104

Анонимен

преди 6 години

Гласувам си за герб, бачкам си в общината щото кмета и той от нашите ,вземам си 600лв и така ! Много сме,силни сме !

103

Честит8-миМартКорни

преди 6 години

Бойко пак подари на Корнелия глухарче. Защо ли? Ами да го дуа ! Все пак да има смисъл от големия вятър дето прави с таз мръснишка уста.

102

Анонимен

преди 6 години

Преди малко зам. министърът,който уж бил изпратил документи на Борисов за сделката отрече категорично и каза,че това е лъжа. Така отрече и чешкият министър председател преди него. Много интересно откъде Борисов получи т.н документи по сделката, заради които се направи на толкова изненадан. Тази далавера смърди. Не бива да се допуска. Направиха и всички на ***. И защо се меси тук Нинова. Тя да си гледа нааканата партия от оядени корумпирани типове. Бсп са същите ***, като сегашните.

101

Цирк България

преди 6 години

Червените комунисти искат да свалят от власт сините комунисти. И на едните и на други партийните им книжки от БКП още се подават от джобовете.Всичките до един са милионери още от времето когато се раздаваха куфарчета.За пред хората играят театър, влизат в ролитен опоненти. А реално отдавна са си стиснали ръцете и порциите са разпределени.Ако народа вземе много да недоволства - просто ще си разменят ролите. (отново) и цирка продължава.

100

Анонимен

преди 6 години

Просперираща България може да бъде изградена само от хора като Гинка. Тя е започнала от нищо и създала нещо. Значи има надежда да създава още блага за България. Тя е точно обратното на комунистите които заграбиха всичко, не градят нищо а само разпродават и рушат заграбеното.

99

Анонимен

преди 6 години

До ИванЗаради Боко знеш ли колко неродени души се бавъртяха. БГ е минус 2,5 млн заради тоя масов престъпрник.

98

Анонимен

преди 6 години

Само дъртаци жалка история даваха репортаж как ги събират с автобуси от провинцията.

97

Анонимен

преди 6 години

Гинка Премиер - България Тоалетна .

96

Анонимен

преди 6 години

Направете референдум!"Искате ли смяна на правителството?",с отговори "ДА" и "НЕ"?Така няма да може да се фалшифицира желанието на мнозинството от народа,както се фалшифицираха изборите.И платените *** няма да са им в полза.

95

bobi

преди 6 години

едва ли 100-на пенсионери и безработни, решили да изкарат някой лев от левицата, могат да се считат за народа на България. И какво точно ще се промени ако Борисов си даде оставката? Ще се спре продажбата на ЧЕЗ? Ще се вдигнат двойно и тройно заплатите и пенсиите ли? Смешница..

94

Комунист нрава си не

преди 6 години

Прав беше Борисов да подозира,че сделката на ЧЕЗ със Гинка е направена по начин да навреди на Българското Правителство. Координацията с БСП е забележителна, както беше и преди 2 год.Време е Червената партия да бъде изтрита от българския политически живот.Престъленията й спрямо българския народ са толкова многобройни, че има материал всяка вечер да се излъчва по един документален филм за следващите 50 год.,докато умре и последния комунист прекръстил се на социалист.

93

жеко

преди 6 години

бсп ще яхнат протеста и ще го тушират, защото и те са до лактите бръкнали в 'меда' , така си разиграват играта уж са едни против други но вечерта си пият уискито заедно и ни се смеят как са ни излъгали

92

Анонимен

преди 6 години

Оставка!

91

Анонимен

преди 6 години

Протестиращите - само паднала маса

90

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе лъжи,Ковачки отдавна не е с БСП.

89

10 години Бойко

преди 6 години

България стана най-бедната и корумпирана държава в ЕС!ОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКА

88

Луд

преди 6 години

Като не можеш да спечелиш нито едни избори ти остава само на ореврати да се надаш. *** управлението на България се решава с ИЗБОРИ, а вие ги загубихте.

87

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАми те точно чужди компании и банки плюс мафията стоят зад сделката с ЧЕЗ,ще се смъкват кървави пари от гърба на гражданите.

86

Анонимен

преди 6 години

Гледам плаката ГИНКА - ИЗВЪНРЕДЕН ПРЕМИЕР и си мисля защо тя да не може да стане премиер. След като изпързаля всички комунисти милионери дето кандидатстваха за сделката с ЧЕЗ. Че то на нас точно такъв премиер ни трябва. Да не е по лоша от един пожарникар?

85

Анонимен

преди 6 години

Има и друга гледна точка. Човека на Нинова др. Ковачки не можа да се вреди да купи ЧЕЗ и сега др. Лъжа изгуби една дебела пачка пари. Затова Нинова я боли, защото въобще не и пука за цената на тока или пък за тези десетина старци без зъби пред МС . Смешковци.