73

Едно ченге

преди 7 години

Тия т. нар. мигранти идват като завоеватели, не мога да разбера политиците слепи ли са или не им пука! Идват да заробят Европа и ако ги оставим ще го направят. Разликата например между афганеца и българина е колкото и да ми е неприятно да го кажа, че афганеца на 15 - 16 години е вече воин, може да стреля, да коли и да убива, докато повечето ни сънародници като видят малко кръв и се напикават... С това трябва да почнем, от нас зависи дали ще сме роби или свободни хора.

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 78А на теб другарю казаха ли ти,че след няколко години Китай ще изкльопа икономически и САЩ и Еу-то.Щото там се бачка по 14 часа дневно за 10 пъти по-малко пари включително и в събота.Нито един европейски или американски производител не може да издържи на това.

71

Министър ДАНИЕЛ МИТО

преди 7 години

КАНЯ ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ ОТ ТУРЦИА--ДА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ...ТУКА ЩЕ ИМАТЕ ПО ЕДНА КЪЩА, И ЕДНА БЪЛГЪРКЪ ЗА СЕКС И БОЙ.

70

Анонимен

преди 7 години

Спокойно патриотари. След 22.1 ще имате възможност да покажете как се спират не 5, а 25 Хил. емигранта. Даже новият прецедент сам с голи гърди ще спре хиляда.

69

Анонимен

преди 7 години

Тук има някакъв герберпедераст и цака минуси.

68

Граовец

преди 7 години

Да вземат челен опит от фащ саудитска арабия,катар и оае как се спират мигранти!! :-) :-)

67

БГ разграден двор

преди 7 години

И така неусетно,бавно и полека,ставаме Анадола,отпреди четири века.

66

Анонимен

преди 7 години

Другари ,от правителството казаха ли ви ,че икономиката на ес тази година както и предните бележи икономически ръст,или това е тема табу във руската зона на влияние ?

65

Анонимен

преди 7 години

Е хубаво де какво от това като отпред ще вървят малки талибани и женски талибани пък най-отзад ще са мъжките талибани?За мене разлика няма за 25-30 кинта на фраг и правилната екипировка ще изкарам за нов мерцедес-бенц,приятен апартамент в хубав квартал и парички за хубав живот доста бързо.Може би месец-два.Проблемът е как ще си разпределяме фраговете защото се басирам,че ако има парично заплащане ще има буквално милиони желаещи."Дай пара ефенди,има много бедни"- както се пееше в една песен.

64

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че едни калинки няма как да направят каквото и да било. Те не могат едни престъпници по селата да спрат, както и телефонните измамници и всички кокошкари, какво остава за бежанци. Полицаите са подложени на унижение, а не на уважение, никой не чисти гнилите ябълки от системата. Безсилни са и затова не ги искаме повече. Не може в най-бедната страна да се настаняват бежанци. Трябва да ги пускаме да отиват при фрау Меркел, тя си ги покани не ние.

63

Анонимен

преди 7 години

Минирайте превантивно границата, отсега още и сложете нагъсто предупредителни надписи на всякакви езици и знаци, за тези, които не знаят да четат! Ако искат да минават, да е на тяхна отговорност. Ако искат да пускат напред жените и децата, пак си е тяхна работа! Предупредили сме ги!

62

Анонимен

преди 7 години

Продажници ,мръсни ! Нямало кой да ги спре!? Ако трябва ще мобилизирате всички годни да носят оръжие и с оръжие ще ги спрем ,а ,,вожда '' премиер ако е истински вожд ще бъде на предните линии да води лично народа ! Продадохте страната и народа си , унищожихте традициите и ценностите ни , изплюхте се върху всички които са дали кръвта и живота си за тази земя ! Проклетници !!!

61

Анонимен

преди 7 години

Разбрахте ли защо всички му клякат на Ердо?

60

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам, тази наша армия, за която плащаме данъци в момента, с какво по-важно нещо се занимава от опазването на южната ни граница? Има ли друг по-висок приоритет? Има ли друга по-голяма опасност с която е заета, и заради която в момента не може излее ресурса си на границата с Турция?

59

Анонимен

преди 7 години

Това е смешно другарко бъчварова което го разправяш. Служил съм в гранични войски 87 година на границата и мога да ти кажа как се спират не 5 000 а 500 000 народ. Ама за това се иска акъл който в сегашните фуражки липсва. Не могли да спрът 5 000 незаконни имигранти! Да се смееш ли да плачеш ли? Защо разтурихте ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ другарко бъчонкова? Знаеш ли каква сила бяхме и с какво оръжие разполагахме? НЕ! НЕ ЗНАЕШ А И АКЪЛА НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ЩОТО СИ МНОООГО УМНА!

58

BUNO

преди 7 години

БЪЧВАРОВА, ТИ СИ ЖЕНА - ЗНАЕШ КАК ДА ГИ СПРЕШ 62А-14-6.ДАЖЕ И ТОВА МОЖЕ ДА РАЗШИФРОВАШ.

57

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Видяхме го твоя "генерал" Радев как си мълча по време на ексцесиите в Харманли и предпочете да посети пленума на БСП, за да се види с други достойни генерали, за които ми говориш.

56

?

преди 7 години

Прецедент - ревльо, вътрешен министър - п.а.ч*а, премиер - рекордьор по оставки сърдитко... как се объркаха така нещата?

55

Анонимен

преди 7 години

Другари,ЕС тази година както предните пележи ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ,парите ще се инвестират във повишението на почасовото заплащане,здравеопазване,култура,спорт и др.Вие другари сте във руската орбита и това вас не ва лови,имате си Р.Овч.Шарлопов,В Арабаджиев,братя Диневи,Марешки,М-тел,***,ЦКБ,КТБ ,БЕЛЕНЕ,БТК,ТОПЛОФИКАЦЬЯ,ОЩЕ И ОЩЕ БИЗНЕСИ НА КРЕМЪЛ КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАТЕ.

54

Исти

преди 7 години

Нямало кой да ги спре,така ли?? Само трийсет души Българи ще спрат цялата ислямска бежанска вълна- вие само им дайте правомощия! Дайте им ги,не се помайвайте: държава не се пази с талашит и трици!