19

тонката

преди 6 години

И кво стана на по късен етап?Нерушимия СССР се разпадна и всички бивши републики се разбягаха с 200 от кому нистическия режим на кремъл.Хак да ви е другари.(:(:(:(:(:Яко ли е сега в Литва,латвия и Естония да има ракети на НАТО?И да го знаете никой не бяга от хубавото,никой.(:(:(:(

18

Анонимен

преди 6 години

До ami azПрез това време в Русия съдят сериен убиец убил над 80 човека. Няма друг с такова постижение освен един друг руснак. Това са евразийските ценности.

17

Обективен

преди 6 години

До АнонименА сега пак такива на власт, но в американски чепици. Колко е лесно да се коментира в кръчмата и колко е трудно да се лавира между интересите на по-големите. Питайте Бойко.

16

пак ли

преди 6 години

Щом прочетох дойче веле ми стана ясно че това е поредната провокация.

15

Петров

преди 6 години

Господ наказа България сунищожение като я превърна в американска военна база. Русия даже се разшири като Мишо Груев, напук на "антикомунистите".

14

Бай-Кольо

преди 6 години

" О времена-О ...нрави "

13

Анонимен

преди 6 години

Сталин отрови Димитров по приятелски, после отровиха Сталин, а бе комунистически рай.

12

gogo

преди 6 години

Този М. Груев - нещо много ми прилича на Методи Андреев - помните ли го?Изобщо работата в архивите е удобен трамплин за кандидат Герб депутати.

11

Петров

преди 6 години

Хитлер ни дал България на три морета? Немскяи нацистки щик още не можем си го извади затова са тези упражнения с "комунизма".

10

тонката

преди 6 години

дайте пак една статия да видат тука *** как червените другари искаха да ни подарят на СССР и то на двапъти.Съд и бесило

9

СССР и Русия

преди 6 години

Са най - големите врагове на БългарияВинаги са искали да ни направят губерния или югославска републикаЗа което Господ наказа СССР с унищожениеАмин!

8

Petrov

преди 6 години

Ако говориш срещу "комунизма" и Русия - ставаш охранен началник като Мишо Груев. Това сега в България се нарича история а такива дебелаци като Груев - историци.

7

БАЙ МИЛЕ

преди 6 години

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ....ТИТО-СТАЛИН-ДИМИТРОВМОЖЕ БИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПО -ДОБРЕ.....60-70 ГОДИНИ СЪРБИТЕ ( ЮГОСЛАВЯНИТЕ) ТОГАВА СИ ПЪТУВАХА И РАБОТЕХА СВОБОДНО ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ...

6

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИЯпотърси в нета Бледската спогодбаи ще намериш учудващо много материали по темата. Но нали си мъж на 50 години и понеже баща ти е живял, сигурно всички документи са фалшиви, а ?

5

(-_-)

преди 6 години

Това са абсолютни глупости. Все едно чета "работническо дело", ама на обратно.В същност точно ссср е против да има голяма федерация на балканите...

4

А

преди 6 години

Стига с тоя комунизъм промиха ми се ушите

3

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

Статията е написана от василева и Дойче Веле .Няма такова нещо като тази ЛЪЖА .Фрау Василева ,Как не те е срам да лъжеш децата ни .Та нали аз съм Мъж на 50 години и Баща ми е Живял по това Време , НЯМА ТАКАВА ИСТОРИЯ .

2

Ром Бакарди

преди 6 години

Хм ,а сега има ли опозиция или само на хартия има опозиция . Цар Бойко трети мандат царува и народа мизерува.

1

Анонимен

преди 6 години

Те това е соца - предатели на власт под съветски ботуш готови да затрият България.Да се учи от 4ти до 11 клас.