76

Анонимен

преди 4 години

България е член но скопен както беше и преди в съюза.

75

Анонимен

преди 4 години

България сега не е окупирана, а е член на военен съюз. Окупация значи да влязат чужди военни сили / както в крим/ и да ти вземст територията на сила. Малко бъркаш нещата ***. Насилственото вземане на територия е придружено с избиване на местни и поставянето на чужди политици. Не знам в България да са влизали сили на НАТО или да са избивани хора от НАТО?Точно за вас са написали статията.. Дори тук може да се види троленето

74

дива носталгия

преди 4 години

А бе друго си беше СССР!А сега кво?Някаква второстепенна страна с бюджет колкото Италия,и на всичкото отгоре никой не я бръсне за слива!Освен танкове и матрьошки друго няма!

73

Анонимен

преди 4 години

*** трябва да се ограничават.

72

Анонимен

преди 4 години

Какво толкова драпате към тази азиатска клоака нямам никаква представа... какво гоните? Стандарта им на живот ли?

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 81Защото там е историческата следа на България, която ние вече не можем да защитим, защото хората мислят като теб.Всички които пишат на кирилица и говорят на славянски език, получават културата и знанията от България. От нашата страна тръгва цялата славянска цивилизация която я има и до днес. Преди България да направи писменост и да ги образова това са били диви и разпокъсани племена съществуващи на една голяма територия.

70

селянин

преди 4 години

В САЩ е внесен законопроект за изключване на Турия от нато

69

Анонимен

преди 4 години

Сравнението на руската окупация 1945 с натовската сега е много точно.

68

додо

преди 4 години

Значи,ракети може Фолксваген не може!То, като се замислиш и АЕЦ не може и Южен поток не може,абе откъдето един лев да закърпим не може, но сто лева за глупости бол! И така лека полека се затриваме.То остана и на мушка да ни вземат и съвсем да я овапцаме. Визи пък не дават ,да стоим тук и да ги "браним" като разходен материал.С.Паси иска ядрени оръжия,а лопата по гърба накрая!

67

Анонимен

преди 4 години

До 84Смешко сякаш 44та - 49 та е имало референдум дали България да бъде окупирана и направена част от Ссср? Я посочи, кога Българи е канила 44та год рускиии сили на наша територия? Че нещо не се сещам.

66

Анонимен

преди 4 години

Поръчкова статия. Русия нееднократно е заявявала че няма интерес от газовия хъб и настоява само за транзит на руски газ.

65

баба мара

преди 4 години

българия е в нато и ес без референдум вън ам бази от балканите и черно морес русия няма да успеете да ни скарате ние сме тук от векове за векове с янкитенямаме никаква работа

64

Анонимен

преди 4 години

Територията е клозет и никой не го брига за него.

63

Анонимен

преди 4 години

Докато тези поколения дундуркани от БКП не измрът няма да се оправим. Какво толкова драпате към Русия бе? Какво има там? Нищо. Същата мизерия като тук. Да се чуди човек защо ли.

62

SS

преди 4 години

Те тава е баце действителността. Купувай каквото щеш, навивай си го на роло и си го поставяй в дупето.

61

Анонимен

преди 4 години

А какво направиха новите ни съюзници за да ни откъснат от руското влияние? Да сетих се спряха ни два,три проекта от които държавата ни щеше да печели,продадоха ни на безбожни цени малко техника,или пък ни поканиха както почти всички европейци в собственият си дом!

60

по-далече от Русия

преди 4 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

59

SS

преди 4 години

Не бойте се бе. Руснаците ги боли фара за хамериканските ракети, те си направиха изводите след ударите по саудитските заводи за преработване на петрол.Струващите милиарди и уж най качествени и надеждни противоракетни системи купени за нуждите на арабите от САЩ изобщо не са и отчели заплаха. Повтарям не да са стреляли и да не са улучили мишените, а изобщо не са засекли че нещо става.И още нещо освен ПВО-то на арабите там е и един уш много мощен американски флот, който също не е разбрал за запла

58

Анонимен

преди 4 години

"как влизат американците в България"До 30 дена без виза.Други въпроси?

57

Анонимен

преди 4 години

"вече 30 години и можем да пътуваме свободно"Аз го практикуван постоянно, за русофилЕте попитай малиноФ или се консултирай на щИпка 6