124

Анонимен

преди 5 години

България стана отново глобално известна, за пръв път, след атентата срещу Папата

123

Анонимен

преди 5 години

Време е българина да се събуди и да напише под всяка новина на всяка бг медия по тази тема - #fakenews

122

анонимен

преди 5 години

То България само престъпници продуцира, че и в Германия да им вредим на хората. На 20 години младеж, дано гние до 60 в затвора

121

Анонимен

преди 5 години

Съден за кражби и изведнъж започва да изнасилва и да убива. Нещо профилът му не се свързва.

120

Анонимен

преди 5 години

ДНК за по-малко от 24 часа.Тия утрепаха американските, английските и европейските лаборатории с един куршум.Евала!Абе друго си е да си бил шофьор на Маджо.

119

Циник

преди 5 години

Достатъчно гнусно е, че пак Селяйдин ( Северин ) се е погаврил и садистично е убил 1 хубава , млада българка...майка...Но 80% овите *** още мучат за конспирации...евросубсидии...И Селяйдин ... като сюрията ромчета изредила се на тинейджърката в Германия ... нито е чувал за субсидии ... нито знае - за ядене ли са...или за тръкаляне ... ама важното е шерлоците - да се лезят из форума.

118

Анонимен

преди 5 години

в затвора не ми се мисли какво ще се случи на тоя...

117

Адолф Хитлер

преди 5 години

Нали Ви казах...

116

Анонимен

преди 5 години

Първия опит за покриване с версията за румънския клошар не хвана декиш. Втория напън - за човек от малцинствата - е в процес. Даже се намерили и няколко *** да го "самопризнаният".Някой пита ли се как изведнъж Нова се оказва първоизточник на новини чак далечна Германия, а световните медии като АП, ББС изведнъж видиш ли им "дишат праха"? Май от ГЕРБ пак ни взимат за канарчета.

115

Анонимен

преди 5 години

До Пържолка от БокоАз помня, че водещите на Здравей България бяха лично наети от ГЕРБ, за да промиват мозъците на простолюдието. Естествено, че имат информация от първа ръка. Целият сценарий е в техни ръце вече. Остава да се наслаждаваме на филмът.

114

събудете се

преди 5 години

Ромите не са бедни !Българите мизерстват.Ромите живот си живеят.

113

до Дидич

преди 5 години

никой не те пита

112

Анонимен

преди 5 години

Селяйдин сбъркал посоката!Не в Германия, трябвало е да бяга в Турция!

111

о

преди 5 години

И кво стана сега, оказа се, че журналята пак предварително се правиха на жертви в България, и ревяха за права, цензура и какво ли не, на гърба на убитата жена. Тва са баси и гилдията гадна, нямат грам свян и срам за нищо.Даже и майките си ще продадат, заради едната паричка.Като оня от Господарите.

110

Дидич

преди 5 години

Въобще не вярвам на тази постановка.

109

Анонимен

преди 5 години

Ако рокерите , футболните агитки от цялата страна , патриоти но истински и хора които се чувстват че са мъже сега не тръгнем към ромската махала в Русе на МИРЕН протест , то наистина живеем в страна в която смърта на една жена означава че никой няма топки да се опълчи на системата. И ако позволим ромите които издържаме и храним , да ни убиват и изнасилват жените ни , то цял един народ няма топки и съдбата ни е жалка. Всичко е в наши ръце ! Организирането престои, кои са последните ще се разбере!

108

НАРОДА ОСВИРЕПЯ

преди 5 години

Тука някой много се подхлъзна. Народа освирепя - 8 страници коментари за половин час. Ще се лее кръв, само да видим чия ще е.ИСТИНАТА.

107

Анонимен

преди 5 години

Според мен мястото където е открит трупът не е мястото на престъплението. Мисля, че след като са я убили са я захвърлили там, и след това са обявили "етоооо, открихме трупа"Милиционерски стил

106

Анонимен

преди 5 години

Фирмите си намират малоимотен ром да му прехвърлят източната фирма, убийците - такъв като намерения чак в Германия за да му прехвърлят едно убийство ....

105

Анонимен

преди 5 години

ама тоя *** много слаботелесен да извърши подобно зверство сам?