95

Анонимен

преди 4 години

Препрочитам "Бай *** прави избори" А бе този Алеко ,бетер Ванга.Описал е сегашното положение мо та мо.

94

Анонимен

преди 4 години

Бойко или Бай *** ,ами ти счупи държава на съставните си части бе човек....И ние искаме маски ! Ти за какво си там ? А и ДАНС за каво са незная ? Националната ни сигурност е застрашена от некъдърници....

93

доктор философ

преди 4 години

Дисциплина е ключовата дума. Ако им липсва на българите ше имат проблеми.

92

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов за разлика от руското недоразумение, върши реални неща. Радев само констатира и умозаключава!БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ЗА НЕУМОРНИЯТ ТРУД!ДА СТЕ НИ ЖИВ И ЗДРАВ!

91

Анонимен

преди 4 години

Банкянският тлъстак е шампион по говорене на нищо не значещи поредица от думи и звуци. Вместо да наглее срещу превъзхождащия го във всичко положително Радев, да си затегне колана и да си върши работата, че както шляпа неориентиран в кризата с епидемията, ще ни превърне в най-лошия случай на коронавирус в света.

90

ПроСоТо

преди 4 години

триеш ми забележките,но истината е една....А както казва Швейк:-"Истината е като маслото,госин поручик,тя винаги изплува на повърхността"..Истината за тиквата е че страда от тежки вътрешни комплекси за малоценност,комплекси,които му пречат не само да бъде адекватен,но дори и да не може да осъзнае,че светът,в който той си битува,няма нищо общо с реалния...Особено когато се отнася до управление на ДЪРЖАВА!!!..НЕ НА ипон!!!!!!

89

Анонимен

преди 4 години

До хаха Очакваш нещо различно ли? 3-4 път избират тиквата за "водач" - демокрация, кво да правиш..

88

Анонимен

преди 4 години

Яд го е,че не може да изпълнява фигури от висш пилотаж "Камбана" и "Кобра",а само седи зад джипката и върти волана.Е ,не е едно и също.Сори!

87

ии

преди 4 години

В кризата се виждат кой колко тежи на мястото си.Реални противодействия в България аз още не виждам!В класа на малкия бяха останали 9 деца здрави и чак тогав ги пуснаха в гипна ваканция.А Covid-19 реално сега започва да вилнее.За децата с астми или тези които живеят в един от май мръсните градове в европа има ли проблем ?Да не говорим че сме основно застаряваща нация.След 2 седмици ще видим реалния тренд в БГ-то.

86

разграден двор

преди 4 години

Маски и ваксини бяха изнесени или се продават на черно от спекуланти. Като питаш личния лекар за грипна ваксина казва, че нямат и явно са само за политиците. На кой да вярваме

85

Анонимен

преди 4 години

Предпазвайте си не само устата,но и носа и очите от зарази!

84

Бахри от Бахрейн

преди 4 години

абе цел ден по националното радио плямпат за разни простотии . светът гори от вируси, финансови кризи , а баш националното радио като един кокошарник ръси некфи инфота за разни главни и неглавни хора как щели били да правят нещо или да не правят нещо си. нема ли шеф на радиото да им каже да хортуват нещо смислено ?

83

Анонимен

преди 4 години

Арес стига се ядосва и тоя Боко! Държавата е разсипана заради неговото управление, болниците са в окаяно състояние. Не вкара няколко милиарда да има леглова база за бъдещите болни, ами само за икономика дърдори. Накрая народът ще го запомни с това, че е управлявал по време на корона ч умата

82

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Време е корона вируса да победи ЧЕРВЕНИЯТ вирус.И така ,това лято на Бузлуджа,ще има НУЛА червени мигранти.

81

Анонимен

преди 4 години

Всички училища и университети са затворени за 14 дни! Само в България децата са безсмъртни и днес при обявена пандемия има работещи училища! И пак печалбата му е в ума!С тази маска какво демонстрира на сестрите и докторите?

80

Анонимен

преди 4 години

барцелоната е най големия лекар в бг той разбира от всичко

79

Анонимен

преди 4 години

Президентчето нали отидЕ на Шипка с тълпата. СетИ се, че трябва да се слушат лекарите, а сега хвърля на Борисов обвинения че политиканствал. Класика от комунистчета: друг взема решенията, те само гледат да се възползват от мизерии както едно време: БСП бяха против ЕС, а сега реват, че заплатите ни са най-ниски в ЕС. Какво станА, другареееее?

78

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

КРАТКА БИОГРАФИЯ:МАЧКАХ УШИТЕ НА ТАТООСНОВАХ СИК С ПАШАТАОСНОВАХ ИПОН САММИШО БИРАТААЛО ВАНЪОТИ СИ ГО ИЗБРАКОСТИНБРОДСКИ ИЗБОРИПОЖАРНИКАР, ТАЕКУНДС 10 ДАН , БИСТРИШКИ ТИГЪРКЪЩА В БАРЦА И МИС ГАЩИЦЦЦЦЦ ТИЯ МАФИОТИ ОТ ГЕРБ ТОЛКОВА "-" МИ СЛОЖИХА....ЦЦЦЦЦЦЦКО НЕ ВИ АРЕСВА ВА ДРОГАРИ КОМУНИСТИ ТОВА СЪМ АЗ ВСЕ ПАК - ВАШТА ЛЮБИМА ТИКВА, ЯЗЪК ДА НЕ СЕ ПОХВАЛЯ С ИСТИНАТА

77

Господин Борисов

преди 4 години

Ние таралежите искаме да ви поздравим с нашата любима детска песничка и ще има още геройски бели!https://youtu.be/5kiVdh06A4Q

76

хаха

преди 4 години

Българският народ е много ***. Точно преди 1 час бях на улицата. Някви си говореха че КоронаВируса умира като измиеш ръцете защото именно в ръцете има най-много бактерии. Все още не могат да направят разлика между вирус и бактерия. Много лошо. Вярно е че ако измиеш ръцете си вируса изчезва но да мислиш вирус за бактерия показва интелигентността на една нация.