143

Анонимен

преди 5 години

Напоследък толкова се прехласна по Радев, че забрави Русия.А и сигурно такава е опорната точка.Точно Плевела може да постигне само обратен ефект.

142

Анонимен

преди 5 години

***

141

Уморен

преди 5 години

Днес, запазете си достойнството и не давайте трибуна на бивши преЦеденти !

140

да не е болен?

преди 5 години

Роската да не е болен? Не е изтърсил нито една мърсотия против Русия!

139

Анонимен

преди 5 години

Росене,и на самочувствието си да стъпиш/което е без покритие/,пак ще бъдеш по-ниско от Радев,затова престани да се излагаш.

138

Анонимен

преди 5 години

Герберотъпчета престанете та хвалите Плевнелиев , издънка на комунистически род , заклеймен подлизууррккоо от студентите по онова време , презрян смешкко !

137

Анонимен

преди 5 години

Показаха ни го неделя рано сутрин да ни развалят почивката. Отврат.Как да започнеш деня с тая продажна мутра?

136

12

преди 5 години

Каквоти и да пишете, Плевнелиев е абсолютно прав. Да, истината боли, но по-добре истина, отколкото популизъм. Това недоразумение Радев се изживява като Господ. Срамувам се, че този случайно попаднал човек на този пост ме представлява в чужбина. Трудно ми е да го слушам, когато декламира чужда реч.Звучи изкуствено, тези думи не са от активния речник на този човек. И това му личи. Елементарен, злобен, отмъстителен, нагъл, лъжлив. Питам: Този ли човек е най-подходящ за президент на България.Тъжно!

135

Анонимен

преди 5 години

По точно,иска да скочи,и да се надене на генералски жезъл!

134

Анонимен

преди 5 години

По-голяма реклама за Радев от това Плевнелиев да му скача и да го обвинява в популизъм, докато бившия му началник ББ реже лентички на поразия, здраве му кажи.

133

ударник

преди 5 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Роската, като истински български политик, злобее и си отмъщава.

132

пътнник

преди 5 години

Барабар Роско с мъжете.

131

Анонимен

преди 5 години

*** пак се показа

130

Анонимен

преди 5 години

Гледай си детето и не се обяснявай, човек. Не симпатизирам на Радев, нито пък на предшественика - просто са един дол дренки и е смешно единия да ибвинява другия в своите грешки

129

Bad company

преди 5 години

И сто минуса да напишете клипето го има в тубата!! Е, постараха се да го избутат назад ама който искада го намери не е проблем. Та "ти да видиш" как нашия "прословут ас" припада в Рафала! Хихихихихи!

128

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев доста се изложи с това изказване. Дори и пред тези, които му вярваха.

127

радио Ереван

преди 5 години

Някой пита радио Ереван: "Кога отново ще стана президент?" Радио Ереван отговаря: "Роска, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т.ъ.п въпрос вече за стотен път!"

126

до поручика

преди 5 години

Много сте прав, господине. Но всеки идио.тизъм си има граници.Защо ни го натрапват това природно недоразумение не се знае.Единственото, което постигат е да се отвратим още повече от ГЕРБ и Борисов.Тяхното управление ще остане черна и срамна страница в историята.

125

Анонимен

преди 5 години

Значи според него трябва да се бори за любовта на чужди ... .аха разбрах !

124

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Този не беше ли президент преди няколко години? Защо тогава не беше такъв по отношение на Борисов? Президенте (бивши), вземи се върне в ГЕРБ, както ти се иска. Ако не, направи си партия (не семейна) и да те видим. А Радев - добър или лош, е избран за президент и ще е такъв поне още малко време. Във всеки случай е по-добър избор от Цефналия ГЕРБ Цацка. По-добър е и от Борисов, който си е едно полицейско .....