28

Анонимен

преди 5 години

НАТО са агресор и империя със територия от 24 милиона км и население от 1 милиард души. Превъзхождат Русия по територия с 50 % и по население 10 пъти.

27

Анонимен

преди 5 години

Че тя Украйна е вече в НАТО.Запада чака само една грешна стъпка на Кремълската КГБ клика за да напълни Украйна с НАТО'вско оръжие !То затова е този нервозитет на Кремъл...от безсилие да помръднат ситуацията в която го натика Путин !

26

Уууу!

преди 5 години

Недопустимо е в 21 век съседна държава да окупира с войска друга държава и да си прави референдум.Нарушава всички международни договори.Крим е бил руски да,но принадлежеше последно на Украина.По тази логика Турция може да си превземе и другата част от Кипър и какво референдум и всичко е ок така ли?!

25

Анонимен

преди 5 години

Бе НАТО що не освоноди Крим, като е анексиран? Нали САЩ са за справедливост, започнаха война с Ирак заради Кувейт, сега защо се свенят да освободят Крим? Много срамежливи са станали САЩ, един анексиран полуостров не може да освободи НАТО, що така бе?

24

Факт

преди 5 години

НАТО няма спечелена мисия а само похарчени милиарди зада дразни Русия и да пуска лъжи за Руска заплаха а истинската заплаха са те...

23

Анонимен

преди 5 години

Умнико, това че в Украйна присъстват руснаци от 9 век не значи че е руска. В България присъстват турци от ... кога? Значи ли че турска?

22

само ручаха жабетата

преди 5 години

Украйна никога няма да е член нито на НАТО, нито на ЕС. И асоцииран член на ЕС няма никога да стане, въпреки, че страна като Турция е асоцииран член на ЕС от 1963. Дори така обещаваните визи за свободен достъп до ЕС не получиха украинците, ЕС пак се изгавриха с тях.

21

Анонимен

преди 5 години

В цялата ситуация най-прецакани са жителите на луганск и донецк, тъй като пу-тята ги излъга жестоко, че ако се "разбунтуват" то той "ще ги вземе"! К*р! Няма да ги вземе, защото не му и трябват за нищо друго, освен за буфер, за пушечно месо ! Как ще приеме като част от раССия, като това значи, че до границата на раССия ще цъфнат "Абрамсите" и никой копче няма да може да каже! Всички бивши републики са жестоко, брутално използвани от пу-тя за пушечно месо и буфер ... Белорус - тоже!

20

Историк

преди 5 години

До 19Путин се опитва да връща Историята !за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ

19

Анонимен

преди 5 години

След като стратези и идеолози на запад се увериха, че Русия твърдо няма да позволи на НАТО повече да се разширява, започнаха едни анализи, едни прогнози, едни "експертни" мнения ... Ето, това е цялата "статия" празни приказки.На всички е ясно: При Путин НЕМА ЛАБАВО, както казваше един "пръв партиен и държавен ръководител". :)Нема Горбачов, нема Елцин ...

18

Анонимен

преди 5 години

"Руският президент Владимир Путин призна, че руски войници са съдействали за анексирането на Крим"Владимир Путин никога не правил такова изявление. Крим се присъедини към Русия с референдум по всички правила и закони на международното право, като преди това едностранно обяви независимост от Украйна.

17

Анонимен

преди 5 години

Русия не може да попречи на Украйна да влезе в НАТО защото никой не я иска в НАТО. Зорът беше да САЩ да се докопат до Крим, но Вовата с един блестящ ход им го измъкна изпод носа и сега Русия контролира Черно море с базите си в Крим.

16

Историк

преди 5 години

Крим никога не бил руски, но два пъти е окупиран и анексиран - веднаж при Екатерина ll и вторият път от Путин !за справка: виж ИСТОРИЯ НА РУСИЯ о

15

Анонимен

преди 5 години

"Докато един от регионите й остава спорен, Украйна едва ли ще се присъедини към НАТО."Всъщност два са - Донецк и Луганск, и скоро няма да са региони на Украйна и ще обявят независимост, а може след това да последват примера на Крим за присъединяване на Русия.

14

Уууу!

преди 5 години

Абе дрънкат някои,че Крим е руски и е бил преди,но днес със сила си го взеха обратно,а това не трябва да се случва.Все едно Турция да нахлуе в кърджали и хасково и под дулата на оръжието да направи референдум,след което да вика,че си е било турско там.Има и руски вариант.Да нахлуят до Варна да я завземат руснаците и да построят мост и мине ли български кораб да го блъскат и да арестуват екипажа.Да не дават да вържят кораби между Варна и Бургас.Тогава пак ли някой като 4 ще твърди,че е руски?!

13

Анонимен

преди 5 години

През март Потрошенко ще бъде позорно изритан от властта от самите украинци. Партията му се върти около 5-те процента. Той и когато извърши преврата нямаше повече от 10 процента.

12

Анонимен

преди 5 години

Хохлите в 5 нато да влязат, на марс да излетят пак никой няма да ги .. за слива.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

След края на Студената война има договорености между СССР и Запада.Една от тях е Варшавския договор да се разпадне като военна организация, а в замяна НАТО да не се разширява към Русия.Сами преценете кой спазва уговорките и на чия дума не може да се разчита.Москва вече не вярва на ... обещания.

10

Анонимен

преди 5 години

Русия не може да попречи на природните закони - На зло куче, зла тояга !

9

V

преди 5 години

Тва кво общо има ? Всеки народ присъединен от нато ще загине в рамките на 50 години ;) Това са до голяма степен маргинали с дебели лилита ;) Не са важни .Трябва да се гледа по глобално .Изтока на Украйна може да се спаси .Другото са маргинали без стойност .Самото нато от вествал нататък е важно .В унищожителната част е важна маргинализацията и унищожението .Има много малко читаво което може да се използва.Повечето е дебели лилита и патриоти на милионерски хранилки .Те не са важни