41

Анонимен

преди 6 години

Внасаите си работници ние вече се усъвършенствахме и можеме да оцеляваме и без да работиме оправяите се и не ни занимаваите с глупости ние сме над тез неща

40

Malee

преди 6 години

18 000 лв.....на ден! Е така ка си лежиш! Д..ба и платените медии! Пишат по поръчка каквото им кажат и лъжат хората! Всеки знае какви са заплатите в Бг! Защо само лъжете!?!

39

АНТИ

преди 6 години

Как ще ги стигнем американците?Че и задминем, кога?Другари, уважаеми дами и господа,направо се чудя как е възможно това?

38

Циник

преди 6 години

Някой колега преди мен го спомена..ама не мога да се въздържаТа така - готвач без почивен ден - за 30 дни - заплата 150 000лв....сервитьор 90 000лв.Да питам този "гигант на мисълта" постнал заглавието - къде ще стане записването, та да се включа и аз ...немски ...английски...руски...сръбски ...и македонски...даже и хасковски малко!АаааааааахахахахаЗаплати, като на американски тираджия в Аляска!

37

Azbeaz

преди 6 години

Да бе да......И за това като бях на морето тази година сервитьора беше от боята. Готвача някав *** с неизрязани нокти. Рецепциониста говореше на ужасен диалект и си цъкаше на тел. през цялото време. Съмнявам се искрено тези хора да са получавали такива заплати!!! Освен това съм бил рецепционист и фронт офис....заплатите са ужасни!

36

Coyote

преди 6 години

Аз бачкам на автомивка и с мъка връзвам 800 лева, над 200 работни часа за месец а смешниците пишат 3000-5000 лв. Или са истървали една нула в повече или Total им хлопа дъската. P. S. Частника експлоатира без да плаща, а мошеници по морето много.

35

Лъжа унд измама

преди 6 години

са тия заплати по 3-5 хил. лв. Само голи обещания и приказки за наивници.

34

seira

преди 6 години

3000 - 5000 лв.!АБЕ ... ВИЕ "ВЕРВАТЕ" ЛИ СИ?!

33

11

преди 6 години

Аз като местен ще ви кажа ,че цялата статия е платена явно! Заплатите са много ама ммного по-ниски! Готвач макс 2000 лв. Продавач на сергия 1000лв макс Осигуровки не се плащат или ако се плащат е на минимална заплата. Вероятноста на края на лятото да не си вземете парите е 99% сигурно. Винаги минават с номера на края на лятото цялата заплата на куп.... Те ако даваха такива заплати и местните щяха да работят... не да ходим по София... Всичко е една огромна лъжа! Трябва да крадете яко за живните..

32

морски

преди 6 години

До киро ех келнероШопи като теб не искаме !Отворко !

31

Вал

преди 6 години

Ало,журналиста,който си писал тази фантазия или си вземал дрога или парички от мутри "работодатели".

30

До комбайнера

преди 6 години

От кога марихуаната се бере с комбайн, че и през зимата?

29

киро ех келнеро

преди 6 години

последно работих 2007, почнах при един баровец в Несебър, оше края на април, тоя се подигра с мен вика - аз келнер като тебе, не съм виждал! спестих му две работни места до началото на юни, дава ми 300 лв за май... и си бих шута веднага, довърших сезона по-наюг с 100лв надник, ама много хамале, от сутрин да сутрин и с кражба, на ниски цени не става по друг начин, не можещ да гониш оборот, а бакшиш никъв! нали съм шоп и месните ме мразат, колеги баровци - а са пълни сдуханяци и селяни, ***!

28

Анонимен

преди 6 години

На мен един кандидат работодател( не в туризма) ми обясняваше за бонусите-значи: поставяме си едни цели и в края на годината като видим дали сме ги изпълнили ще раздадем бонуси:))))

27

Анонимен

преди 6 години

Да не са от 300 до 500 лв ?

26

Анонимен

преди 6 години

С пари всеки може....аз установих, че ние сме враг на световната селищна система, защото доказваме че МОЖЕМ БЕЗ ПАРИ.Съгласете се че това обръща с кратака нагоре целата световна легенда за смисъла на живота, вселената и всичко останало.Мога и без пари....дет се вика сме Добрио волен народец)))Сервитьорчетата да морат да изкара още едно Бентли или нова дрънкулка на мутрите по морето...Не искам спасител на плажа, искам Спасител в ръжта.

25

БАЙ ТОШО! ЗНАЕЩ!

преди 6 години

А БЕ ТИЯ СЕРВИТЬОРИ И БАРМАНИ ЗА ТИЯ ЗАПЛАТИ ДА НЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ? :)КАК Е В К.К.АЛБЕНА?!СЕРВИТЬОР-500 ЛЕВА,БАРМАН-550 ЛЕВА,КУХНЯТА ПОДОБНИ ЗАПЛАТИ,ОТЗ-ТОВА Е ЗАМ.САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ-750 ЛЕВА!КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТИЯ 3000-5000 ЛЕВА?

24

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости. Заплатите за различните длъжности са между минимална и 1000 лв. бруто (т.е. към 700 лв чисто)

23

Анонимен

преди 6 години

Това да го видя няма да повярвам . Нашите пишман работодатели ще умрат ако дават такива заплати. Накрая на месеца почват, липса на чаши, счупени чинии и т.п. и го отдържат на хората .

22

П.Петров

преди 6 години

За главен готвач 4000 може, но за сервитьор 3000 не вярвам да дават. Ако даваше, нямаше да търси, а щеше да си има постоянни с опит. Хотелиери и ресторантьори по морето са масово мутри, които лъжат, мамят и не плащат, затова професионалистите отиват да работят в Гърция и Германия, а мутрите гледат да излъжат някой от дълбокия прованс да им работи без пари, уж и ще си изкара лятото на морето.