86

Анонимен

преди 5 години

Докато са на власт зелените русофилски тикви Радев и Борисов неизбежно още много милиарди от джоба на българския данъкоплатец ще заминат с еднопосочен билет към Сибир.

85

До 78

преди 5 години

Помним и сагата -битката за Белене междутримата съпартийци Първанов,Станишев и Овчаров-кой какво и защо подписал ,какво дал,какво взел.Имаше спиране ,рязане,пак стартиране/все документирано в ТВ архивите./референдум,тройна коалиция и т.н и т.н. Тази ,,епопея" за Белене е от десетки години и а-ха да стане и.......питайте ги горните трима-там е,,заровено кучето" А Овчаров и много за руският газ може да разкаже.Въобще България е в огромна зависимост от руската енергетика,градена,,по братски" години

84

Анонимен

преди 5 години

"" работно посещение в Руската федерация за участие в Международния икономически форум в Санкт Петербург ""................очаквана простотия от старшинка Радев ... на въпросния форум не ходи никой уважаващ себе си политик или бизнесмен, защото въпросния форум е поредното фалшиво мероприятие за лъскане имиджа на кремълското зло джудже ... както и всичко останало в рашка - говняшка

83

Анонимен

преди 5 години

А перверзията, да се продава скъп ток от Белене в България, а евтиният от Козлодуй да се изнася и да се трупат печалби за фирми посредници, трябва да си го избият от главите!Всичкият ток да отива на ел борсата!

82

Da

преди 5 години

Защо ако направят референдум кърджелу шумен търговище дали няма да ае пресъденят към турция а ? Да яи имам логиката ***

81

Анонимен

преди 5 години

С американските марици Костов е сключил договор, според който трябва да им плащаме по 700 млн. лв. годишно, независимо дали вземаме от тях ток или не за 20 години. Така че там ще изтекат 14 млрд. лв. гарантирано. С тези пари можеш два АЕЦ-а да построим.

80

не е вярно

преди 5 години

Не ходи само в Русия,за ваше сожаление.Днес е в Словения,по покана на президента.Ако беше бай-щяхте да гърмите-западни балкани,обединител,съединител,а сега-пълно мълчание.Неудобно,някакси.

79

айде айед

преди 5 години

То един път и един граф не можем да построим, че да издържат поне половин година. Та белене. Ще гръмне на третият ден.

78

Анонимен

преди 5 години

В краткосрочен план по-добре никакво Белене да не се строи. ЕСО подават данни за системата. За ден от този месец консумацията на енергия варира от 2800 МегаВата през нощта и до около 4000 МегаВата надвечер. Атомните централи не са като котлон, който да го пуснеш за 2 часа. Те трябва да работят на 100%. Така като сметнем колко количество ток произвежда Козлодуй се оказва, че около 700 МегаВата са необходими. По-малко от 1 блок ?! И няма смисъл да се строи нещо, което ще стои неизползвано

77

Анонимен

преди 5 години

С парите, необходими за довършване на Белене, ще си купим 8 летящи ламарини. Работни места в Щатите трябва да откриваме - евроатлантизъм...

76

ognyanz

преди 5 години

До Сата Н.: Още някой и друг пост в този стил и читателите ще забравят за какво става дума. Нещо по това, което е писано в статията имаш ли да кажеш?

75

до 75

преди 5 години

......Всеки може да се убеди колко е полезна една АЕЦ за поминъка на региона, ....точно Козлодуй е ефинственото място в региона където се взимат заплати над 1500 лв. И не забравяй че ползата от АЕЦ Козлудуй е в национален мащаб а не регионален, Като си толкова открехнат на тема вечна дружба Американските Марици кой ги е произвел като обурудване, дигурно Уестингхаус през 62 ра г.

74

Сата Н.

преди 5 години

ксто му завиждаш да си станал и ти генерал, хайде поне лейтенант, една чорба на полето да си изялЧорба на полето не съм ял, ял съм във войнишка столова, понеже бях твърде ценен кадър, за да търча по полето. А в цивилната си професия съм нещо като старши лейтенант или капитан.

73

Анонимен

преди 5 години

Радефф, ти кои интереси защитаваш??? Руските или Българските???

72

KOSTAS LINKE

преди 5 години

Не се косете бугери, преди за 3 милирда лева ЦЯЛА АТОМНА СТАНЦИЯ С 2 РЕКАТОРА ПО 5 ХИЯЛДА МЕГАВАТОС !--- ДНЕС ЗА 3 МИЛИАРДА ЛЕВАС = 8 ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ Ф 16 , НА ЦЕНАТА НА ЕДНА ГОЛЯМА АТОМНА ЕЛЕКТРО СТАНЦИЯ.АИДЕ , ХЕРКУЛЕС И АХИЛ ДА ВИ ПОМАГАТ .

71

аз-ът

преди 5 години

при положение, че до 15 години над 70% от автомобилите ще са електрически, за мен да си противе белене требе си болен мозък. Или да си либеракис. Либеракис са против АЕЦ Белене но са ТВЪРДО ЗА американските върглещни централи, които освен да ни твроят, също ни продават тока с 50% отгоре...Видиш ли либеракис, вземи паве...

70

ognyanz

преди 5 години

Може и да не строим АЕЦ "Белене" Когато приключи експлоатационният срок на пети и шести блок на АЕЦ Козлодуй ще започнем да внасяме ток. И така може. Въпроса е кое е по-изгодно за нас - да строим, или да направим от площадката на Белене с реакторите музей на открито.

69

До 21

преди 5 години

Ти на колко годинки си бе? Явно си невръстен,къде си живял и какво си видял и преживялТри банкрута на държавата и пак се ежите.Ние възрастните добре помним какво стана и преди 30 и 20 и преди10 години,колкои какви бяха смешните пенсии и заплати. Ти явно още не се бръснеш и хал хабер си нямащ от реалният живот.Питай дядо и баба с 65лвпенсия и тате и пама със 130 лв заплата как са я карали.А през 97ма,тръгнахме от нула /50,000 станаха 50 лева,и всички спестявания изгоряха Видял си ти хла

68

Глупак

преди 5 години

Бойко ще те оправи и тебе. Само ГЕРБ!

67

до 70

преди 5 години

вместо да задаваш тъпu въпроси ифи се разходи до площадката в Белене и ще разбереш къде са тези 3 милиарда. Така зад клавиатурата си поредния дървен философ.