18

А

преди 6 години

Първите 3 изречения в статията са написани от Бойко сигурен съм. И после са разпратени по сайтовете. Бойко и ГЕРБ са пълна трагедия за България!

17

Анонимен

преди 6 години

Герб властват и крадат три мандата не благодарение на волята на българския народа, а благодарение на фалшификациите на Цветанов.Погледнете кои са в ГЕРБ - най-големите некадъриници и неудачиниц, всичките до един неграмотно. За да може на техния фон да изпъква най-големият ***, четецът на Една книга.

16

Анонимен

преди 6 години

В Ловеч дете умря от недохранване. Явно то е било изключение от тълпата щастливи тиквоподаници.

15

Анонимен

преди 6 години

Понеже толкова много го мразим все си го избираме :) нали бе русофилистични ***

14

Анонимен

преди 6 години

Така си е всичко в статията е верно . Това по е е мисленето в големите градове. В малките няма голямо значение....там нито данъци се плащат големи, нито бизнес има голям. Успех на Герб и догодина вървим в правилна посока.

13

ЛЪЖА И ИЗМАМА

преди 6 години

Стига с тези елементарни и изтъркани хвалби - новите магистрали са от ЕС (за което сме си платили скъпо и прескъпо), а добрият туристически сезон е поради геополитическите развития (и ръста в БГ от 8% е по-малък от този в Гърция, Испания, Италия, Хърватия...). Истината обаче е различна - по НАЦИОНАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ не се прави НИЩО:- релна реформа в образованиято и здравеопазването- последователна политика за насърчаване на раждаемостта на работещите жени.- социална реформа...НИЩО...

12

Анонимен

преди 6 години

Пълна лъжа! Кой е видял доволен българин?

11

Недоволен

преди 6 години

Не съм за този свят аз.На мобилно приложение ... първа новина че сме доволни от борисов, втора че управлението ни е бетон със снимка сидеров, каракачанов и ония другия, трета *** сме забогатели, четвърта че румъния изостава от нас по еврофондове, пета че от цял свят имаме честта да сме домакини на семинар на колекторски фирми от цял свят, пета *** лиляна павлова изчислява колко ше струва брекзит ....Има ли алтернативна планета?

10

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от поръчкови проучваня на лакейски агенции.98% от българите ненавиждат ГЕРБ и Борисов, но благодарение на фалшификациите на Цветанов ни управляват трети мандат.Това е истината и всеки в България я знае.

9

Нестор

преди 6 години

Възхвала за нашият вожд - слънце Бо Тик Вун ! Кога ще е манифестацията?

8

Анонимен

преди 6 години

Всеки четвърти първокласник не знае български.

7

Анонимен

преди 6 години

Ураааааааааа да живее Вожда. Поданиците благоденстват.

6

Анонимен

преди 6 години

Алфа Ресърч не беше ли патерица на ГЕРБ?То подобни глупости само патерица на управляващите може да изтърси. България става все по-лоша за живеене благодарение на ГЕРБ. Какви пътища, бе хора, след като няма 1 нов път който да е изкарал 2 месеца без да му се направи нещо. По света гаранцията е 8 години, тук не изкарват 2 месеца!!! И твърденията, че се ремонтира за сметка на фирмите са пълна простотия. Тези фирми са си сметнали предварително разходите за ремонта и пак парите идват от нас!!!

5

Анонимен

преди 6 години

матрЯл, заслужава си съдбата!И матряла *** и он ***, значи всичко е 6!

4

дгсхсх

преди 6 години

ХАхахахахахахах!Бой с камъни малко му е!300 дни на бавен огън малко му е!Разчекване -малко му е!

3

Анонимен

преди 6 години

Според "Алфа рисърч" и един мармот завива шоколада...

2

zeus

преди 6 години

Да се смея ли, да плача ли, а и не пише кой е платил проучването ;)

1

Decibel bol

преди 6 години

I ot metroto sasto...