153

Анонимен

преди 6 години

Въпрос: Кой е поставил парите в колата? Защо няма отговор на този основен и елементарен въпрос. В какво са били парите като са поставени там? Виждали ли са се или не?

152

Анонимен

преди 6 години

Тая че е оплела конците ясно,че е варена като жаба ясно,ама направо се смея с глас- ПОДКРЕПЕНАТА ОТ КАДИЕВ/БСП/доскоро,ЗЕЛЕНИТЕ/екоТАЛИБАНИ/и Фтентично/"десните"/КОСТОВИСТИ отечественофронтовската кметица на Младост се оказа обикновена лъжкиня и крадла ЗАСЕГА!ОБАЧЕ В ЗАЛАТА ЦИРК-От сдружение "ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ И ПРАВОСЛАВЕН СВЯТ" КРЕЩЯТ ЧЕ ИВАНЧЕВА Е НЕВИННА,САШО ДИКОВ ИМ КРЕЩИ ЧЕ СА ЛУДИ И ХОКА МВР И ПРОКУРАТУРА хаха,ЕКОТАЛИБАНИ,"ДЕСНИ"И "ПРАВОСЛАВНИ" "РУСНАЦИ"БРАНЯТ ИВАНЧЕВА!ЦИРК БУШ!

151

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименБат Бойко се опитва да го добута до положението на китайски лидер, но сега трябва да е европеец. Просто Мама Меркел, дава кинтите, не че нещо...

150

Анонимен

преди 6 години

Значи завеждаш си преписка където и когато си скимне и си строиш до пръсване...

149

Анонимен

преди 6 години

Защо не са я изчакали да си вземе парите вече лично от колата и да я закопчаят, тогава никой не би могъл да спори има ли нагласяне от даващия или си е подкуп. Мисля върху така обявената информация. Ако е близка с Москов, това е показателен факт.

148

Анонимен

преди 6 години

А Мамин Ваньо кога? Дето цялата държава го разправя.... Него кога ще го снимате така и ще му изпратите 45 барети и 5 джипки за борба с безредиците + приятелските телевизии, физик, химик, сапьор, нумизмат и златар?

147

Анонимен

преди 6 години

Човекът е имал заповед за изменение на устройствения план . Така. От кого е тази заповед, законна ли е или не е? Защо всички ние не си изменяме устройствения план като ни хрумне да строим нещо?Имало среща между изнудвания, посредника и кметицата. Обаче явно не е имало, а изнудвания се среща само с посредника. Посредника после се среща с кметицата. Как па цели два часа са пили кафе а не са взели парите и са духнали. Как кметицата е взела парите - това взеха си парите е нещо в множествено число

146

Анонимен

преди 6 години

"Да искаш сума от над 1 милион евра за рушвет. Те това и цар Киро нема си го помисли бре."Явно строежа е бил за доста милиони. Такива големи строежи задължително минават Фандъчкова да ги сложи подписа.

145

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА,БЕ! НЕ СМЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГРОБ И НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ, ЧЕ ДА ВИ СЕ ВЪРЖЕМ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ! Направо ме е страх да се качвам в колата си, че кой знае какво ще "намерите" и при мен... Смешльовци!

144

Гробокопач

преди 6 години

До потърпевшВеднага въпрос, без заобикалки: "Ти коя партия подкрепи на изборите?" Аз направо щях да ти изгоря преписката, и следващата и още по-следващата;)))

143

Анонимен

преди 6 години

Сега ще си плати и ще я пуснат....в България така става!

142

Анонимен

преди 6 години

А ЗНАЧИ ВИЕ ЗА ТОВА Я АРЕСТУВАХТЕ ЗАЩОТО ИМАЛО ПРЕПИСКИ В КАБИНЕТА И ? ПРЕПИСКИТЕ СЕ БАВИЛИ НЕ МОЖЕЛИ ГЕРБАДЖИИ ДА ЗАСТРОЯВАТ

141

Анонимен

преди 6 години

Доста подробно описание на обстоятелствата, не прилича на Скрипаловата история и лато оставим настрана назидателния и посрамващ арест, явно има и солодни доказателства. Защо е нарочена точно тя, при положение, че тази схема я има във всяко кметство на всеки град, незнаем, но не ми се вярва историята да е постановка или активно мероприятие. Трудно ще се измъкне. Нещата прогресивно вървят към виновна и затвор!

140

Анонимен

преди 6 години

Да искаш сума от над 1 милион евра за рушвет. Те това и цар Киро нема си го помисли бре.

139

Анонимен

преди 6 години

"И Фандъкова и писа, и Здравков и писа да извърши обявяване - НЕ"Баа какви връзки имаш, баце ... Бате Бойко не и ли се обади лично да ти задвижи процедурата?

138

До потърпевшия

преди 6 години

Като е 14 дневен срока ,заведи дело за забавянето.Съда ще и разпореди де се произнесе веднага.Нико не те кара нищо на никой да предлагаш.Да не си и ти някой инвеститор дато иска да строи небостъргач или спортна зала в Младост.Аз никога на никой не давам нищо-като съм за глоба да си я пишат.Вие сами навирате парите на служителите в ръцете пък после плачете ,че били корумпирани.Всеки иска да отърве глоба от 2000 като даде стотачка на катаджията пък после те били виновни

137

Иванов

преди 6 години

Ясно, че е постановка. Знаете, че каквото излезне в медийте, вярно е точно обратното. Поне да бяха и приписали 100-200 бона подкуп, да е малко по-реално. Явно са нарушени интереси на големите и тази пречеща, неудобна жена трябва да се премахне. Това е мнението ми на този етап, но едва ли се лъжа. Да видим какви факти ще излезнат от други уж ужилени или спъвани от кметицата. Интересно как на никой от властимащите не му прави впечатление за каква корупция и крадене из цяла България става въпрос !

136

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 104 Да те поправя. В Китай ги бесят по гарите , не по стадионите. В стадионите няма никой и няма кой да ги види. За другото си прав.

135

потърпевш

преди 6 години

Срокът е 14 дни, какво трябваше да предложа пари, че да чуя после, че съм я натопил измислено ли. Това е стил на поведение - принуждават те да отидеш да търсиш коткакт, че да ти се реши въпроса. И Фандъкова и писа, и Здравков и писа да извърши обявяване - НЕ. То седи и чака някой да отиде и да предложи нещо . Това е истината.

134

Hristo

преди 6 години

До АнонименАз лично имам 3 преписки в общината.. и е истина, че всяка от тях или е "загубена" или "трябва да изчакате" и какви ли не други обяснения, но никоя от тях не се пуска да мине. Да не говорим, че става въпрос за обикновени услуги, които по закон трябва да се извършат в 14 дневен срок. Така че, само който не е имал вземане -даване с общината не е наясно, колко зле са нещата, колко вярно е всичко, което пише в статията и как всичко "в името на жителите на квартала" е една голяма лъжа.