34

Анонимен

преди 5 години

Костов наистина го каза,за проклятиетона България.Вярата им е изкована набезпочвен слой.Племенно ориентирани,каквото каже имама.Много подли внастройките хора.Само с магии се зани-мават.Има и читави, но нивото се опре-деля от калпавия слой.Границите са от-ворени,цяла европа и не само го чака.Цяла зима в турция са му наливали акъл

33

batevale

преди 5 години

Една генетична експертиза на населението би дала по-подробна карта за етническата принадлежност на българските граждани .Местан ,обаче ,акцентира главно върху етническо самосъзнание и специален статут за една част от българските граждани .Отявлен неоосманист ,мразещ българите.........

32

Анонимен

преди 5 години

Като се признае турското малцинство, следващата стъпка е турския да стане официален език в Кърджали, а по-следващата стъпка е да се направи референдум за отцепване от България. На всичкото отгоре нямаме армия с която да защитаваме териториалната цялост на страната.

31

българче

преди 5 години

Лютфи, разбира се , че си етнически турчи, щом ти така се самоопределяш,Но какво правиш с претенциите си , като такъв? Не одобряваш конституцията , била несправедлива, тогава върви живей при дъщеря си в Турция.Не се бъркай в българската конституция , не създавай етническо напрежение.

30

Анонимен

преди 5 години

"всички европейски държави признават безспорния факт, че 2000 българи могат да бъдат национално малцинство"Разликата е, че 2000 българи няма да тръгнат, да завладяват страната и да си налагат изкривените разбирания ...

29

Ставрю

преди 5 години

ДО 42 КОМЕНТАР. Какво имат Българите си е тяхна работа те са си в България. Ако не искаш тук турция е близо. На вас мюслитата само да ви паднем и ще ни режете кратуните. А за възродителения процес ние си го връщаме за потурчването. Били сте българи потурчили са ви и ние пак ви правим българи.

28

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да признаем Ромското малцинство преди турското .....то е по голямо........а след турското малцинство и влашкото....и карака4анското ...и руското ...и украинското...и сребското.......

27

Анонимен

преди 5 години

Ако се даде "статут на национално малцинство", това ще даде право на турците да учат в училищата на майчин език кат основен плюс български като допълнителен. И това ще е само началото. Не ми се мисли за по-нататък какво още ще поискат. Отделни класове за момичета и момчета? Джамия до училището?! Този трябва да бъде резнат още в началото, защо спят службите!

26

Бае ви Прое

преди 5 години

Ша му дам аз йедно турско малцинство - га пасьеше кравите по полето ни са огледа да го види малцинството как преживя по полета и чукари, сега взел да го дири по хотелите мискиня!

25

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм, ама няма!

24

Анонимен

преди 5 години

Май ще четем един ден по новините как българските опълченци по погрешка свалили някой малайзийски лайнер с тайно внесени системи бук от стара планина

23

Анонимен

преди 5 години

Да се напише в Конституцията, че България е държава на българския народ.Има буквален прецедент - Израел.

22

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 35:Забрави Косово преди това.Това че има турци в България се дължи на анличаните най-вече, които след Освобождението натрапили турците да останат в страната, взместо да си отпратят по живо, по здрао..

21

До35

преди 5 години

А преди това американците окупираха Косово.

20

Нерде Турция

преди 5 години

Щом не му харесва България, да живее в Турция. Там е голяма територия с разнообразен климат и доволен ще остане. Даже предлагам да съберем пари и един еднопосочен билет, да му купим за Турция.

19

Анонимен

преди 5 години

Крим > Кърджали?! Май натам отиват нещата! Сега всички цоцалисти и комунасти, които неистово подкрепяха и се радваха, че руснаците влезнаха с военни и анексираха Крим да си посипят празните кратуни с пепел!

18

Ставрю

преди 5 години

Много сложна ситуация. Местан нещо се заиграва амаа да сбира куфарите и да си ходи там ще го признаят за геур. Е Тодоре тая перестроика обърка много работи.

17

Анонимен

преди 5 години

Платен от Турция провокатор. Да се откаже от българското си гражданство и да ходи в Анадола. Така наречените български турци са хубави хора, и наши сънародници. Ако сред тях има ли инакомислещи, никой не ги държи насила тук. Иначе този продажник може да докара нещата до конфликт, какъвто реално не съществува сред етносите у нас

16

Анонимен

преди 5 години

Със един Местан не може да се оправите камо ли държавата да управляват

15

Спеца

преди 5 години

Нали имаш двойно гражданство даскале, това обяснява всичко!Нали беше много начетен, ползваш все засукани фрази ,а една проста работа не разбираш?