63

Анонимен

преди 7 години

Представете си колко са зле герб, че ходи на крака при българомохамеданите да им се моли да гласуват за него! Значи отсега готви коалиция с ДПС и Дост.

62

Анонимен

преди 7 години

След като си подаде оставката вземи се махни вече, а ? Даже и 7 годишен хлапак не се държи по тоя начин на ви оставка аз съм най-достоен пълен куку. Тоя е за психо-преглед.

61

до 59

преди 7 години

От писаниците ти се вижда колко ти е багажа. щото и любимеца ти е един манекен,за чудо и приказ -футболист,тенисист,художник с голям корем и трътлесто тяло .Като го би Бекер и той захвърли ракетата си ,Бекер попитал оа английски партньора му:Тоя наистина ли си мислеше,че може да ме бие?

60

антикомунист

преди 7 години

Може ли да бъде човек, някой който е зависим от интелекта и волята на Боко Тиквата. Неговата гордост е че е чел " 7 пъти Винету..." Горкият даже не знае , че Винету не е чел, а е чел книгите на Карл Май с герой Винету..... И този индивид управлява БГ вече близо 10 г. Е, какво очаквате тогава от нас, : На първо място по : корупция, и на последно по доходи; На първо по смъртност и на последно по здравеопазване...искате ли още....Гласувайте за него..........

59

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и ДОСТ братя завинаги !

58

Иванчо+Марийка

преди 7 години

8 години управлява. Защо не направи нищо от казаното ?

57

Анонимен

преди 7 години

Свърши се твоята тиквo !

56

Анонимен

преди 7 години

Щял да намали бюрокрацията.... Че нали в нея са само некадърни герберски калинки. Как така ще ги махне. А кой ще гласува за него?

55

ДС

преди 7 години

А бе всички сте еднакви. Чакам да минат изборите и излизаме на протести за смяна на избирателната система.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36:"Тиквата сигурно е турчин. Като такъв е нагъл!"...право в целта...и много актуално!!!

53

nqkoi si

преди 7 години

Леле, тези кретении изгониха всички от държавата с техните глупости. Тук в Англия всеки 2-ри български говори. Не ни е добре на емигрантите, но нямаме избор. Едни и същи са, нагли са, алчни са. Не виждам изход! Герб за 10 години ни върнаха в 1 клас, беззаконие, корупция, мръсотия и разбити улици...Не и върви на тази държава и това е.

52

Анонимен

преди 7 години

Ми то има ли поне едно нещо, за което да не е излъгал?

51

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ ,ЗАЩО Е ТОЗИ ТАКА ОГРОМЕН НАПЪН ДА СТАВАТ ПОЛИТИЦИ ? КАК МИСЛИТЕ В НАШАТА МАЛКА И ОБРУЛЕНА БЪЛГАРИЯ ТИЯ ДЕТО ЗАТРИХА ЗАВОДИТЕ СЕГА ВСИЧКИ ДРАПАТ ДА СА ПОЛИТИЦИ....ЗАЩОТО ТАКА СИ НАГОДИХА И ИЗКОВАХА ЗАКОНИТЕ ,ЧЕ ДА СИ ПОЛИТИК Е НАЙ-ДОБРИЯТ БИЗНЕС ,НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ИМАТ БИЗНЕСИ ,НО СЕ НАТИСКАТ ЗА НАРОДНАТА ЗА ТЯХ БЕЗПЛАТНА ТРАПЕЗА ...КАК ДЕ ОЦЕЛЕЕ НАРОДА С ТАКИВА АКУЛИ !САМО РЕВОЛЮЦИЯ Е НУЖНА НА БЪЛГАРИЯ !

50

Анонимен

преди 7 години

Не бих гласувал за БСП, те са същите лъжци, но Баце тоя път много се изложи пред очите на всички. Елена Йончева беше добър журналист и това с милионите е гнусна лъжа, която Баце се надяваше да не се размирише толкова. Пак казвам, не бих гласувал за БСП, нито за ГЕРБ и за клонингите им реформатори, патриоти и Марешки. Ще гласувам за малка дясна партия.

49

Анонимен

преди 7 години

Вярно в, могат но..да лъжат, крадат, продават у предават България, да полягат на из//рода Ердоган, да разбият здравеопазването, да корумпират общините, медиите, кметовете, да прибират проценти от държавните поръчки, да изземват успешни бизнеси, да вкарват по арестите тези които бе им полягат, да санират за 100 лева а пишат 1000, да приемат тайно 208 постановление на МС за разселване на амуджи у нас, да прибират проценти от цените на тока, парното, водата, Газа, да застрояват дивите места, да

48

Анонимен

преди 7 години

След като ни докара до дъното. След като вече сме на последно мядто в Европа по доходи. След като се опитаха да тровят българските деца с отровни ваксини, след като взе милиарди заеми дето ние, а не внука му ще ги връща, след като два пъти подава оставка по некадърност....Еми какво повече може да се каже. ПАК иска да управлява.

47

Поредната лъжа

преди 7 години

Шефката на БНТ казва, че Тиквун лъже за милионите давани за Елена Йончева. Всички разходи за репортажите и са покривани от фирми-спонсори. Държавата не е дала нито лев.

46

анонимен

преди 7 години

Чакаме да покажеш фактурите от БНТ дети си ги плащал за репортажите на Елена Йончева.Хайде по бързо действай,че 26 март дойде.Така както си ги приказваш така и доказвай!!!!!Вчера приказва едно днес друго ,утре може и ЦРУ да намесиш.Чакаме с голям интерес развръзката.Браво на Елена мъжко момиче,не се изплаши и се защитава.

45

Анонимен

преди 7 години

Аз дадох пари за магистрали Аз дадох пари за.... Аз не разбирам защо народа е беден и ГЕРБ тегли 20млд. при положение че Борисов плаща за всичко от джоба си??

44

А Н Т И

преди 7 години

Торбата със лъжи,вълшебница е съща,Борисов избери,след изборите-дръжки.