7

Анонимен

преди 5 години

Заслужавате Тръмп да ви тресне двойно по-високи мита като добави и автомобилите. Защо Русия е проблем, ако е заради Крим там всичко е законно?

6

Поручик Ржевски

преди 5 години

Тръмп много обича бивш колхозник от Полша да му държи менторски - поучителен тон. Страшно се кефи и обикновенно казва "слушам пан Туск, както кажете така ще направя"

5

привет от Германия

преди 5 години

Военните разходи трябва малко да се увеличат на фона на случващото се в Украйна ! Винаги трябва да сме готови да се защитаваме ако някой се опита да прекроява вече съществуващи граници ! Винаги трябва да сме готови да го наказваме не само със икономически санкции ! НАТО трябва да обмисли варианти да въоръжи Украйна за да може да се справя с руските военни без опознавателни знаци ,които рушат страната ! Не трябва да се безучастни независимо от изхода ,който ще последва !

4

Гошо

преди 5 години

Ако има някой да се опасява от евентуално затопляне на отношенията на Тръмп и Путин, това е ръководството на ЕС и вечната Амбър - трите М: баба Меркел, Макрон и Мей. Впрочем Китай започна да срива реномете на трите М: осигури солидни инвестиции на държави от Източна Европа, а това означава начало на центробежни сили. Не че с Китай ще потекат мед и масло, но Четвърти райх, този път на Меркел, в Европа няма да има.

3

баба мара

преди 5 години

мир и дружба с русия няма какво да се делим на блокове и сьюзи да си увеличавамевоенните разходи това са грешни пари които се дават на ам впк кои ще напада европа и ес какви договори между ес и нато раздута бюрокрация и огромни разходикатегорично сьм против

2

привет от Германия

преди 5 години

"Скъпа Америка, уважавай съюзниците си, защото те не са много, каза още Туск...........................И аз бих казал на американците да уважават съюзниците си , в противен случай ще стигнат до положението на Ердоганова Турция и ще останат без съюзници и без приятели и най-важното без платежоспособни търговски партньори !Тръпм не е случаен човек и го знае много добре ! Затова срещата Тръмп Путин ще е чисто формална среща колкото за протокола ! Относно военните разходи , прав е !

1

Анонимен

преди 5 години

НАПРОТИВ, АВСТРИЙСКОТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО Е ПОСВЕТЕНО НА ДИАЛОГА С РУСИЯ.