26

Siemens LPC

преди 5 години

В София, западен парк, лебеда е пълно с кучета. Сутрен и вечер е опасно да се минава през парк лебеда.Сигнализирах няколко пъти и резултата е нулев. Има едина агитка бръснати момчета ходят с питбул.Опасно е да се живее в БГ, мутри и питбули навсякъде. Полицията бездейства, а навсякъде има камери.

25

Алов

преди 5 години

Бойколандия

24

Анонимен

преди 5 години

Какво значение има дали са "виновни" кучетата? Те са убийци - резултатът е налице. То и Тед Бънди не е виновен - техните са си оставили ръцете с възпитанието.

23

от люлин

преди 5 години

Виждам и в софия как разхождат бойни породи кучета без намордник!Това е опасно!Който иска да гледа такова куче, навън задължително с намордник!Глоба от 2000 лева за такова без, и ще се оправят нещата!Просто няма желание за това!

22

Бау

преди 5 години

За да има 5, сигурно ги е развъждал за боеве ... Както и човека така и животното зависи как е отглеждано. Има 101 примера за супер любящи питбула играещи си с бебета. Ама народа обвинява основно животното, защото видиш ли то трябва да е мило и добро независимо от всичко ...

21

Анонимен

преди 5 години

Кучетата са били на активист от редиците на БСП, болен поддръжник на президент Румен Радев.

20

смок

преди 5 години

За кучетата ясно, но "млад мъж" на 39? - авторката на колко ли е, та ги оценява така ...

19

анонимен

преди 5 години

Дошъл в България кучетата да го изядат.

18

-------------

преди 5 години

Наскоро имаше нахапани деца около Железница. Представяте ли си хора предпочели да се приберат след като са имали успех в чужбина и да ги сполети подобно нещо в тая измикярска държава. Тя с едни кучета не може да се справи камоли с друго.

17

Аман

преди 5 години

Само кучкари в тая държава. Всички *** си имат кучета и на всякъде изпрaжнения. По улиците също пълно с кучета и общината не ги кастрира.

16

българин

преди 5 години

ДОКОГА ще.се занимаваме с тия поми-яри ,.бе ?! ДОКОГА ще ядат хора ??!!!!!

15

Do 6

преди 5 години

В Англия всички кучета са с чип...нямаш право да имаш куче или котка без чип...за без такъв чип глобите са до 5000 паунда...освен че кучето се умъртвява.... и много странно нямат бездомни кучета....също е задължително всяко куче да има нашийник с името и телефона на собственика...ако си загубиш кучето го прибират ветеринарните...имаш определен срок в който трябва да си го прибереш иначе се умъртвява....точка

14

Пешо

преди 5 години

Няма как да имаш пет кучета от такава порода, те да са отвързани, и ти да си нормален. Щото не може да се заключи, че всички кучкари са ненормални - все пак има пенсионерки с пинчери пред блока, които не са същото като селска мутра с пет кучета, развъждани преди за лов на избягали роби. Но категорично питбуладжиите и други подобни са ненормалници без пропуск.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма да негодувате, няма защо да сте недоволни!Искахте Промяна, гласувахте за Румен Радев, избрахте един *** за президент, НА ви сега, хак да ви е!Радев нищошравецът с пет цифрена заплата защо не е наложил вето на нападенията на кучета кане Корсо над невинни граждани?ОСТАВКА, НЕКАДЪРНИК, СЪСИПА ДЪРЖАВАТА!ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА, САМОУБИЙСТАВА, НАПАДЕНИЯ, КРАЖБИ, ГРАБЕЖИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ, НАВОДНЕНИЯ, СТРАХ, НЕСИГУРНОСТ, КРИЗА, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА, МОРАЛЕН УПАДЪГ, ДУХОВЕН СРИВ! ОСТАВКА,ЧЕ ЛОШО ШЕ СТАНЕ!

12

ебаси Държавата

преди 5 години

Животните от породата "Кане корсо" не са били вързани. Стоян Зайков от породата ''Чане'' също не е бил вързан.

11

Анонимен

преди 5 години

Всякакви комплексирани типове се нароиха в последно време. Някои демонстрират превъзходство на пътя със скъпите си, мощни возила, други отглеждат диви зверове в дома си, трети разчитат на оръжието, което имат...

10

ГАДОРЯН

преди 5 години

Да живеят котките. Много по красиви, грациозни и безобидни са. А кучето е опасно животно. Тези породи трябва да се забранят. И грам улични песове да няма. Всеки път като карам колело и се притеснявам да не ме атакуват я домашни, я бездомни. Писна ми.

9

Евроатлантик

преди 5 години

Долу БСП! Само ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 5 години

Какво са ти виновни управляващите, че някакъв луд си е пуснал кучетата да разкъсват хора?

7

анонимен

преди 5 години

Преди около 10 г. имаше и случай с младо момиче, убито пак от кучета! Нека кучкарите и всички НПО-та, загрижени за "домашните любимци" да млъкнат, а властимащите да уредят със закон гледането на кучета!