19

Анонимен

преди 6 години

Тези сърцераздирателни наративи могат да се разкажат за всеки масов убиец !Питайте близките на затворници убийци и ще чуете същата история за повечето от тях, ноПараграфа си е Параграф - убийство с всички утежняващи обстоятелства завършило с бягство повличащо допълнителни съучастници.*Необузданата омраза е лош съветник.

18

Иван

преди 6 години

Тази статия е опит за създаване на симпатии към доктора и омаловажаване на това което е извършил. Нека близките и докторът да обяснят:Защо е имал незаконно оръжие? Защо не е викнал полицията, а е тръгнал да се саморазправя? Защо е разказал поне 3 вида версии с какво е бил ранен? Защо след като е застрелял плъха не се е обадил на полицията и линейките, а го е уставил да умре и се е опитал да заличи следите? Защо се е опитал да излъже полицията в началото, че нищо не знае за случая?

17

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам - Докторчето както Плъха ли е лекувал и остналите роми.Ми то голямо лечение е паднало.

16

До 6

преди 6 години

Написах ти го и под другия материал, Шерлок - много ниско бюджетни криминалета си гледал! Като са изчезнали и няма трупове, как ще се докаже че е същото оръжие бе глупи? Пък и то в Пловдив ей така, вървиш по улиците и на снопи се търкалят трупове на клошари, та чак не смогват да ги приберат! Аман от абдали!

15

Анонимен

преди 6 години

А най добре излекува nлъха!!!!

14

до 7-ми

преди 6 години

Ако, е велика дума, на да предположим, че ако се беше родил в САЩ доктора, този рецидивист с 9-те присъди нямаше да се разхожда по улиците и да пикае в дворовете на хората. Ако беше влязъл там и го бяха гръмнали, доктора нямаше да прекара повече от час в управлението за да подпише протокол с описание на случката.

13

докога?

преди 6 години

Докога престъпници с по 9 присъди ще са на свобода?Докога ще се създава търпимост към битовите кражби?Докога цял един етнос ще живее от кражби,далавери,докога ще имаме 990 000 пенсионери по "болест".Докога чужди туристи ритащи камериерки ще бъдат пускани по милост срещу смешни глоби.Всичко това създава хаос,безредие и саморазправи!Искаме ред и правосъдие!Обаче нямаме и това е поредният случай в който поради липса на правосъдие сме свидетели на саморазправа.

12

Анонимен

преди 6 години

Заклел съм се, никога помощ на швед, ако ще и да умира пред мен!!!

11

Рашо

преди 6 години

Много "сини венци" тука бре. БХК ли ви плаща коментарите.

10

Анонимен

преди 6 години

.. за мен Доктора е с психични отклонения !

9

Зла свекърва

преди 6 години

До коментар 2: Убитият крадец няма деца. Набедената за негова жена твърди че има, но те не са били женени, нито той ги е припознал, така че пред закона този човек няма деца.

8

Анонимен

преди 6 години

Да видим какви са фактите по случая.1.Доктор застрелва човек на улицата.2.Застрелва го с незаконнопритежавано оръжие.3.Застрелва го, след като го дебне 30 минути отбалкона си.4.Животът на Доктора не е бил застрашен по никакъв начин - ромът е носил нож и отверка, които обаче не са използвани.5.Докторът се опитва да прикрие следите си.6.Доктърът откровено лъже в показанията си за случилото се, като се опитва да заблуди следствието.7.Жената на Доктора също най-нагло лъжесвидетелства ...

7

Анонимен

преди 6 години

Докторът е бил част от добре организирана Престъпна мрежа за търговия с органи.Убивал е клошари и бездомници, разфасовал ги е и е продавал органите им.Само че с Плъхчето удари на камък.Случаят прекалено се раздуха.

6

Анонимен

преди 6 години

Така нареченият Доктор има голям късмет че се е родил в корупционното блато БГ, а не в САЩ например.Защото там щеше да изгние в затвора, а нямаше да бъде пуснат на третия ден с Подписка, при това след извършено убийство.Но БГ си е страната на абсурдите, така че това тук не изнендва никого.Да се разследва, съдията който го е освободил срещу Подписка, каква сума е прибрал.Нали ще сме борци с КОРУПИЦЯТА.

5

Анонимен

преди 6 години

Много съществен е въпросът с мистериозно изчезналия незаконнопритежаван ВАЛТЕР, който е и оръжието на престъплението. Докторчето каза ли къде го е скрил.Защото ако на този ВАЛТЕР му се направи една балистична експертиза, може да се окаже, че много от изчезналите в последните години в Пловдив клошари и бездомници са били убити от същия този Доктор и телата им скрити.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше активист на ГЕРБ едва ли щяха да го пуснат толкова лесно и щеше да се води такава манипулативна кампания по медиите.Кой ще потърси отговорност на Тиквено-Прасешките медии за лансираната дезинформация в първите три дни след убийството ?Фактите по случая бяха предствани абсолютно манипулативно и изопачени.Твърдеше се, че едва ли не убиецът е влязал в дома на Доктора и е заплашил с нож спящите му деца и съпруга.Което се оказа АБСОЛЮТНА ЛЪЖА.

3

Е,

преди 6 години

ама за умниците по-ценен е оня, с 9-те присъди, без една секунда трудов и ножа готов за употреба!

2

Анонимен

преди 6 години

Извинете, но докога ще ни манипулирате с тази снимка на Доктора с насълзените очи.Колкото и да се преструва той е просто един убиец.Защо не сложите снимка на разплаканата вдовица на жертвата и на разплаканите му дечица ?

1

Анонимен

преди 6 години

Имаме убийство на лице и убиец, който го е извършил.Убиецът е пуснат 3 дни след убийството (през които роднините и колегите му финансират мощна медийна кампания ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТАЗИ СТАТИЯ) от "безпристрастния" съд и изчезва.Познахте ли в коя държава се е случило описаното ?