59

инж.Кругер Милованов

преди 5 години

Фактите- Плевнелиев бе назначен за президент от Божеството от банкя, за да му топли стола, това е цитат, бойкото му биеше чембери, и прочие. По линия на грантаджийството Роската си намери други ментори, и почна да бърбори "правилните истини". От семейство на провинциални комунистически номенклатури ветропоказатели. След мандата подържа известност с брака си с някаква несериозна жена, водеща го при пхриятелките си-"Роско, виж Гала и Зизу колко са готини". Точната дума за него е "човечец".

58

Реопит

преди 5 години

Каква голяма статия за г-н Плевналиев, кой ще седне да чете нещо повече от:г-н Плевналиевси почеса носътг-н Плевналиев се разпозна в отразяваща повърхностг-н Плевналиев победи на морски шах 2 годишен

57

До 87

преди 5 години

Абе кратонке, кой те пита тебе?!?Ти кой си Господин Никой?Какво общо имаш с РадевИзразните ти сренства на Български език са толкова бедни и нищожни, че се напъваш даа приложиш и едно Yes, накрая, за да стане ясно, че си родотстъпник.Скрий се в мишата си дупка и спри да църкаш

56

Анонимен

преди 5 години

Не бе! Набори сме с Росен, та питам да ми се полигави за голямата любов, която го споходила. Любта му е като русофобията. Смешно-бъбриво-лъжлива. Гол ***. Охльо Бохльо.

55

Анонимен

преди 5 години

Най-жалкия човек на земята решил отново да се,изкаже!

54

Анонимен

преди 5 години

Истински държавник!Остава с позиция и мнение и без да е във политиката.А камуфлажното, пропутинско гов-но Радев ще изчезне от където в дошъл и няма и дума да продума повече.

53

Анонимен

преди 5 години

Най-добрият президент на България!

52

Росен Джендърлиев

преди 5 години

Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често.

51

парашутист гащник

преди 5 години

ООО,я си гледай Деситу и не давай съвети за неща, които не са ти ясни от рождение.Ти като беше президент с чии парашут се приземи? И като падна на земята, май се удари лошо и си повреди главата! Как може един бивш президент да изпадне до такава степен морално и вдигайки си гащите да дава акъл как се управлява държавата! Всевишнии -дай ми търпение!

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного. Повече отколкото на теб корнето - тъ пак такъв. Вижте си само мисленето - не всички са продажни като вас. ОК

49

sante_dog

преди 5 години

Релно постигнато през Председателството:-Затворена и блокирана София за 6 месеца-Безумно скъп ремонт на НДК-Среща с Ердоган да му целуваме ръка във Варна-Ядене и Пиене на корем в София Тех Парк за бюрократитет от ЕП.-Един куп готованци се изсипаха из СофияНищо. Никакъв реален успех. Никаква реална полза за България.

48

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаЕ к'во ги плюеш?Значи са вашите!

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПлевнелиев, я кажи нещо за голямата си любов. Дали се лигавиш за политика или за любов си все същия ***. Охльо Жалък ти е животецът, щом се ровиш в бельото на хората. За твойта любов кой пита, а ??? Изобщо сте смешни в безсилието си. Ха-ха-ха

46

Вербовчик

преди 5 години

Довечера Слави в шоуто си по НАЙ-БЪЛГАРСКАТА телевизия ще покаже, дали е фактор.Гледайте, и ръкопляскайте задължително, кога светнат лампичките!С кучето на Павлов - никакви асоциации!

45

До 68

преди 5 години

Абе какъв "президент Плевнелиев" те е хванала логореята нещо?!?Това безгръбначно същество нито беше президент, когато го сложи Тиквата на тази длъжност, камо ли сега, когато е абсолйтния господин никой.Тоя никога не е бил президент на България, през цялото време и до ден днешен си е просто един негодник.Питай бившата му жена, която го познава по-добре от тебе.Я да сведеш още малко мъдрост, кажи на какво е президент тоя?Може би на златотърсачката - синоптичка или на объркани хора като тебе?

44

Анонимен

преди 5 години

Поне не се страхува да каже истината.Не като кухият *** с повече акъл във фуражката отколкото главата.

43

Анонимен

преди 5 години

"Торби сол да изяде няма да стигне и една стотна от нивото на Плевнелиев. ЯСНО !!!"Колко ти плаща Плевнелиев?

42

sante_dog

преди 5 години

Какво всъщност постигна българското председателство на ЕС?1. Западни Балкани - така шумно тиражирания успех всъщност е една пошла декларация, че някога ако ЕС реши да се разширява може и да погледне към Балканите. В действителност Франция отказа да назове конкретни дати за започване на преговорите и че не е сега момента за разшиявана. Тоест 2-рата най-силна страна в ЕС казва - няма да стане. Никакъв успех2. Шенген - 03. Роуминга - това беше договорено ПРЕДИ председателството.

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЛеле, леле - я по-спокойно да не вземеш да се гътнеш злобар такъв. славчо ще ви оправи ама няма как да стане. Този скапан дългуч е направо жалък с напъните си. Лаком та лаком - ненаяде се. Писна ми да чувам името му, а от 10 години не му гледам и простотиите. ТОЯ е бита карта вече. Торби сол да изяде няма да стигне и една стотна от нивото на Плевнелиев. ЯСНО !!!

40

дедо

преди 5 години

А бе ,ей що го пускате тоя да приказва простотии дето и тях не разбира? Престанете да показвате тоя жалък палшок ,който и за метач не става, една жена не може да опраи като хората и тя взе че избяга,а биби го турна за прeзидент- държава да управлява!