115

Анонимен

преди 6 години

NE OT NECHIE GYRLO A OT BEDNITE GYRLA NA CQL NAROD DETO SYZDADE TAQ ENRGETIKA

114

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Бойко!

113

От маята е

преди 6 години

Пичуе колкото по на юг се отива в северното полукълбо и по на север в южното или с други думи колкото си по към екватора мармалада и шоуто стават по-големи. Това е така защото да оцелееш там е по лесно. Народите на север(съответно юг) нямат време да се занимават с глупости че ще изпукат от студ и глад.

112

Анонимен

преди 6 години

До Стига с тоя Бойко 98Ти пък откри америка!!!! То само на децата не им беше ясно, че такива подлизурковци ги държат за едно място, по точно паричките им и си правят с тях, каквото поискат! Както и този новия, потрошенко - президента на една такава бивша суверенна и напълно благополучна държава, която като се "хвана" с еуропката и стигна до просешка тояга! ПОЗНАТА СИТУАЦИЯ, НАЛИ! Даааааааа..........сценарият ВИНАГИ е един и същ!

111

Анонимен

преди 6 години

Като гледам какъв вой се е надигнал в червените редици явно кака Гинка голям залък е издърпала от нечие гърло. Останали са му само лигите.

110

надежда

преди 6 години

Ша са упраим на Върба(кова) сряда.

109

Демократ

преди 6 години

Време е Борисов да си ходи. Време е да върнем отново БСП. Сега при демокрацията сме свободни да избираме и да ги менкаме политиците, демокрацията е най-съвършената система.

108

TURK

преди 6 години

и на слепите е ясно,че е на ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ Е вече ЧЕЗ

107

Анонимен

преди 6 години

Мечките се събудиха, ние не...

106

Циник до 98

преди 6 години

Аре не ме "светкай" , че мога и сам да чета!Закъсалите фирмички на стрина Гина пребориха милиардера с по-голяма оферта...И един мармот се пукна А завива..

105

Анонимен

преди 6 години

хаха, понеже го писах неведнъж, че Тиквата твърдеше че ще изгони ЕРП-тата и аз го обвинявах в лъжа, ще кажа че си удържа на обещанието)))Типично в негов стил. Но въпросът е дали "Аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме" още е валидно?

104

Анонимен

преди 6 години

98Прочети повече за масоните. Чираци като Боко, задължително изпълняват заповедите на по-висшите масони - това е закон в тяхната организация. На практика, в Европа и по света, няма правителство, чийто премиер да не е масон. Само че те са с доста по-висока степен в йерархията. Затова не се чудете, защо всяко хрумване от Европа и САЩ се изпълнява по светкавичен начин по света.

103

Демократ

преди 6 години

Държавата е лош стопанин, при социализма и държавата нямахме тоалетна хартия и банани а при капитализма и евроинтеграцията в магазините има много тоалетна хартия и банани.

102

Слънчеви градини

преди 6 години

Мда...... На местото на Гинка беше готвена Кети на Росен.... Но... Не издържа изпита и се раздрънка и... Дрънна на кухо

101

Анонимен

преди 6 години

време е борисов да си ходи !

100

Анонимен

преди 6 години

Да си имаме милионерката, от едни паркинги събра пари за ЕРП. Гинка пред детектор на лъжата да говори и ще и повярвам за всичко каквото каже.

99

Анонимен

преди 6 години

до 81 Кой те каза че държавата е лош стопанин? Защо не го кажеш на Германия, Норвегия, Швеция, Дания....Всяка държава на мафията е лош стопанин по точно опасен

98

Анонимен

преди 6 години

И не били суджуци, не били...майко ...и аз да намеря такива безропотни послушковци, и аз ще ги яхам до безкрай...

97

Стига с тоя Бойко

преди 6 години

Бойко е само една марионетка в цялата игра според мен! Няма да се учудя и ако му казват какво точно да говори пред робите!

96

Жеко куршума

преди 6 години

Всъщност тук сделката е друга. Бай е гарант пред банката / с която е дълбоко свързан, знаем как и чрез кого/ да даде милионите за откупуване на дяла на ЧЕЗ, като в същото време гарантира на чехите, че ще спечелят делото срещу България. Тези пари се връщат обратно при гаранта, но задължена остава държавата. Гинка е бушона при прането на едни пари.