122

Анонимен

преди 4 години

Абе кво праат тия по цел ден, тренират как се праат на слона чикчирик ли. Кой им плаща заплатите за двата леви крака. Това е срам позор и резил. Това са пълни Аматьори. Юношите поне два гола щяха да вкарат. Тези левундели се разхождаха като девици без грам мисъл в главата. Махмурлиили надрусани ли бяха но нещо не бяха у ред. Да разпускат некадърните чалгажии и да си одат на село да доят кравата. Поне ще са полезни на обществото а не да ни тровят нервите.

121

Анонимен

преди 4 години

Плюеше целия форум преди мача.Дойдоха англичаноте. Възпитани, с общо уважение, въпреки очакваните рясистки просстотии.Расистки простотти, очаквано си имаше. Те, отново, проявиха възпитание и добър тон. Биха си ни, яко и си тръгнаха.***, отново, остана с ганьовщината си...и усещането, колко е далече от цивилизацията.Ще пие една такия, ще напсува пак англичанитв, че били пияници по слънчака и че ние сме мн по хубави от тях. И ще си легне.

120

Картофчо

преди 4 години

Англичаните са много добри на футбол - спор няма. Браво!Но не им прави чест да хленчат, задето 30-тина души нещо били викали! Това да не им е детската градина и всички да им казват колко ги обичкат и да ги галят по ***! Да се държат мъжки, както техните колеги отпреди както ги познаваха хората! Поради това нека никой не ги изпраща на летището. Даже журналистите ако са свестни няма да им задават никакви въпроси. Нека си отидат в пълна тишина щом така им харесва!

119

Анонимен

преди 4 години

Толкова умеят,толкова им плащат,толкова ги уважаваме!

118

Boko bo

преди 4 години

Само Батето лека му пръст може да каже ква е хавата. С тия куци коне толкоз.

117

Реалист

преди 4 години

Нивото на един отбор или една държава се проверява в класацията.В групата сме последни и в ЕС сме последни по всичко.Вождовете викат че матеряла не става,а аз Ви казвам ,че щом тези са Ви вождове ...сигурно са прави.

116

Българин от Чикаго

преди 4 години

Все по-зле става. Никой вече не ни уважава. Разберат ли че си българин и става страшно. Поляците тук казват видиш ли българин шибни му два шамара.

115

Анонимен

преди 4 години

Е какво да очакваме като на трона е несменяемата перука пияница. Като типично в негов стил истинските таланти ги подтискат, а връзкарите некадърници (като синчето му) се лансират. Един изверг мискин унищожи целия бг футбол за 20 години??? И няма кой да го спре....

114

Анонимен

преди 4 години

Рибата замирисва първо от главата! Явно треньора не ги е нахъсал за успех,не му вярват на 100 процента или не умее да ги мотивира да се раздадат!

113

Анонимен

преди 4 години

Каквото калпаво управление на страната, такова и във футбола, само не знам защо не набутаха синчето Ники Михайлов на поста или знаят, че много ще падат.

112

Анонимен

преди 4 години

BREXIT

111

До 162

преди 4 години

До Анонимен А кой да пусне по-добър от тях?

110

Кво стана бе?

преди 4 години

Най-умнокрасивата раса в света бе пометена от хора с няколко тена по-тъмнички. Що така бе ***, нали си превъзходен?

109

Анонимен

преди 4 години

150 какво да пишем? Браво юнаци или случва се? 94 паднахме, но никой не каза лоша дума. Радвахме се, играха супер, толкова спомени...На тея кво да им пишем? Който не ги е барнал, той не ги е бил. Едно е да падаш с 1-2 на 0, друго е с по 4-6... То в хокея нама такива резултити.

108

odpo

преди 4 години

Само 6... ехх аз мислех, че повече ще ни нанижат хахахха

107

Димитър Пенев

преди 4 години

Добра загуба.

106

Анонимен

преди 4 години

Гледах мача по чужда телевизия и чуждите коментатори не можеха да се начудят за каква промяна става дума,като повечето от нашите футболисти са на повече от 30 години?!

105

Анонимен

преди 4 години

Гледам футбол от 50 години,но такова бездушие и липса на талант не си спомням.Изглеждаха като събрани от улицата.Никакъв дух,желание,воля,класа,нищо!

104

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати..

103

Анонимен

преди 4 години

Моля метисите да не взимат отношение! Имате си махала и кръчма...там!