135

Скръц

преди 8 години

Българинът се оказа най-тъ пият жител на Европа! Единственият, който не заслужава да има държава и е на път да остане без такава! Махнете всички, щом не можете да се оправите! В чужбина ще ви оправят! Уж тъ пите и неграмотни шиптъри току що си издрапаха и в 21 век са на път да си открият нова държава в сърцето на Европа, а 13-вековният българин си опропасти, изостави и оте ба вековната си държава за правото да получи коректно двегодишните си гуми на 10-годишната си мечтана колица!

134

Анонимен

преди 8 години

Сльнчев бряг Варна там е купона бе майна! Пяли я Слави?

133

До 178

преди 8 години

Защо да е злобен коментара ми, Калинче?По-добре да си казваме истината такава каквато е, макар и от нея да боли. Разликата идва от там, че всеки гледа от собствената си камбанария. България е място за борба, лично аз не съм получил нищо даром. Трябва да оценяваме това, което имаме.

132

Баце

преди 8 години

Всички, които живеят в чужбина, са се "махнали от *** България", псу вали са я, още от началното училище са мечтали да живеят в чужбина, въпреки, че нещо не им е липсвало! В момента децата ми са затрупани с екстри, но дори не помислят да остават в България - имат всичко, нямат никакви грижи, учат в прекрасни училища, но мразят България! А после ще ми пеят химна и ще бършат со поли в Лондон или Чикаго! Ай сик тир! Такъв народ не заслужава да има държава!

131

Калина

преди 8 години

До До 148Факта, че коментара ви е злобен говори за вашето благополучие.Имали сте късмет без да миете чинии и да метете стълби да живеете прекрасно в родината си. Не завиждам на вашия патриотизъм да останеш в Бг. да живееш богато с крадени пари за сметка на бедните работещи данакоплатци.Има и още по- успяли от вас, които обират законно банкити, купуват хотели и имоти в чужбина с пари изкарани само от България.Поздравявам ви патриоте български живеещ и цъфтящ в България !

130

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко дена имаше 2 различни статии в този сайт. Ама бяха ги пуснали в един и същи ден или с 1 ден разлика. Какви бяха статиите? Едната статия - казваше как се дават по 800-900 лв на трактористи и на овчари и на селскостопански работници, само обаче дето ги няма и никой не иска да го работи това.Другата статия - казваше как щели да вдигат заплатите на хората работещи като кадрови войници и не хващат мотика, а цял ден си го преместват, работят 6 месеца годишно за 1100 лв месечно. Тва е!

129

Софиянец

преди 8 години

Баси селянията...

128

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 159 и 160Така е - докато не се оправи тук, живейте в Англия! Тук ще се оправи само като се махнете всички бок луци, които искае за живеете като англичани с мечта да станате англичани! Ако германците бяха се изнесли след войната в Америка и Англия, щото в Германия не е имало тухла върху тухла останали, сега от Германия щеше да остане същото, каквото остана от България! Бегайте да ви сменят коректно двегодишните гуми и да си гледате кефа! Само не пейте българския химн там!

127

Анонимен

преди 8 години

До Oneа Ооо не на колко души сви номер, и гуми се сеняват за 20/двадесет/ минути. Какви номера си въртял/а/ на друг по друго време и това се връща,самосъжалението убива бавно , но сигурно

126

Анонимен

преди 8 години

Затова ли влязохме в ЕС, който има свободно движение на стоки, хора , услуги и капитали, че сега някой да ни търси сметка защо се възползваме от правата си на Европейци?Нормално е всеки да отива там в рамките на съюза, където смята, че е най-добре за него и неговото семейство!

125

До 160

преди 8 години

Гумите са ти най-малкия проблем. Де блееш? Аз моите сам си ги сменям, просто трябват още едни джанти. Имам приятел в Брюксел на който му разбиват служебния бус вече 3 пъти за 4 месеца. Това е в столицата на Европа, а полицаите даже не идват да по сигнал за разбито стъкло. Така, че мизерия има навсякъде.

124

някой

преди 8 години

Не виждам патриотизма в групата, която е пяла химна. Както и не виждам предателството им. Ние българите имаме комплекси от време оно - който е в чужбина, се счита за по-успял, който е в България - не. Факт обаче, че много от бъларите в чужбина живеят по-зле от българи в България. Всеки си е избрал, но и за двете групи важи това, че са комформисти и се спасяват поединично. Обединението прави силата отдавна се е превърнало с анахронично благопожелание, а не реално описание на народа: където и да е

123

Анонимен

преди 8 години

Ако всички "избягали" българи и техните деца се върнат в България, какво ще се промени?1.Ще се отворят нови работни места.2.Ще налеят модерни идеи, модерни методолигии на работа.3.Ще има миячи на чинии, за които в Днес.бг писаха статия преди 1 седмица, че не достигат.4.Ще си дойдат и много умове.5.Ще искат по-високи заплати, и така ще повишат и нашия стандарт да стане като западния.6.Крачките ще са 2 напред, 1 назад. Вместо 2 назад, 1 напред.7.Ще докарат чужд бизнес в България с приятели.

122

Лъвско Сърце__

преди 8 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Хора няма, хора не останаха в България! Как да се случи каквато и да е било промяна към по-добро, като преобладаващото население вече е от пенсионери на доизживяване и роми?! И все по-зле става демографската картина... Кой да я направи тази промяна?

120

Анонимен

преди 8 години

Тези 12500 души да бяха отишли със същия патриотиен плам и да гласуват на последните избори. На концерт на Слави могат да отидат, но за избори отидоха само 2500 души в Лондон.

119

борето

преди 8 години

важното е да се чувства в душата си човек , че принадлежи на България.Пейте и не връзвайте кусур.от тези дето сме останали тук много се САМОСЪЖАЛЯВАТ, свето им е крив, че са без самочувствие.Кат е 24 май ден на българската писменост, дали някой запя Върви Народе Възродении,а само самосъжалейковци.

118

One

преди 8 години

И защо да се връщат, госпожо Гетова?!? Ето например аз установих вчера, че при последната смяна на зимните ми гуми с летни, гумаджиите са ми сложили (докато аз се занимавах с петгодишната си дъщеря) стари гуми, а са си прибрали моите ползвани едва две лета гуми. Затова ли да се връщат? За да се сблъскат тук с бай ганювщината в чистия й неподправен вид. Хиляди пъти е по-добре да живееш като емигрант в нормална държава, отколкото в собствената си жалка страна на дребни тарикати, мутри и златки.

117

Анонимен

преди 8 години

Докато тук не се оправи, никой не може да бъде винен за решението което взема.Оцеляването е по важно от мнението.Вярно, че е по добре прав, а не коленичил! Но В БГ - все още сме марионетки и пешки.Тук гледаме чужди сценарии и нямаме право на глас- инак тоягата и робство.Само още не мога да разбера как на такъв народ такава съдба. Явно само материализъм не е достатъен - трябва и духовно израстване.Но то трябва да от самата България и самите БЪЛГАРИ...

116

Анонимен

преди 8 години

Сега Слави ли ще е новият спасител на нацията, за какъвто помислихме навремето и бат Боце Банкянски?????