57

математик

преди 4 години

До u6 -Обикновена статистика при подобни случаи.

56

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да си с медицинско образование за да се сетиш че това кoмyнe говори празни приказки. Срещу грипа, чумата и испанския грип има ли имунитет? Това което този псевдо учен казва е предположение с ниска степен на вероятност, което може да се провери само с времето. Ако излезе че не е така, повечето ще са забрвили какво точно е казал, защото паметта на масовката е ден до пладне , при условие че 30 години гласувате за едни и същи.

55

Анонимен

преди 4 години

В Германия казаха, че 50% от населението вече е заразено но няма симптоми и е много вероятно никога да не разбере, че е боледувало! Е това ако не е постановка... Пук вие си убивайте икономиката... кога ще се възстанови държавата някой знае ли?

54

математик

преди 4 години

На непрофесионалните сметачи -Реалните сметки следва да се основават (функционално) и на числото реални заразени, които само господ може да знае.В момента никой не може да каже, че например 50% от населението вече не е минало през тазим зараза.

53

u6

преди 4 години

До doktorfatmakosВ най -общ план съм съгласен с написаното,само не разбирам как Мангъров ги изчисли тези 70 процента? При другите подобни вирусни епидемии този процент е около 25 !

52

Анонимен

преди 4 години

Абе, разсъждавайте малко. Сега болни са 81 души, вие как я мислите тази работа с болни 4 милиона и половина - да приемем, че това са 70 %. Нали разбирате, че за да се заразят толкова хора е нужен много широка времева граница, следователно ще влачим вируса с години. В момента, от 4 месеца шестване на вируса са болни над 100 000 души, направете си елементарна сметка какво означават 4 милиона и половина, да не говорим за 50 милиона и т.н.

51

Анонимен

преди 4 години

Ако съществуват бързи тестове, наистина трябва да се пуснат по аптеките. От две седмици не смея да отида при родителите си, защото ту имам лека хрема, ту дразнене в гърлото сутрин. Ще ни побъркат с тая корона. А всъщност и аз споделям мнението на професора - не го ли прекараме почти всички, няма да се спре. Според мен властите в момента просто се опитват да ограничат броя на заболелите в един и същ момент, за да могат да се справят. Но тези мерки все някога ще спрат и тогава..

50

Гошо...Тъпото

преди 4 години

В момента...спешно се търси от Бокича...нофф вирус,понеже този като...затихне до 2-3 месеца,трябва да се продължи...извънредното положение в държавата.В мътна водица балъците кълват най...добре на...гола въдичка.

49

ахаааа

преди 4 години

''Вероятно нещата ще започнат да вървят към спад след около 3 месеца"- СЛЕД ТОЛКОВА ВРЕМЕ ЩЕ СМЕ СЕ САМОИЗЯЛИ, ПОНЕЖЕ ОЩЕ ОТ СЕГА РАФТОВЕТЕ В МАГАЗИНИТЕ СА ПРАЗНИ, ВЪПРЕКИ УВЕРЕНИЯТА от Дупестия, ЧЕ ИМА ЗАПАСИ ЗА ДВА-ТРИ МЕСЕЦА.

48

Анонимен

преди 4 години

До доц.БънгаровИ да ти се обясни, няма да го разбереш.

47

Анонимен

преди 4 години

До -Много ръководител, малко индианец.

46

Анонимен

преди 4 години

доц. Мангъров откри топлата вода, а истинските учени го предсказаха още преди 2 месеца, когато китайците пуснаха всички от Ухан да щъкат за Нова Година. Ама иначе "браво" на китайските ***, които криха, лъгаха и мазаха за ситуацията, докато положението стана критично.

45

доц.Бънгаров

преди 4 години

И как вируса ще разбере, че са го преболедували 70% за да затихне?!

44

-

преди 4 години

Мисля, че доцента е най-адекватния човек в държавата! Би трябвало той да е ръководителя на кризисния щаб, а държавните органи по министерства да изпълняват разпорежданията му.

43

Анонимен

преди 4 години

До божееАз съм на 50 и имам хронична сутрешна ерекция.

42

пенсионер

преди 4 години

До doktorfatmakosМнението Ви няма почва за разпространение,умните неизкривени - сме на същото, а за другите е само повод за "изява".

41

Анонимен

преди 4 години

До КостаМи страшно е, ама това е положението.Ако имаш друго решение кажи ни.

40

Анонимен

преди 4 години

А не е ли по лесно с ваксина.

39

Коста

преди 4 години

Е, да, ама, доцент Мангъров, ако ще се разболяват 70%, ще трябва да умрат 0.70х0.03=0.021% от населението на България, не е ли малко страшничко?

38

Анонимен

преди 4 години

И аз не виждам файда да си срутим икономиката за да спасим живота на няколко червени пенсии.