37

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

и до днес новите ваксини и хапчета се тестват срещу пари от доброволци и има хиляди загинали за период 2000-2019 според НПОта

36

Анонимен

преди 4 години

До ГРОБАР 37Съвременния Менгеле живее в Банкя!Съвременния Менгеле е плод на правешкия Шмекер и неговите другари! Бойко е най-малкото зло даже бих казал най-подходящ до този момент!

35

АнонимеН

преди 4 години

До ГРОБАРМНОГО ДОБРЕ ГО НАПИСА!!!НИЕ СИ ИМАМЕ БУДА И НАС МЕНГЕЛЕ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ ВПЕЧАТЛИ!!

34

Анонимен

преди 4 години

До МдаТвоя Фон Браун не е направил нищо,добре,че един европеец антифашист предаде на американците знанията си за атомната бомба,че американците хвърлиха две атомни бомби над Хирошима и Нагазаки в Япония и така спряха войната в Тихия океан срещу тях.Да не говорим,че немците са нямали никаква добра техника,танковете им са се разпадали в движение на части,а чехите и чешките инженери им правят всичко,включително и оръжията и танковете.

33

Анонимен

преди 4 години

До 32Комунистите сте още по-зле от фашистите. Как ти харесва интернационализма другарю? Радвал ли се на индианците дет ти ги докара Живков?Той чиляка е носил памперс когато правешкия шмекер напълни общежитията в Павлово и Красна Поляна с виетнамци, на които плащаше в $$! Българският работник купуваше $ за 3 лева от виетнамеца за да си купи нещо по сностно от Кореком!

32

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от Шумен?

31

Анонимен

преди 4 години

И Менгеле и Павлов са работили все във фундамента. Кой ще се сети даинжектира бои в очите на хора, за да наблюдава разликите, особено при деца близнаци? Да направиш дренаж на стомах и да светкаш и гасиш лампичка на принципа има ядене няма ядене. Ей това са гениите.Кой ще разбере ролята на нанострукторирани радиокативни частици и избирателното им насочване към прицелни оргнани? Екпериментите ще покажат!

30

Анонимен

преди 4 години

A къде са документите и свидетелите дето не само че ги има ами не знам какво си още не само, и видеокадрите с експериментите на дъръ Менгеле? Защо никой не ги е вижда, защо не направят един интернет сайт документите и свидетелите дето не само че ги има ами не знам си какво си и с видеокадрите? Или да издадат книга или филм да направят?

29

ГРОБАР

преди 4 години

Съвременния Менгеле живее в Банкя!

28

АнонимеН

преди 4 години

До До 27ПЪЛНО Е С НЕНОРМАЛНИЦИ КОИТО ВЪЗХВАЛЯВАТ СТАЛИН НАЙ-ГОЛЕМИЯ КАСАПИН ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !! МАО ДЗЕДУН ИМА НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ УБИТИ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НО СПРЯМО БРОЯ НА КИТАЙЦИТЕ Е ЕДНО НИЩО!!!СТАЛИН Е БИЛ ИСТИНСКИ КАСАПИН И ТО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!КОЙТО НЕ ВЯРВА ИМА ФИЛМ: ДЕТЕ 44ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЩО ЗА КАСАПИН Е БИЛ СТАЛИН ИЗБИЛ Е 10-КИ МИЛИОНИ РУСНАЦИ!

27

Мда

преди 4 години

Е то и без Фон Браун американците щяха да видят Луната през крив макарон, но това е друга история. 2/3 от водещите инженери на НАСА по това време са немски учени и почти всички са бивши националсоциалисти.

26

АнонимеН

преди 4 години

МЕНГЕЛЕ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ДЕТО ПОРЪЧА АТЕНТАТА В МЕТРОТО И ВЗРИВИ СЪГРАЖДАНИТЕ СИ САМО И САМО ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ НЕГО И МЕДВЕДЕВ!

25

До 27

преди 4 години

Комунистите сте още по-зле от фашистите. Как ти харесва интернационализма другарю? Радвал ли се на индианците дет ти ги докара Живков?

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе само,че има документи и свидетели,но има и видеокадри на Менгеле и експериментите които извършва!Който глуу+пак оправдава нацизма,той мрази Европа,защото нацизма и фашизма бяха създадени,за да унищожат самата Европа и да сломят държавите в Европа!

23

Mda

преди 4 години

Израел днес ясно показа кой е освободител на Аушвиц и демонстрира нужното уважение към президента на Русия.Пък такива като теб са само тор на тая земя.

22

АнонимеН

преди 4 години

ЗАЩО ФАЛШИВИЯ ПУТИН ОЩЕ НЕ Е ПРИВИКАН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА И ДОКОГА!!!ЗАЩО БАШАР АСАД МАРИОНЕТКАТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН НЕ Е ПРИВИКАН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА И ДОКОГА!!!МЕНГЕЛЕ Е СМЕШЕН И ЖАЛЪК В СРАВНЕНИЕ СЪС ЗВЕРСТВАТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН САМО В ДОНБАС И ЛУГАНСК!

21

Анонимен

преди 4 години

Да горят в ада всички изверги нацисти и фашисти,а какво направиха евреите и МОСАД , защо не ги избиха, защо ги оставиха на свобода,защо католиците не носят отговорност за прикриването и измъкването на нацистите от Европа,че дори и нацисти да управляват ЦРУ и държавата им?!Анатема на нацистите,слава на Сталин!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Пропусна Гогов във вълшебното трио, ама кой те пита за тях и откъде накъде ти хрумна да ги споменаваш. Плюс това тия трима сатрапи не тормозят цялото човечество като евреите. Така че...примерът ти е неуместен.......Няма как да не са НИ виновни евреите! Те самите са подкрепяли Газдов, Горанов и Гогов в убийството на хиляди български граждани! Хуваво е да сочим "световните" мъчители и да не виждаме тези които са ни съграждани и комшии по адрес!

19

Анонимен

преди 4 години

Защо не проверите, другари уважаеми читатели. Срещу Менгеле няма нито един писмен уличаващ документ. Не само това, ами почти 4 години след войната никой не го търси. Нито е част от обиняемите в Нюрнберг. Приказката за Менгеле стартира с цел претенции за пари и оправдаване на геноцида срещу немския народ. И само на база свидетелски показания. Няма нито една криминална експертиза, която да в полза на тези твърдения, е убивал. Да не говорим, че свидетелските показания се разминават и то здравата.

18

Анонимен

преди 4 години

Аспирина кой го направи и как?