103

Анонимен

преди 5 години

ТОва е поредната опорна точка на бг русофилите и псевдопатриотите.Щом си емигрирал, значи си предател.Предател от какво???Че тук си живеем в красива и подредена държава, хората щастливи, възможности неограничени...ниска престъпност, супер бизнес среда...няма мутри и мафия...политиците ни са страхотни, а съдебната система и полиция работят като по часовник???Та, да избягаш от всичко това било предателство?Към кого, бе???

102

Анонимен

преди 5 години

Да питам: след като в САЩ са легализирани оръжията и полицаите стрелят на месо, и това служи за пример на форумните краварофили, защо тогова САЩ има много по-голяма престъпност отколкото в Европа? 40 000 застреляни на година. Значи за 5 години умират толкова хора колкото амер. войници през цялата втората световна. За пример! Да се наложи и тук! И не са им нужни атентати, на години умират повече хора от престрелки като процент от населението от колкото в Кувейт или Ирак!

101

до АнонимеН

преди 5 години

Раните не са в гърба! Питат някои защо 4 куршума...Полицаи и спец подразделения по цял свят се обучават да стрелят на така наречените дублети.Ефектът от попаденията и възпиращото действие са по-големи. Служителят е преценил, че явно лицето е под въздействие на вещества, които могат да намалят шока от пласирането на проектилите и за по-сигурно му е пуснал 2 дублета. Това се отработва до степен на автоматизъм.

100

Някой

преди 5 години

Петьо ***, НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!!!! Пише се брат, а не "брад"!!!!

99

АнонимеН

преди 5 години

НИКАКЪВ НОЖ НЕ Е ИМАЛО!!!ВЗЕЛИ НОЖ ОТ КЪЩАТА НА УБИТИЯ!!!!ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО КЪДЕТО ПИШЕ ЗА СЛУЧАЯ!!!УБИТ Е ЩОТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА А НА ДЕБЕЛАКА ПОЛИЦАЙ НЕ МУ СЕ Е ТИЧАЛО!

98

saki

преди 5 години

Мисля ,че Боко, летеца и дебелия патреот трябва да обявят война на САЩ и да вдигат МИГ-овете.

97

Анатомия на корупция

преди 5 години

Гала що не събере няколко здраи момчета от училище да идат да го пребият тоя полицай? Тя си е безпардонна мафиотка фундаментално и типична местна женка. Гледайте ги преди около 2-3 седмици как оправдаваха в съгласие Лечков, че имало някакви обвинения в корупция ама били изчистени.. тоя човек срина цял български град финансово и го върна в пантивека, те веднага маз маз няма нищо нали си от нашите

96

Анонимен

преди 5 години

Вместо да го вкарат в психиатрията за лечение, те го излекуваха с четири куршума !

95

Waffen SS

преди 5 години

Е,не е като на територията България.Там полицая се почувствувал заплашен и го отвял с четири куршума.У нас *** бият,секат с брадви,удрят с колове,замерват с камъни полицаите ,а те си кротуват.Само преди няколко дни един буйствуващ Тумпен успя да нареже по лицата и ръцете полицаите,а те го водят в болница.Ако това се случеше в САЩ,щяха му вкарат толкова олово,че щеше да два пъти по-тежък.А понякога ги газят с колите си,за което получават тежка,но справедлив присъда една гонина условно

94

Анонимен 101

преди 5 години

До Анонимен 100Дай линк към това водео ..... ако можеш . или сам си го измисли " да са прайш на интересен " .

93

Киро

преди 5 години

До Дон Балу 1999Мене пък никой няма да ме накара да се чувствам виновен, ако ме нерече предател. Даже се радвам и си мисля, че ми завиждат. От 3 години съм и чужбина и нямам намерение да се връщам. Ако ще и най-големия Национален предател да ме нарича някой. А тези които се обиждат от това явно нямат добра психика.

92

Ей тез Хамериканци..

преди 5 години

От гугъл:Възможно е да преглеждаме съдържание, за да определим дали не е незаконно, или не нарушава програмните ни правила, и ако имаме достатъчно основания да смятаме, че е така, може да го премахнем или да откажем да го показваме. Това не означава непременно, че преглеждаме съдържанието, затова, моля, не приемайте, че го правим.Ние ще преглеждаме съдържанието ви в сичките наши продукти, но вие си въобразявайте, че не е така моля.

91

Анонимен

преди 5 години

Преди време гледах видео в youtube как някакъв пенсионер си върви спокойно по тротоара, изведнъж се появи полицай зад вего и му извика да не мърда, обаче човека е стар и не чува и си продължава да ходи бавно, а оня взе че откри огън и си изпразни пълнителя в него! Даже стреляше докато вече беше на земята и мъртъв. Тия са пълни ненормалници, лудостта витае във въздуха в УСА-то. Голямата демокрация за пример, където всъщност няма никаква демокрация и е дива полицейщина.

90

Анонимен

преди 5 години

До РеалностНа много българи главата им е "крайник". Например електоралните единици на Герб. Така че стреляли са в крайника пак за по безопасно.

89

Грамотен

преди 5 години

Брад Пит, брад Джордж ... брат патки пасе

88

Bulletproof

преди 5 години

А сега след като прочетохме колко добър, прекрасен човек е бил и как се разбирал със всички започнете да ни убеждавате че полицаите в САЩ се шматкат цял ден ей така и без НИКАКВА ПРИЧИНА стрелят по хората .

87

пена

преди 5 години

"Тва е голяма глупост да наричаш някой емигрирал предател. Това има някакъв скрит мотив да засрами хората и да им набие вина и да се върнат."Явно доста хора в България щом се засягат от емигрантите се чувстват виновни за това че са станали емигранти. Предполагам става въпрос за тарикати, измамници, ченгета, комунисти, наследници на комунисти и т.н.

86

АнонимеН

преди 5 години

ЗАСТРЕЛЯН Е С 4 КУРШУМА ВЪВ ГЪРБА!!!ГОЛЯМА ЗАПЛАХА Е БИЛ!!!САЩ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ И НАДАЛИ НЯКОГА ЩЕ БЪДЕ!!!САЩ Е ДИВИЯ ЗАДАП И ДО ДНЕС! ТЕРОРИСТИ КОЙТО ДЪРЖИ ПИСТОЛЕТА ДИКТУВА ПРАВИЛАТА!

85

Анонимен

преди 5 години

В Израел в само един град има една секта (не са евреи, ами някаква тяхна си религия), при които е забранено насилието. Полицията ги мрази, ненавижда ги, смята ги за "гoи", подиграват им се, обаче ги пазят като "културно наследство" и не ги тeпат като мюсюлманите, защото не виждат заплаха от тях, контролират ги всячески, затова. Онези хора от тая секта, ако ще шамар да им удариш, НЯМА да отвърнат. Ако ще нож да им забиеш, пак няма да отвърнат. Даже няма да кажат на полицията, че ти си ги наръгал.

84

Реалност

преди 5 години

СПОРЕД МЕН, от здравото надрусване момчето, С ЛЕЛЯ ТВ ЗВЕЗДА е забравило, че е в Сащ. Мислил е, че е в България. Това ако беше станало тук - ако много надрусан младеж, С ЛЕЛЯ ТВ ЗВЕЗДА, с нож скочи на Бг полицай и полицая го простреля в кракът, като не забравяйте, че първо трябва да стреля във въздуха, а чак тогава да стреля САМО ПО КРАЙНИЦЕТЕ МУ, за да не го нарани фатално, СПОРЕД НАШИЯТ ЗАКОН ЗА САМООТБРАНА, КАКВО ЩЕ СТАНЕ СПОРЕД ВАС ?