50

Уупс

преди 6 години

Ето ви доказателство, че не са ви виновни политиците. Тая нали беше загрижена гражданка и я избрахте, не беше политик и какво стана. Един дол дренки са всички в тая ***. Ако искате промяна почнете от себе си.

49

Анонимен

преди 6 години

Ами ГЕРБ не можаха да си сложат техен кмет в Младост, а пък Иванчева не беше удобна на много хора. Така, че може и да има нещо изфабрикувано, още повече, че Антон Тодоров пуска тази информация.

48

Иван

преди 6 години

Дрънпха й килимчето и сега ще се наложи тезата, че независимите кандидати не са надеждни. Такива акции да се правят и за 'нашите' кметове. Ако се е подвела, да си носи последствията, ще е поредното разочарование в българската политика.

47

БКП победа!

преди 6 години

Кадиев кмет, а тази заместник-кмет!

46

8===о

преди 6 години

Не знам детайли ,но е много възможно да са и скроили номер - примерно парите да са просто изтропани на масата без тя да е имала намерение да ги взима. Не играеше по свирката на гнусалките от ГЕРБ и постоянно я атакуваха.А може и наистина да е искала да прибере подкуп - но все пак с шумните медиини акции на ГЕРБ и оня *** Антон Тодоров човек винаги трябва да си има едно наум.

45

до 20 нико

преди 6 години

човек, тези, които гласуваха за нея реално гласуваха против герб, ако бяха сложили магаре щяха да гласуват за магаре, но не и за кандидата на герб, ако ще да е адриана лима, пак нямаше да гласуват за нея, точно защото е кандидат на герп

44

Анонимен

преди 6 години

Паническо виене ли се чува от Позитано?

43

Анонимен

преди 6 години

Кадиев да обясни как дългия инкасатор даде на жена му лиценз за износ на евтиния ток от АЕЦ!

42

да

преди 6 години

Лоши хора..някой за да я натопи й е пъхнал пликче в чантата със 70 ХИЛЯДИ ЕВРО хахахахахахахаха

41

аз-ът

преди 6 години

много взе да е ежи тая лелка. Ходеше през нощите да снима как Гаранти Коза не си спазваъ строителните разрешителни. непокорна... У нас са на мoда Бай *** - злобни, агресивни - но вътрешно страхливи душички, дето лесно се контролират. Тая леля не се връзваше в калъпа, нормално беше да я махната. Сега вече я държат с катинар за ***...та. Това дело срещу нея могат да го отркиват и закриват колкото пъти си искат. ***. Бегааааааааааайййй

40

Анонимен

преди 6 години

До azbeazЕ, тази нали беше честен, независим човек, еколог, зелен, гражданин и т.н. Най-обикновена измекярка, лошото е че хората се излъгаха отново и отново.

39

Анонимен

преди 6 години

Ей, болест ще й докарата на жената! То качулки, то сини лампи! Страхотии!

38

Анонимен

преди 6 години

Нали оня Кадиев беше най-некорупмираният в цялата държава? хахаха

37

Анонимен

преди 6 години

Поискала 250 000 евро за разрешение за сроеж, на общинска земя, колко е нагла само.

36

cxema

преди 6 години

Май я сготвиха - настъпи много интереси

35

НЕВИННА Е

преди 6 години

Очевидно нагласена, скалъпена работа. Още откакто стана кмет-за изненада на статуквото почнаха мръсните номера срещу нея. През цялото време се опитваха да я отстранят-например пускаха дори сигнали до Комисията за конфликт на интереси. Не мина номера. После беше нападната и удряна-пак не я уплашиха. Сега и това скалъпено обвинение. Престъпниците не издържаха, и почнаха с гнусните номера-вклч и с нагласени, подхвърлени пари. Същия номер му спретнаха на прокурор Колев през 2002г-с подхвърлена дрога

34

смях

преди 6 години

До МислещТи умния да не би да си носиш в колата по 70 хиляди евро, ей така за банички ... КЕШПросто са и хвърлили плувката и тя като знае , че няма да има втори мандат е решила да стане милионер на момента

33

Анонимен

преди 6 години

*** какви зелени,тая я лансира Кадиев от БКП,който си направи партия каква беше Нова ли,неопетнена ли,девствена ли ,каква България беше не знам ама и той се отрече от нея обаче това *** не спря да вършее и накрая се видя защо,боркинята си е искала пари!Иначе нашите зелени както се знае са тъмночервени и за капак на комедията си направили коалиция с костовисти,с коя ръка да се прекръсти човек та чак и сам Костов се чуди КВО СТАН-А!

32

э23

преди 6 години

Нищо чудно да са й направили постановка. Тя не е много умна и явно е било лесно да я изпързалят.

31

Анонимен

преди 6 години

Утре пак ще бием ЦСКА