46

дред

преди 5 години

хора...бъзикат се с нас!!

45

Дикембе Мутомбо

преди 5 години

Май правото да посочиш диверсията се превръща в "език на омразата".

44

Сата НАТО

преди 5 години

Трябва да бъдем в крак с времето и да заемем челните позиции!Ето,Берлин и Хамбург се управляват от кметове гейове успешно вече няколко години.

43

jj

преди 5 години

До Сата НАТОАми правата на алкохолиците??? Защо няма билбордове със снимки как някой опикан алкохолик повръща на детска площадка в парка да речем??? Питам аз-алкохолиците не са ли хора??? Те права нямат ли???

42

Анонимен

преди 5 години

Каквито и билбордове да слагат, и пропаганда да правят, всеки крачен лост, трябва да си знае мястото. И то не е сред хората.

41

Аз

преди 5 години

Искам да попитам гейовете като гледат нон-стоп реклами с щастливи семейства и красиви хетеро двойки защо не стават нормални? Как така нормален човек ще види тази реклама и ще стане гей? Смешно е.

40

Варна-5

преди 5 години

Анонимен 40: Първобитен ориенталец е онзи който го е страх от онова което не разбира. Ако си се разпознал случайно не се тревожи. Просто се образовай!

39

Сата НАТО

преди 5 години

Недопустимо е децата да бъдат така провокативно насърчавани-А допустимо ли е деца със гей-наклонности да бъдат насърчавани да се срамуват от себе си и да създават семейства, в които да живеят и да отглеждат деца без любов?

38

ь

преди 5 години

Срещнах нейде из чурулика следния туйт: "Джендърите се сърдят на другите хора, че не ги приемат такива, каквито казват че са, а в същото време джендърите не се приемат сами себе си за това какви и какво са."Ако можеше да се дискутира разумно и логичн ос тях, лесно можеш да ги обориш, но с фанатици, изнудвачи и терористи трудно се стига до нормална комуникация, разум, логика и консенсус - само искания и облаги ги интересуват, но като се заговори за отговорности и се превръщат веднага в жертви

37

Анонимен

преди 5 години

Вие сте напълно луди и мал...умни, желая на всички да са щастливи и ида имат много деца, които да станат до един гей и да ви видя тогава.... много ще ви се смея тогава.... Първобитно ориенталци!!!

36

Варна-5

преди 5 години

Първо: това не е *** пропагандаВторо : ако рекламните агенции наистина са отказвали поръчката то те са абсолютни смешници и мишки с провинциален манталитет на селски мижитурки. И трето: не виждам нищо лошо в двама прегърнати на билборд. Нито е срамно нито е забранено.

35

Пешо

преди 5 години

Драснете им по една клечка на тия бил бордове, нема ко да се занимавате със боя.

34

з

преди 5 години

Да се обичат - няма лошо! Нормалните хора не се интересуват от това гей ли си или не, КОГАТО И ТИ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК! Но след като в демократична България повечето хора са против, то това е решението - масата избира пътя, не малцинството! Не може в новото хилядолетие, НА СИЛА да се приема нещо, в което хората НЕ ВЯРВАТ!КОЙ спонорира тази врява? КОЙ?ТОВА ЛИ Е НАИСТИНА ПРОБЛЕМА НА ХОРАТА В ОБЕЗЛЮДЕНА И ОГРАБЕНА БЪЛГАРИЯ?

33

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да пишете минуси, факта си факт, Евроцоциалистите са главния защитник и промотър на ЛГБейците в Европарламента.

32

Българин008

преди 5 години

Иска ми се един от тия дето са се снимали пред парламента, да влезе за малко в затвора :)

31

Анонимен

преди 5 години

Утре и ние нормалните ще опънем стотина билборда как оправяме жени. Ще парадираме с това че не сме пед..али а нормални. ...Кой разреши на тези да качват такива билбордове с които да насърчават децата ни да стават обратни. Такъв ли пример трябва да им се дава на подрастващите. Не стига че ги зарибяват в училищата с дрога ами и *** ще ги правят. Май идва времето на справедливият съд. По всичко личи че този съд джендърският не върши работа.

30

Щерю

преди 5 години

Де, здрав бой от любов, де...

29

Анонимен

преди 5 години

Следващата кампания на ПЕРВЕРЗИЯ от НПОта ще бъде с животни.... "това е просто любов" а на снимката жена прегърнала едно мъжко магаре с голям хобот долу, или куче, или некой педофил награбил 12 годишно момиче.... Но това е просто любов!

28

Анонимен

преди 5 години

Време е и педофилете и содомитите да преборят за правата си. Аз не виждам разлика в девиациите. Едните вече са разрешени, другите скоро. Искам да се оженя за една от козичките на баба Дора. Сигурен, че любовта ни ще е взаимна. Любовта си е любов, както еднополовата така и междувидовата и трябва да се узаконят. Е не съм толкова извратен да искам да се оженя за пръччъ на баба Дора, т.е. да се омъжа за наго. Той ще си има мераклии от другия тротоар.

27

Анонимен

преди 5 години

До макЗащо другите, т.е. болшинството, непременно трябва да ви харесват?На никой не му пука за хомосексуалистите и дали някой ги харесва, и те са жертви, пионки. Целта е друга. За да се управлява човек трябва да му се отнеме идентичността, да стане овца. А идентичността се гради на националност, политическа принадтлежност, религия и пол. Първите три са изцяло размити и обезличени вече, остава последното - сексуалната идентичност, вече няма полове, има ***.