109

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски нали уж не вярваше на бързите тестове сега какво стана.

108

до 116

преди 4 години

и съответно поради липса на посочените специалисти в щаба, които трябва да са хората които да слушаме как тогава да смятаме, че мерките които взима щаба са адекватните. Кой вирусолог и имунолог препоръча пълната изолация и маските?

107

Анонимен

преди 4 години

радев си яде чер хайвер с деса в резиденция Бояна , сидера си гушка младото булче , а вие "бунтарите" ще им платите масрафа с Живота си и Живота на вашите близки !бсп Олигарсите искат Власта ,че Бойко много ги заклещи в последно време !

106

Анонимен

преди 4 години

Генерал Мутафчийски действа, генерал Радев критикува като дърта свекърва.

105

Анонимен

преди 4 години

Стига с този "стаден имунитет" че верно сте като овце. Това е една изсмукана от пръстите теория, която не обяснява нищо.Всъщност казва да пуснем вируса свободно, който оцелее ще живее.

104

Оруел

преди 4 години

Всичко е пълен театър. Годжи да вгига забраните. Вирусчето е безобидно ако въобще съществува. Страхливите да си мишкуват вкъщи до второ пришествие. Нормалните навън на слънце, чист въздух и приятели. Да сте чули за някой ваш познат болен от коронавирус? НЕ. Вируса е в фалшивите медии които обслужват власта и в главите на хората.

103

Тим

преди 4 години

Много пък разбира Мангъров

102

вярвайте на

преди 4 години

дебелия лебед на мира,който вече е и главен промоутър на чували за трупове,морги и хладилни камиони.той никога не лъже и не е шиба..як.

101

123456

преди 4 години

Дезинформация та е най силното оръжие на държавата в моментаНо все пак хората сме си виновни.....Те казаха да стойм в къщи а София го прие Буквално и беж всички по селца и паланки.От където са се измъкнали да стават софиянци

100

Анонимен

преди 4 години

Хоспитализирани 48К от пнеивмония в България през 2017. Брей, ние значи имаме по-яки болници от САЩ. Само че в Италия извозват жертвите на короната с опашки от камиони и лекарите зкват, че такъв ад не са виждали през живота си. На тях или някой *** да вярвам?

99

до БХК

преди 4 години

Скоро като вземат да *** като пилци ромите друга песен ще запеят, ама ще е късно и лошото е, че няма да има никаква помощ. Вие пак си пейте за правата, ама вирусите от права хал хабер си нямат и не подбират! Капийш?

98

Тим

преди 4 години

При този вирус стаден имунитет няма да бе тези който са го преболедували могат пак да се заразят

97

глухар

преди 4 години

Стаденият имунитет при висока вирулентност НЕ РАБОТИ! Набийте си го в кратуните и престанете с глупостите. Стадният имунитет работи само при някои определени условия които на практика отсъстват, *** диванните вирусолози продължават да ***.

96

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че хората не вярват в управляващите и съответно в щаба. Но как и да повярваш като на редица въпроси няма отговори. Например защо в щаба няма имунолог и вирусолог, защо новините ни се съобщават от коремен хирург, как да повярваме когато истинските специалисти бяха изхвърлени от там...

95

Реалист

преди 4 години

Какво направи правителството и щабът им досега? Преброи колко легла имат в болниците и колко респиратора са останали след като ги разпродадоха непосредствено преди епидемията. Отчетоха, че няма маски и призоваха здравите да ходят без маски, за да има за медиците. Отчетоха, че няма достатъчно защитна екипировка. Опитаха се да принудят лекари от други специалности са работят на първа линия без защитни средства със заразените с коронавирус. За капак твърдяха - взели сме всички мерки.

94

Анонимен

преди 4 години

До 99 АнонименЗащо пускаш фалшива новина ? Коментара трябва да се изтрие като фалшива новина

93

До 96

преди 4 години

Ами от началото на извънредното положение! Ама 50% не го спазват! Потвърди се и от статистиката на gps тр на телефоните, официално изнесена от Apple! 50% спад в движението на пешеходци на обществени места в България по време на извънредно положение!!! По време на дъжд повече хора си стоят в къщите от колкото при извънредно положение! Какво повече да говорим

92

Анонимен

преди 4 години

Борисов го минаха със формите и маските от изтока. Сега ще яде фурми и ще *** кашви фашкийй.

91

Анонимен

преди 4 години

За тези които питат за трите седмици - не ви го казват по телевизията да не ви отчаят от живота, но докато няма ваксина налична или вируса не мутира и не стане безопасен няма да се спре това. Освен това е видно в момента и да не се лъжем, излез навън и ми кажи има ли карантина? Според мен има манифестация навън а не карантина.

90

язе

преди 4 години

Що махнахте факта че 50% от тестваните в гетата в София са заразени бре? Другите медии го пишат, а вие криете реалните данни и ви разправям от месец, че ов гетата ще настане скоро ад!