90

Анонимен

преди 7 години

Гербери,бесепари,депесари и националистическата *** ревът ,даже вият на умряло защото знаят ,че при мажоритарен вот ще увиснат ,кой ще влезе без измама в парламента ,Каракачанов ли ,или Сидеров или винкела ,Лъчо мозъка може би или Карадайъ, ?Аут сте другари,най после ще се сложи край на рускопопулистката ***

89

ориентТВ

преди 7 години

До Софиянец2 милиона не са разбрали още гениалната идея на другаря Гергов, а трола Крайчо цяла седмица спами по всички форуми виртуални дитирамби за "промяната" в реалността по нашите ширини

88

Анонимен

преди 7 години

Учиндолсския травесстит е новия месия :))))))))

87

Анонимен

преди 7 години

Не спим бе, гледаме ти шоуто плагиатствано от Джей Лено, на чаша ракия със шопска салата и чакаме да опростачиш нацията.

86

ГЕРБерски трол

преди 7 години

Леле колко гербаджийски *** има тука! Сигурно то държавната администрация са им дали поръчение, всеки по 5 коментара в сайт на ден!

85

Анонимен

преди 7 години

Тия от ЦИК, ако наистина се надяват да мине този номер с пликовете са или лу ди или и ди оти.Няма съд по света, та дори и на предубедения, който да потвърди това неспазване на закона.Референдумът е валиден и задължителен. Няма да има нужда от Народно събрание.

84

РЕФЕРЕНДУМА -СПЕЧЕЛИ

преди 7 години

УЧИНДОЛСКИЯ ТРАВЕСТИТ --------СТАНА ПОЛИТИК!!!!!!Вече му викат...."СЛАВИ ПОЛИТИКАТА"....ха,ха,хаааааааааааааааа...УТРЕ ПРАВИ "РЕВОЛЮЦИЯ"..... И СМЕНЯ РАДЕВ!"СМЯНА НА СИСТЕМАТА"..ХА,ХА,ХААААААААААААААААААААААААА.....с РУСКИ МИГ-ове.и тлъсти комисионни....!!!СЕФТЕ , МЕТАЦИ.....!!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

На цик трябва да се жигосат мръсните ръчички,та да цикат до небето.

82

Васо

преди 7 години

Славчо, свиквай ни под знамената.

81

Анонимен

преди 7 години

Ако някой беше разяснил на хората, които не подкрепят референдума, че е по добре да не участват отколкото да гласуват против, никога нямаше да мине. Въпросите в референдума са мед в ушите на хората, но няма как да променят нещо към добро. Ако целта на мажоритарния вот е повече независими и качествени депутати (което няма как да стане), представете си как 240 независими избират кабинет, или решават квото и да е.

80

РАД

преди 7 години

До еди кой сиНапротив!Гласът ти се зачита и тъй като още доста "ЕнтЕлЕганти" като теб са гласували за нещо, което не разбират, въпросите от референдума ще са задължителни за разглеждане от Народното събрание.Разбира се 90 % от хората, които са "за" мажоритарен вот" и "абсолютно мнозинство в два тура" не знаят за какво гласуват, нито си дават сметка за последствията,ама карай! Важното е, че са "разказали играта" на "системата".Само че, Слави използва същата таз система за себе си :)

79

Stonewall Jackson

преди 7 години

Наивни до глупост сънародници ако си мислите че Слави е по - добър от сега управляващите щото той Ви казва така значи имате огромен проблем който един шоумен осребрява.

78

Анонимен

преди 7 години

Ей чалгар нещастеен, учиндолски помиияр....Има закони, подай жалба в съда, какво ревееш като ущипана ученичка! Нещастникк!

77

Анонимен

преди 7 години

В България референдум не е минавал и няма да мине, защото бърка работата на властимащите политици. Затова затъваме и ще дълбаем дъното.

76

ЗО

преди 7 години

прости ми селяци, какво ви греят вас на Слави парите колите или къщата, какво ви пука че някой му седял зад гърба и не бил безкористен ??? Какво ви пука бе СЕЛЯЦИ нима всички тея мизерници наричани политици са стигнали без гръб айде мислете малко не за вас си, вие сте си спали и яли 25 години и само сте ревали. Хайде стегнете се малко поне за децата ви и внуците нещо що годе нормално да остане абе събудете се бе не може само да се хули и мрази.

75

Край

преди 7 години

И невалидно гласувалите СЪЩО СА ГЛАСУВАЛИ. НО процедурните хватки са без значение Парламента трябва да зачете волята на народа изразена ЯСНО и да не пробва да шикалкави. Естествено че депутатите от всички партии не искат мажоритарни избори - 90% никога вече няма да помиришат парламент.

74

наглост

преди 7 години

Защо пликовете не се залепваха?Елементарно,отговорете си сами.

73

Юри Дългоръкия

преди 7 години

Тази стабилност ли защитава Майката и нейните демократо-реформатори? ЦИК да манипулира и фалшифицира изборите. От кого се страхуват Московчетата и Куневиците? Нали те бяха гласът на народа? Нали те бяха стабилността? Стабилни са като пръч на лед..

72

Анонимен

преди 7 години

А пликовете не се запечатваха - т.е. като разтръскаш урната доста могат да изпадат от пликовете, включително и при прехвърплянето в чувалите. Да бяха разрешили да си залепим пликовете, както попитах аз, дали не е по-редно...

71

Анастас

преди 7 години

Гербаджийските *** изместват темата към Слави! Не става въпрос за СЛАВИ, а за референдума и завас клико продажна гербаджийска!