):):):)Куверт шише Бабадзим:):):):)

74

123

преди 4 години

Дойче Веле...,след това не продьлжих...;))P.S.-Колко ли са вече подписалите петицията за разследване на фондацията на Били ваксината.Онзи ден бяха 600 000...,а днес...??