146

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен168Вярно е, и първата му длъжност след завършване е Началник отделение....Калинка, калинка, калинка мая....

145

Анонимен

преди 4 години

След медиите от поне 10 държави. Никъде няма такова плашене, каране, злобеене и прикриване на истини като от нашия "щаб". Нищо даже не се доближава. Да не говорим, че ако там се появи някакво нещо с униформа и започне да се кара и да говори за чували, ще го изнесат с белезници. Колко души умират на ден в БГ знаете ли? По 800 човека умират от ПТП, защо не направят извънредно положение за износени гуми и купени книжки? А за маскираните и наплашените: кога ще спре това с по 20 на ден пик, ваксина?

144

Анонимен

преди 4 години

300 000 теста по големите градове ако няма много положителни разлабвайте

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 94 А така...реазхождайте си се свободно в Германия по парковете, смешникооо!То затова в момента там има 140 000 заразени и 4000 умрели. Все едно в България да имаме 350 човека заразени, но са 42- ***. И ми даваш пример Германия, ли бастуняга?.................от 140 000 заразени 85 000 са излекувани. Не гледай общия брой

142

Анонимен

преди 4 години

До За кого работи НОЩ?София може да се заразява колкото е нужно. Опасност представлява преносът на зараза в малките населени места. Там социалният контакт е висок, здравната култура - ниска, медицинското обслужване оставя много широта на въображението поради липсата на обективна реалност.Обслужването на заразени лица там ще е забавено, ще има затруднения, поради приоритетно застаряващото население на тези места и т.н.Но щом хората настояваха да заразят по едно село, Борисов ли да ги спре?

141

баи

преди 4 години

кво каза студента по медицина пандемия се обявява на -200 заразени на- 10 000800 на- 20 000 теста значи заразените са четворно повече кьм тая статистика от щабаизлиза ли сметката другари - предлагам ананиев да се распореди - глоби за всеки които излезе без кофа на главата освен маската така е по сигурно

140

Анонимен

преди 4 години

Вчера като савлих маската имах чувството, че се раждам и за първи път вдишвам въздух. Какви заболявания може да си докараме с това нон стоп носене на маски бедна ви е фантазията

139

Маймун

преди 4 години

Мутафчийски,нещо не ти виждаме пика,нито труповете по улицата - с които ти и твоя сценарист ни плашехте.Не че ви вярвам де.Добър ден като кажете и вдигам глава да проверя верно ли е.И кво стана с маските викаш - много пазят *** пак заразени.Легни за 20 бе,*** нещастен!

138

Анонимен

преди 4 години

"В Германия има стотици починали."Ако не сте чували хора умират. Когато говориш нещо, колко е страшно, го сравнявай с нещо друго... В Германия на ден умират 3200-3400 души от какво ли не... То бива вЕвращи, бива наплашени...

137

икономика и вируси??

преди 4 години

Кой ще надделее? - Третият ще спечели и това е БКП-ДС заедно с Герб-метастазите им!

136

Анонимен

преди 4 години

европа вдигна карантината навсякъде вече хората си ходят по моловете и дискотеки те само тука ни лъжат корона някаква пълни глупости

135

77

преди 4 години

Браво на правителството и щаба Докато я има Руската партия бсп ще има и българомразци И наети *** да плюят страната си за всеки успех който Родината ни постига.Това е изпитана тактика за смачкване на самочувствието и нанасяне на разкол и омраза в нацията .И не доверие бъдещето .Това ще продължи още няколко години. Докато умре и последния избирател на червените *** Христос Воскресе !

134

Анонимен

преди 4 години

Доволен съм от извънредното положение, не че вярвам във Ковида но все по рядко чувам таралясници да ръмжат.Хората сякаш се кротнаха, преди цъкаха навсякъде като по лу дели.

133

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

НЯКОЙ БИЛ БОЛЕН ОТ РАК -ХВАНАЛ ВИРУСА И УМРЕЛ-КОЙ ГО Е УБИЛ?ОТГОВОР--И ДВЕТЕ????СЕ ЕДНО НЯКОЙ ДА Е БОЛЕН ОТ РАК АМА ДА ГО БЛЪСНЕ ВЛАК---КОЙ ГО Е УБИЛ---ВЛАКА И РАКА???

132

КЪДЕ Е АДЪТ ?

преди 4 години

Великден е ! Честит празник на християните.Не за това ми е мисълта обаче.Преди седмица премиерът Бойко Борисов ни заплаши, че по Великдне ще сме в Ада.Той се пише вярващ човек, макар че от изразите му от типа "да дрънкат камбаните", се усеща, че не е искрен християнин.По-скоро е слуга на Антихриста.Та, да попитам днес на Великден Бойко Борисов КЪДЕ Е АДЪТ ?Да стресираш и да побъркваш народа си е престъпление, но у нас всичко е една мафия. Законите важат само за инакомислещите.

131

Анонимен

преди 4 години

Да спасим националното съкровище Бойко Борисов от Коронавируса- да му осигурим единична килия без право на свиждане, за да не го заразят!

130

Анонимен

преди 4 години

Да спасим националното съкровище Бойко Борисов от Коронавируса- да му осигурим единична килия без право на свиждане, за да не го заразят!

129

АТАКИСТ

преди 4 години

до 148 Преди създаването на този филм е създаден романа " Няма нищо по-хубаво от лошото време" от най-великият български писател в историята Богомил Райнов. Филмът не струва. Романът е велик, както впрочем и всички романи и разкази на Богомил Райнов.

128

Анонимен

преди 4 години

Вековната ганьовска комплексарщина не може да не избие. Всеки психиатър ( какъвто е много повече нужен на бг населението, отколкото този мъпет с числата си) би препоръчал, да не се търсят сравненияс други, защото това само захранва чувството за малоценност. Защото ако почнем да сравняваме, ще открием, че има десетки държави с по-ниска смъртност от нашата.

127

смърт на БКП-Герб

преди 4 години

До Видов денЗа всички комунисти! Вирусите надделяха над световния комунизъм! Ураааааа!!!!!!!Божа работа! Гаспод гледа от небето, бави но не забравя за БКП-ДС! Възмездие!