49

Анонимен

преди 4 години

ИЗХВЪРЛИХА БЕБЕТО С МРЪСНАТА ВОДА ОТ ЛЕГЕНА.

48

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААРусия ще оцелее мнооого след фалиралите САЩ, защото имат злато, сребро, газ, метали и цялата менделеева таблица. Вчера пратиха АН-124 натъпкан с помощи на бургерите. CNN eстествено, че не го отразява.

47

Това е ясно

преди 4 години

Кризата е ясна. След 10 години царуване на Еднокнижника и без коронавирус БГ е обречена. И за всичко сте си виновни самите вие.

46

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До до КАТАСТРОФАВсеки се простира според чергата си.АКо САЩ, Италия и Китай могат да си го позволят, то бедна България не може.Трябваше да се мисли, ама пусти милиционери от ГЕРб първо скочиха да затварят хората.Сега взеха да отрезвяват, ама вече е късно ...Вирусът ще мине и ще отмине. Ще дадем жертви, но ние и без друго даваме всеки ден такива.След вируса ще е истинският ад ...Живите ще завиждат на мъртвите ...Сега се сее. Как ще си насеят хората по селата зеленчуци като са затворени ?

45

яа

преди 4 години

Затова пък ще спаднат цените на жилищата, почивки, ресторанти, стоки, услуги и т.н.

44

Анонимен

преди 4 години

капитализма нали е най-добрата системаАми най-добрата е, затова даже Китай я прие. Както казваше Дън: "Важното е котката да лови мишки". Заряза постулатите на Мао, дето ги докараха до просешка тояга и въведе капитализъм, само че с ККП начело.

43

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Ако си мислите, че завърналите се заради грипчето, ще останат по-дълго от необходимото тук, жестоко се лъжете.Западната икономика също ще има нужда от възстановяване и свежа работна ръка (... че и глава), а ние (хората) ще имаме нужда от пари. Държавата не се грижи за нас в това отношение, така че да не очаква твърде голяма лоялност и от нас!На Запад пак ще потекат работни ръце и мозъци. ;-)Тук ще останат само... е, вие си знаете кои.

42

Анонимен

преди 4 години

Останалите 14% са герберастите, ама те не са бълари.Увеличават си и без това големите заплати, Държавата ги хрантути, тестУват ги с предимство и ги лекуват с предимство.За тях криза няма.

41

Анонимен

преди 4 години

Aйде отваряйте английския концлагер, че искам да бера ягоди за 8 лири на час!

40

Анонимен

преди 4 години

БСП са чесни, не крадат като ГЕРБ. Гласувайте за БСП и няма да има криза! БСП са чесни!

39

Анонимен

преди 4 години

Комунистически Китай отдавна приключи с вируса и там няма криза.Аха, точно както СССР приключи с Чернобил :)

38

Анонимен

преди 4 години

Да бе убедени до оня ден *** ходеше по почивки,заведения и т.н. Нищо не са заделили, даже се задлъжняли и реват, но видите ли очаквали криза муахахаха.

37

МКII

преди 4 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПТи да не мислиш, че света свършва с тази криза? Икономиката ще се възстанови бързо, стига да има достатъчно здрави хора, които да могат да работят.

36

пълен ужас край

преди 4 години

умряхме това е края, безработните в бг ще са поне 20 милиона минимум, сега ще фалират всички фирми и банки и всички ще умрем още утре а повечето още днес

35

Анонимен

преди 4 години

Ми що бе? Комунистически Китай отдавна приключи с вируса и там няма криза. Защо на Запад при капитализма ще има криза, капитализма нали е най-добрата система, или?

34

Анонимен

преди 4 години

От чужбина са се върнали 140 000 човека. Това са тези, които са засегнати още от първите повеи на кризата - сезонни гастарбайтери, всякакви временни работници, заминали защото тук пари не се изкарват.И като се върнат, пак няма да имат работа.А предвид етноса на повечето от тях... Тия със сладки приказаки за това как всичко ще е окей, няма как да ги залъжеш.

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господи, прости им, те не знаят какво правят !

32

Анонимен

преди 4 години

Криза се задава на кой ни я докара, не , че до сега 30 години не сме били в криза, но тази която се задава няма бързо да премине.

31

Анонимен

преди 4 години

До К А Т А С Т Р О Ф АВ целия свят е същото... То трябва с фуния да ви го налееят този факт в мозъка ама не може...

30

до 10

преди 4 години

Първо, се научи да пишеш, човек който пише /ритам/ е ясен. После се примири с факта, че скоро ще ти спрат парите от централата на Позитано и на тях им стана ясно, че тая няма да я бъде. Та почвай да си търсиш работа, верно че сега не се търсят много таксиджии, но все пак пробвай.