58

IQ50

преди 4 години

Пак ще си гласувам за партия ГЕРБ!

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НАЙ МИ ЛИПСВАТ КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ БТВ ДА ГИ ДАВА ПО НОВИНИТЕ.

56

Анонимен

преди 4 години

Радев ви предупреди какво следва, не се вслушахте в думите му. Изписахте стотици постове с хейт срещу него. Официално приетите мерки са на парче- 60:40, ама не за всички, 375лв за семейства с дете, ама не за всички, борса за безработните, ама не за всички, а всички са засегнати от пандемията по един или друг начин. Вместо грижа за хората, има грижа за банките.

55

Анонимен

преди 4 години

Вожда се изказа - продавайте колите, лаптопите, айфоните, галакситата, камерите ...Помощ да не се чака

54

Анонимен

преди 4 години

Оо сега взеха малко заплата за март и след това няма ще се увеличават измамите кражбите всеки ще се спасява както може президента вика ще излязат на улицата на мен не ми се вярва тоя *** народ който гласува за мутра и то цели три пъти чакай да излезе на улицата

53

men

преди 4 години

До ЧиновникТеб чавка ти е изпила акъла бе човек. Всичко което става за нещо е навън. На мен заплатата ми Германия е 7000? на месец. Отделно вземам по 200? на дете детски надбавки. Колата директно от Волксваген от магазина. Знаеш ли кога ще се върна в България, за да работя там за 2000лв. В Шестък.

52

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ НА СНИМКАТА БИЛЕТЧЕТА ЛИ ТЪРКА?

51

Некъф

преди 4 години

Всеки 10 ли!!!Имам чувството, че ние живеем на друга планета за разлика от журналистите, социолозите и тем подобни *** на властта. всеки 2-ри вече не издържа на безпаричието, но като се запали държавата доста хора ще висят по клоните.

50

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Аааа, нищо ви няма !Години наред искахте полицейска държава - ето ви я.Харесвахте Бойко Борисов и го хвалехте - халал да ви е !Сега няма да рИветИ !

49

Анонимен

преди 4 години

До Чиновник 52Когато говория от позицията на "заплаткаджия" в администрацията нещата изглеждат по един начин НО скоро парите в държавата ще свършат защото кризат ще се проточи и тогава повечето ТЪРТЕИ като теб ще бъдат изритани на улицата.Тогава пак ще си говорим.А на запад има българи които изкарват такива пари че няма да ти стигне образУванието да изпишеш годишната им заплата.

48

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КОГАТО СЛЕПЦИ ВОДЯТ СЛЕПЦИ ВСИЧКИ ПАДАТ В ЯМАТА

47

Абе

преди 4 години

Някои от нас много добре знаеха,че на всеки 10 години удря криза,този път по-различно,но удари.Докато някои от нас мълчаливо работиха с мисъл,че ще дойдат и лоши времена и се подготвяха за тях,други бичеха кредити и се пъчеха колко са пекани и как всичко им е ясно.Сега всеки ще си сърба попарката,как си я наредил така,без оплаквания,само уроци.И за другия път да сте поумнели.

46

Анонимен

преди 4 години

До СегаХммм....мисля, че имаш предвид чиновниците....не смятам, че трябва да се намалят заплатите на лекарите, например!

45

нема грижи

преди 4 години

10% от населението принципно не са наред, пияници наркомани или такива скачащи от балконите при най малкия проблем. другите сме ок

44

Анонимен

преди 4 години

ТАКА Е НОВА ГОДИНА НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ СИРТАКИ СЕЛФИТА ОПА ОПА ЗА ВЕЛИКДЕН ЗЕЛЕНА САЛАТА А ЗА 6 МАЙ ПРАЗНА ТАВАТА

43

Карантиньо'20

преди 4 години

"за квото гласуваш, това ядеш"

42

Чиновник

преди 4 години

До 1234Абе те емигрират, но като стана напечено веднага се прибраха като бити пeдe*acти и се наредиха пред бюрата по труда. Мита за "успешните" емигранти е тотално разбит. Явно "територията", както тия кeлeши наричат България, се оказа по-сигурно място, отколкото западните държави, където така "преуспяват", че живеят ден за ден и нямат пари да изкарат дори седмица без надницата от строежа, склада или каквато там "престижна" работа вършат.

41

Анонимен

преди 4 години

На всички всезнайковци, които ми гледат телефони, лаптопи, почивки и скъпи коли...Мили ми сънародници, България не е София и в частност скъпите й квартали.Всички, които смятат, че българина живее охолно и едва ли не царски, нека тръгне из България. Да пообиколи мъничко провинцията, но докато го прави, съветвам да си носи валидол. Всеки малък бизнес е сринат. Едно просто "ЕТ" с 5 служители, струва на собственика 5000 лв. месечно, само заплати. Да не говорим за фирми с 20-50-100-200 служители.

40

Анонимен

преди 4 години

Баш ме брига че *** *** е гладен!!Гласува ли *** *** 2009та??Гласува.Е, сега да му яде Маркуча ......

39

Аре бе...

преди 4 години

Лиготии само... А преди хората как са живели? Нямало ни телевизор, ни интернет, даже ток... Бачкаш си на къра, плодове, зеленчуци и така...