389

Анонимен

преди 6 години

До Баба Вангатая дъртаччка е агент на еврейския нов световен ред.не ми я цитирайте

388

Анонимен

преди 6 години

смърт за правителството !смърт за предателите и убийците на българския народ !

387

Анонимен

преди 6 години

Скоро, скоро, ама само с помощта на психиатъра ти.

386

Баба Ванга

преди 6 години

Война ще има Сирия веке падна и Америка ке падне, но за да се върне най-старото учение света трябва да се прочисти. Низките души ще умрат ще останат само най-светлите души

385

Су37

преди 6 години

Анонимен геи скоро ще се върне стария нов ред.Но този път съената ще бъде от берлин до мадрит.А тук лагерите за такива като теб ще запушат отново.Скоро много скоро.

384

Нинова и радефф

преди 6 години

Е па ние решетНиковчетатс с yшанките се обидихме....

383

Анонимен

преди 6 години

Това с белия кон ми развинти фантазията... След него - на черен - развява коси цветанов, на магаре -александър йорданов, после паси на трабант, иво инджев, тома биков, антон тодоров, илиян василев, каракачанов, гърневски, да не забравим кунева, цачева, караянчева. На последната не й трябва картечница.За лазарета лъчо мозъка и пепи отпечатъка със забранени ваксини,гражданите да се мобилизират с автобуси на фирма ивкони, репортер - дикофф.Нека не се обиждат други храбреци, че съм ги пропуснал.

382

Анонимен

преди 6 години

До 414До некакъв анонимен анонимник дето ме нарича братчед-бре!!!.и добре, че не съм ти никакъв братчед, щях да изпитам погнуса и отвращение, а и това би значило и да нямам капка съвест!

381

Анонимен

преди 6 години

Ти си визионер колкото аз съм батман, бре! Лапета, спете спокойно, никаква война няама да има. Милиардерите от двете страни на спусъка няма да искат да изгубят милиардите си, кефа от властта, както вероятно и животеца си. Нито ще го причинят на децата си. И дори някой да изперка, този под него няма да изпълни налудничева заповед, нищо не става така като по филмите. Добре че има атомни бомби, та да има кой да гарантира мира вече 70+ години. Кога прди това е имало световен мир толкова дълго, а?

380

Анонимен

преди 6 години

"В случай на война" се оправяйте сами.Бойко напред (а дано ама надали) а след него избирателите му (и за тях се съмнявам) защото по "ваклите" ще се юрнат към Индия, тези с фереджетата ще дотичат при ЕрррдУган а останалие ще са с жълти *** по селските мегдани.

379

Анонимен

преди 6 години

410 е пак се направихте на велики рашките а сте на най скапаната армия в света а тия от вас дето стават за нещо първо ще истрепят путин и ко

378

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 412Ахаха повтаряй си простoтиите, безсмъртни няма елитете първи ше бъдат *** всъщност краварите всички са въоръжени и Тръмп ще бъде линчуван докато ракетите летят към Ню Йорк.

377

Анонимен

преди 6 години

При една война червените изчезвате и тук и в русия от давна сте не писнали

376

Удар с ядрен чук !!!

преди 6 години

Ха ха ха-бре!!! До некакъв анонимен анонимник дето ме нарича братчед-бре!!!Значи - първо бре-нема кък да съм ти братчед-бре!!!Второ-не съм ДЖЕДАЙ а краткосрочен визионер бре!!! Трето-МЕГАкеф ми е че всички ще *** бре!!!Четвърто-скоро и в обозримо и краткосрочно БЪДЕЩЕ бре!!! И пето ***- ГОСПОД се пише с главни букви бре НЕЩАСТНИКО,бре!!! Има и шесто ама ме МЪРЗИ да ти го напиша бре!!! Ха ха ха-бре!!!

375

Анонимен

преди 6 години

До Мани мъглатаКъде ще идат, навсякъде по света има бежанци българи и целия свят ще гори няма мърдане. Pано или късно всичко се връща и колкото по-късно толкова по-мръснo. Да не са крадили като айдуци.

374

Анонимен

преди 6 години

До 410При една война краварите изчезват първо..Грешиш! При една война, изчезват ОфЦЕТЕ. То затова ще бъде и предизвикана! А вълците от двете страни на кошарата отдавна седят един до друг със шотландки полички във "вълчата бърлога" и умуват как по "естествено" да елиминират офцете!

373

Анонимен

преди 6 години

Ох само да дадат автомат, направо към пърламента отивам.... мам ка им мръс на про дажна...

372

до 407

преди 6 години

При една война краварите изчезват първо там ще ударят със ЕС после ще се разправят обаче знам едно Китай и Русия ще направят краварника на пустиня.

371

Мани мъглата

преди 6 години

Каква война бе хора Какъв запас и отпор Докато мигнем и ще ни заличат от картата Ония там управниците ще са изчезнали по именията си в чужбина, рушвет за предателството

370

до 303

преди 6 години

Нали знаеш, че по тебе също има бая месо за стреляне да не те направи някой на швейцарско сирене още преди братушките да са ни освободили за пореден път от такива като тебе.