99

Анонимен

преди 5 години

Е, ква е тая дума "посува" ли, "босува" ли...

98

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш, че и думата "ти ***" не става. Оляхте се.

97

БЛЯК

преди 5 години

Ето до това води омразата която се поражда от "различни" раси, "различни" вероизповедания, цвят на кожа, наионалност и т.п. глупости! А за тези мама и синче... НЯМАМ ДУМИ! Това отношение не знам дали бих го издържал, без да последва саморазправа (колкото и глупаво да звучи, тук в чата) но надали някой ще си премълчи!

96

oт СсиднейАавстраля

преди 5 години

Правя 6 цифри на година чисто доларЕ, благодарение на България и хората се борят да правя още повече $$$. Благодарение на българската държава работата ми е качена на австралийския правителствен сайт където бизнеса на австралия и нова зеландия го ползва, и чете техническа документация която аз съм писал. Благодарения на българската държава нямаше да имам смелоста да се изправя и да начертая пътя пред себе си който премина през западна европа и стигна Сидни. Просперирайте и вие благодарение на БГ

95

Здрасти

преди 5 години

Спрете им парите и ще слушат

94

Анонимен

преди 5 години

Поне станахте известни.Може би в България я няма наистина тази толерантност,но и от двете страни е така.Нито българите обичат ромите,нито ромите обичат българите.Големият въпрос е защо е така?????

93

fake news

преди 5 години

prava e!ето 20% тока на горе. след 2 месеца още 20%ПРАВА Е!!

92

Благой от Минстрой

преди 5 години

Айде сега, и българите псуваме по шест пъти на ден българското и България по най-дребни поводи, но на себе си не забелязваме. Когато ни го кажат чужденци или от друг етнос, работата става дебела, засягаме се жестоко. Влизането в дебат за бръщолевенията на подобни индивиди е загуба ва време и енергия, независимо от етноса.

91

Анонимен

преди 5 години

ДАйте адреса!

90

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНРомите отидоха да работят понеже в България не ги вземат понеже са роми

89

Слава на Динко

преди 5 години

Динко вече го е наказал тоя!

88

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ИМА ВЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ НА ЕС , ЧЕ МАЛЦИНСТВАТА ОТИДОХА ТАМ ДА СМУЧАТ ПОМОЩИТЕ ЩОТО ТУК СА НИСКИ!!!САМО 100 ХИЛЯДИ ОТ ТОВА МАЛЦИНСТВО СА СЕ ПРЕМЕСТИЛИ В ГЕРМАНИЯ ДА СМУЧАТ ПОМОЩИ ЩОТО ТАМ ПОМОЩИТЕ СА ВИСОКИ!!!

87

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSАмерика за България е добро нпо и е хубаво че го има.

86

Анонимен

преди 5 години

БХК,Отворено общество, Америка за БългарияТочно тия са в пъти по-работещи от всичките ни държавни институции. Има ромът проблем - отива и го защитават. Имаш ти проблем - отиваш в полицията или общината и почват да ти обясняват как нищо не може да се направи.

85

Анонимен

преди 5 години

И двамата са психично болни.

84

До 79

преди 5 години

Оф,а пък българите са самата честност в България!?)2 000 000 ЛОЯЛНИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА ОТ България ,а ти ми говориш за лоялност!А ?)

83

Анонимен

преди 5 години

Жалко е че още мнозинството е с мисленето от преди 89-та. Жалко е.

82

Анонимен

преди 5 години

Трябва здрави закони и всички да са равни пред тяхЗакони и сега имаш, просто никой не ги прилага. А не ги прилага, защото тези хора са отглеждани за евтин и манипулируем / подкупен електорат. Аз друго обяснение за цялата тази пасивност нямам.

81

гербисто-патриот

преди 5 години

Гилбърт и мама му са ядосани, защото за тях няма апартаменти построени от бившето УБО и продавани на половин цена. Кисело ли е гроздето Гилбърт, а?

80

АнонимеН

преди 5 години

И ДВЕТЕ СЪЗДАНИЯ ЯСНО И ОТКРИТО ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ФИНАНСОВИТЕ УСЛОВИЯ ТУК СА ЛОШИ И ЗАТОВА ИЗПОЛЗВАТ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА!!Е КОЙ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ!!! НЕ БЕШЕ ЛИ БОЙКО БОРИСОВ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ 7 МИЛИАРДА 2 НА ЗДРАВНАТА КАСА И 1 МИЛИАРД ОТ НЕК И БУЛГАРГАЗ И СЪСИПА ИКОНОМИКАТА С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО И ДЪРЖЕНЕТО НА ПАРИТЕ ПО БАНКИТЕ ДА ВЗИМА 10% ПЕЧАЛБА ОТ ТЯХ И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ДЪЛГОВЕ ДА ЛЪЖЕ , ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!!!БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ!