85

Анонимен

преди 7 години

БВП на човек от населението в България през 2015 г. беше 6300 евро, а средният за ЕС 28800 евро, т.е. 4,6 пъти по-малко за България. Проблемът не е, че сме най-бедни, ами че сме пъти по-бедни, африкански страни като Габон са пред нас.

84

ДО 93

преди 7 години

И тоя държавник каза Ние ви излъгахме ,,социализъма е едно недоносче. И беше на 27 място но отзад напред .Това е само в лозунгите на БКП. То нямаше ток в къщите,най елементарни неща се купуваха с връзки/Хумана за детето,резервни части за Варбурга,показен магазин за плодове и зеленчуци,Кореком за другарите,Запорожец и Москвич за народа.27 мо място ли? 127 пак ни беше много.А свободата беше като на животните в зоопарка-порцийка храна и в клетката.

83

Демократ

преди 7 години

Преди 89та съществуваха два свята, в които едните живееха в лукс, в имане, във възможности, а народът мизерстваше. Днес при капитализма и демокрацията всички имат равни възможности да станат бизнесмени, всеки може да открие петролна рафинерия, верига бензиностанции или казина и да стане милионер, консултант, пиар, може маркетинг, криейтив нещо, дизайн, фешън или просто поп- или порно стар.

82

Дянков

преди 7 години

Я разкажете за едни 16 милиарда...днешни пари. Че Тошо няма да го избираме е ясно, ама за тия, днешните, напишете.

81

тракиец

преди 7 години

е айде не са само демокрацията и ЕС съсипали България, основна доза се пада на Соррос и американците!

80

Анонимен

преди 7 години

Червените каскети, обаче са на мнение, че всичко е цъфтяло и връзвало и единствено демокрацията и ЕС са съсипали България.

79

Анонимен

преди 7 години

Дълбоката уродливост на живота в евроатлантическа България.

78

да

преди 7 години

реално външния дълг на България сега е близо 40 млрд евро, защото включва частния дълг(на граждани и фирми). Такова нещо като частен дълг до 1989 не съществуваше. Така че Бай ТОШО и за шлифера не можете да го хванете. А сметката България ще я плати като свършат еврофондовете.

77

Турчина

преди 7 години

Но селото на дядо ми колкото и да е забутано има някаква сянка на Цивилизацияата. И тази сянка е господин Ахмед Доган - Сава. Неговите снимки са залепени по диреците. Избори идат. Ахмет Доган ще оправи дядо ми. Дядо ми ще продължава да слуша Радио София на турски всяка сутрин. Кадрие Лятифова ще му пее на Байряма преди той да отиде на гробищата да посети баба ми и майка ми.

76

ГОШО

преди 7 години

Платена пропаганда!! Лъжци мръсни , невежи евродемократи..БСП,БСП,БСП на власт.Върнете ни славните червени дни.Любов към Русия,любов към ЧЕРВЕНА България, БСП!!!! За ЧЕРВЕНО бъдеще БСП Глас за БСП е глас за едно подобро бъдеще.Любов към Русия

75

Анонимен

преди 7 години

А как е натрупан външния дълг на САЩ и Швейцария?

74

Анонимен

преди 7 години

2017 година, 21 век. България, страна членка на ЕС и НАТО. 1,5 млн. българи гладуват ежедневно.

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82Преди 44 не знам но след 44 знам - най добре живееха милиционери и военни - 18 години влизаха в военно училище и на 38 излизаха млади пенционери. Както казваше Тодор Колев роднина милиционер, роднина милиционер. А сега е още по-лошо военен пенционер, милиционер, началник и.т.н

72

Анонимен

преди 7 години

Четете и знайте, особено вие малките които не помните. БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН РОДОЛЮБИВ ДЪРЖАВНИК В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО СКЪП СПОМЕН В ПАМЕТТА НА БЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРИН. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СИ ИМАХМЕ ДЪРЖАВА - БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА.Той е Тодор Живков!България по негово време в класацията на ООН беше на 27 място!А сега сме заедно с страни от третия свят!

71

размисли и страсти

преди 7 години

89-та - 10млрд. долара външен дълг....12.2016 - 34,7млрд евро.......и една извадка от статията:"Фалшива е всяка икономика, при която хората си мислят, че забогатяват, но всъщност се случва точно обратното - обедняват"

70

до 10-Факти

преди 7 години

Ти къде си живял от средата на 80те ?Какво 27 място като имаше безумен режим на тока и страхотен дефицит на всичко.Носталгията по младоста от 60те и 70те,няма нищо общо с мизерния и труден живот през80те.Продавахме на себе си-СИВ и ни заблуждаваха че сме върха.Защо бай Тошо призна за,,недоносчето"?Защото от,, недоносче човек не става",то умира.Така и стана. Асвета отиде напред.И тия допотопни заводи със съветска техника какво и за кого произвеждаха? И защо накрая сами си погребаха режима.

69

А Н Т И

преди 7 години

Баси тея еврейски банкери...не се наядоха !

68

Маджуна

преди 7 години

Много ми е мъчно като чета и гледам как към днешна дата - на фона на невероятното разнообразие и лесен достъп до хиляди източници на информаци - продължава да има хора, които да се делят по линия на комунисти и антикомунисти и съоветно да защитават или хулят "онова време".Кога ще разберете, *** неграмотна, че цветовете и абревиатурите на всички партии, които са били на власт за 27 години, са само прах в очите, а тези, които РЕАЛНО дърпат конците, са от едно котило и от един отбор?!

67

реалист

преди 7 години

Към 1989г. дългът от над 10 милиарда долара е бил над 100% от брутният вътрешен продукт (БВТ) на страната! Сега нетният държавен дългът е около 22 милиарда лева но БВТ е над 80 милиарда лева, ако включим и сивият сектор дори е над 100 милиарда икономиката е много по-конкурентна... А фактите говорят, че за 2-3 години Борисов почти не вдигнал дълга за последните 2 години, а завари дупка в бюджета от Орешарски за над 4.5 милиарда лв. , които плати..... Това са факти....

66

упс....

преди 7 години

Колко е бил външният дълг на Бг в края на 1989г?И какви са били възможностите на Бг да обслужи външния си дълг тогава с производственните си мощности?А, днес?Колко е външният дълг на Бг?Някои казват 42 милиарда $$$ !Какви са възможностите ни по обслужването на дългът ни при неработещи производственни мощности (липса на промишленност и производство)?